mijak
Poznat
- Poruka
- 9.155
Куку леле на камиле.Svi azilanti ce se vratiti svojoj matici Siriji i zivjet ce lijepo i veselo i ovaj rat koji traje ce zamijeniti dugorocni mir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Куку леле на камиле.Svi azilanti ce se vratiti svojoj matici Siriji i zivjet ce lijepo i veselo i ovaj rat koji traje ce zamijeniti dugorocni mir.
Ja nisam lud nego sam pametan. Ja klanjam i postim i stignem da chatujem preko foruma. Forum je moj hobi i ja zato pisem interesantne price iz Iraka iz zemlje muslimanije.
kako "iz Iraka" kada nikada nisi bio tamo
mozes samo pisati o Iraku
Irak je zemlja muslimana koji zele da zive mirno i zele da se ne vodi rat na njihovom tlu. Irak nije zasluzio ovakav status i irak je uvijek bio cist i pravedan i nije bilo niakakvih problema sa medjuljudskim odnosima. Irak je zemlja zarkoga sunca koji ugrije na ljeto i to tako daje dobru aromu svemu sto Iracani imaju,
Овде неки Шаћир држи ресторан звани Арома Кафе. Нисам ишао тамо нити ћу.
Имате ли у федерацији какву егзотичну пустињицу за пикниковање?
U Bosni nema pustinje nego je to sve suma i priroda. Bosna ima svoju dzunglu i ponosna je na to.
А јес, заборавио сам да је пустиња неприродна али ово нисам знао и баш је занимљиво. Може ли се и утој џунгли пикниковат? Да ли је безбедна де те не попикникују дивље звери или штагод?

Довољне су вахабије.![]()
То је јако фасцинантно па и импресивно. Значи тај Мујо Син на Авда Вехоњу се прогласио абракадемиком и сада га славе канибалије?Svakako Muhamed ibn Abdul Vehab je bio fenomenalan lik i jedan sladak čovek.
Naime to je akademik po kojem su nazvane vehabije.
Ovaj ne lici na vojnika.![]()

U Bosni nema pustinje nego je to sve suma i priroda. Bosna ima svoju dzunglu i ponosna je na to.
Bosna ima i piramide...