Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Курдски Комунисти су на 50км од Раке.
Зато ће ИСИС ускоро постати ружна повијест.
Da, izgleda da je komunizam razbuco islam na sjeveru Sirije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Курдски Комунисти су на 50км од Раке.
Зато ће ИСИС ускоро постати ружна повијест.
Da, izgleda da je komunizam razbuco islam na sjeveru Sirije.
Ne pretjerujte, ISIL nisu predstavnici Islama a Kurdi nisu komunisti nego su muslimani i ja navijam za Kurde. Kurdi su jedan hrabar narod koji je karaketristican po jakom nacionalizmu ali Islama im ne nedostaje i oni imaju Islama u srcu.

То није мило драгом Алаху. Ислам или национализам. Мингец, јеси ли и ти националиста? Само се ти заје*авај, нећеш завршити у џенету.![]()
Živeli uspesi protiv kurdskog terorizma!
Mislim da je sramota što podržavaš kurdski terorizam. Pitanje je koliko je to uopšte u skladu sa Krivičnim zakonikom.ISIL ne moze da se podrzava jer oni su teroristi i moraju nestati. Amerika mora da se vojno angazira protiv ISILa i da unisti gnijezdo ISILa. Amerika mora kopnenom intervencijom rijesiti pitanje ISILa koji su najobicnija banda koja djeluje duz sirijske i iracke teritorije. Muslimani ne mogu ratovati jer ovo je mjesec mira i razmisljanja i muslimani ne mogu ratovati u ovom mjesecu.
Mislim da je sramota što podržavaš kurdski terorizam. Pitanje je koliko je to uopšte u skladu sa Krivičnim zakonikom.
Inače, želim da pozdravim sve države koje sprovode islamske običaje.
Sve Islamske Države moraju istrebiti kurdske teroriste sa svojih teritorija.
Nažalost, Republika Irak više ne postoji.
Sajks-Piko granica između sirije i iraka je sada razbijena.
Tamo više nijedan šiitski klempavac ne može da primiriše u životu.
Svakako Muhamed ibn Abdul Vehab je bio fenomenalan lik i jedan sladak čovek.
Naime to je akademik po kojem su nazvane vehabije.
Slusajte vi. Nemojte nazivati Saudijce kanibalima jer oni nisu kanibali nego su ljudi koji zele mir i koji zele da imaju Islam za svoju vjeru. Saudijci su muslimani i oni zele da zive svojim zivotom.
MI u SRBIJI smo bili u ODLICNIM odnosima sa IRAKOM dok je na vlasti bio SADA HUSEIN. BRDO irackih studenata je studiralo u Srbiji i imali smo ODLICNE odnose.Srbija je Iraku prodavala oruzije u zamenu za naftu.SADA su tamo AMERI i kontakti su tkrc pokidani.Jedino sto odrzavamo kontakte sa IZRAELCIMA i PALESTINCIMA tamo od svih sa kojima smo nekada ziveli ODLICNO kao stara Juga.
Да, али Хитлерова Партија се састојала 1929. из две особе, међутим, то не бисмо користили као аргумент да он крајем 1944. добија рат.
ИСИЛ је у својој 1944.
Недавна катастрофа у Тел Абјаду то доказује.
Испоставило се да је Курдско-Шиитска унија смрт Абу Омар ал Шишанија.
Nedopustivo je da neko podržava kurdski terorizam. Kurdski teroristi nemaju nikakva prava.
Pozivam sve Islamske Države da se obračunaju sa pošasti kurdskog terorizma gvozdenom pesnicom.
Ono što je svakako sigurno je da je Asad besperspektivan na ovoj planeti.
Posle njegove ostavke, Šiiti mogu da se presele u Rusiju.
*** *** ***.
Eto vidiš, da Putinovo Njet nema nikakvu težinu protiv svemoćnih vehabija.Asad mora na vesala kakva preseljenja.
Eto vidiš, da Putinovo Njet nema nikakvu težinu protiv svemoćnih vehabija.
ISIS je jedna država koja pije čaj i qahwu i klanja Allahu, naročito u vreme Ramadana.Irak je zemlja muslimana i Irak mora da se izbori protiv ISILa. ISIL su teroristi koji moraju da nestanu i da svi oni koji su placeni trebaju da prestanu sa terorizmom. Irak je zemlja mira koja zeli da prestane rat i koji zeli novi prosperitet i podizanje standarda zivota.
ISIS je jedna država koja pije čaj i qahwu i klanja Allahu, naročito u vreme Ramadana.
Mišljenja sam da šiitski teroristi imaju samo 1 smer mirisanja cveća, a to je odozdo.