Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како год, први ми налетео. А добра фора, први директ у вугла, други у стомак да се пати. Сад је баћушка послао мало модерног те ове банде неће моћи непримећене да се крећу.

Sa obzirom na tvoj ocajnicki pokusaj sa klipovima starim I do 2 godine, izuzecemo te iz spiska ozbiljnih osoba.

Dotle u medjuvremenu uzivaj u mojim najnovijim klipovima.

Nije moje da branim ISIL haridzije, ali oni su skoro postigli znacajne uspehe protiv rezima, osim sto su pobili 50ak Asadovaca u bazi koju su opkolili, zauzeli su dosta naselja u Homsu I Asadovce u Hasaki sveli na statisticku gresku.

Ako cemo Pravo, Asad je puko I jako je ocajan, zato kukavicki I udara na Civile.

Nažalostz, u Bosni i Hercegovini postoje pojedinci koji podržavaju borbu zločinca Bashara Asada, to su prije svih pripadnici šiizma u BiH, srpski i hrvatski ekstremisti.

znamo da mrzite Srbe

al vidim, pocelo je sistematsko sirenje mrznje i protiv Hrvata

- - - - - - - - - -

Nikada Al Assad nije podrzavao Palestinu. Palestina se poddrzava ood svih muslimana i Saudijaca. Al Assad se ne moze dovesti u vezu sa Palestincima. Saudijska Arabija lobira za Palestinu i zeli da Palestina stekne drzavu.

ne lupaj gluposti
Iran, Turska i Francuska pruzaju najvecu pomoc Palestini.

- - - - - - - - - -

ISIS vehabije nemilosrdno samaraju umjerene glavosjece sjeverno od Alepa.
https://twitter.com/petolucem

to ja pricam odavno, AL Nusra i FSA ginu da pobede Asada a onda ih ISIS samo napada sa ledja i jos pobije gomilu civila

Nažalostz, u Bosni i Hercegovini postoje pojedinci koji podržavaju borbu zločinca Bashara Asada, to su prije svih pripadnici šiizma u BiH, srpski i hrvatski ekstremisti.

Tek sad vidjeh ovo. hahaha

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

to ja pricam odavno, AL Nusra i FSA ginu da pobede Asada a onda ih ISIS samo napada sa ledja i jos pobije gomilu civila

Nema nista lose u unutar vehabijskom obracunu.

Nije moje da branim ISIL haridzije, ali oni su skoro postigli znacajne uspehe protiv rezima, osim sto su pobili 50ak Asadovaca u bazi koju su opkolili, zauzeli su dosta naselja u Homsu I Asadovce u Hasaki sveli na statisticku gresku.

Ako cemo Pravo, Asad je puko I jako je ocajan, zato kukavicki I udara na Civile.

Bog ima veće planove za Asada. On će biti oružje koje će očistiti zemlju od haridžija i sunija koji su se pretvorili u američke kučkice.

Tako ste govorili za Gadafija, pa posle za Janukovica, kad ono...

Opusten sam.

Znaš, iskreno mi je žao Gadafija. Bio je istinski prijatelj svih naroda bivše Juge, i njegovim podmuklim ubistvom nestala je jedna, što bi Mingec rekao "istinska zemlja slatkoće". Isto to pokušavaju sad u Siriji, a ako uspiju u tome, na svijetu neće postojati više ni jedna normalna muslimanska zemlja (hebe mi se za Iran,koji vam je slao oružje za vrijeme rata u BiH, da smo načisto - Irance (i šiite, uopšte) podržavam samo kada se bubaju sa sunijima i ostalom bagrom ).

Što se tiče Janukoviča, pa, njegovim odlaskom, Krim je postao dio Rusije. ;) Jer, kako je krenulo, zahvaljujući izgradnji nacije na antiruskoj "osnovi" u zadnjih 25 godina, za 50-ak godina bi se ruski jezik potpuno zatro, i Rusi prestali da postoje u Ukrajini. Ovako, možda se nešto i bude dalo spasiti :-)

Niste mi jasni vi koji mislite da će Sirija procvetati kada se sruši Asad a pogledaj Irak, srušili Sadama Huseina odavno a u istom su haosu kao i Sirija.

U Siriji jos dugo nece cvetati jer posle ( Boze zdravlja ) eliminacije alevijskog decoubice sledi zestok obracun sa ISILom. U Siriji ce se jos dugo pucati ali Asadovaca nece biti.

- - - - - - - - - -

Bruner@ meni nije zao Gadafija jer je prolupao covek I nije vise znao sta govori.

ISIS opet napao FSA kod Mare

- - - - - - - - - -

zanimljivo

uprkos vestima da je Rusija isporucila Asadu Migove
Amerikanci i Nemci povlace PVO iz Turske

neko bi mozda pomislio da se povlace na bezbednu udaljenost, a neko i da ce izbiti kopneni rat i to vrlo brzo..ja mislim da je Erdogan vec zagrizao mamac i da su ga Amerikanci gurnuli u provaliju

Da li neko zna koliko se u stvari grupacija i koliko zaracenih strana ima u Siriji?
ja ovako nesto kapiram
-Sirijska regularna armija
-Kurdi
ISIL
-tzv opozicija koja ima nekoliko ogranaka medju njima su najorganizovaniji pripadnici Al kaide,ovi sto ih ameri podrzavaju kako god se zovu i cini mi se da ih ima jos

Da li neko zna koliko se u stvari grupacija i koliko zaracenih strana ima u Siriji?
ja ovako nesto kapiram
-Sirijska regularna armija
-Kurdi
ISIL
-tzv opozicija koja ima nekoliko ogranaka medju njima su najorganizovaniji pripadnici Al kaide,ovi sto ih ameri podrzavaju kako god se zovu i cini mi se da ih ima jos

a Iran, Turska, Saudija, Amerikanci, NATO, Rusija, Jordan, ostale zalivske zemlje...svi su oni do grla umesani sto snabdevanjem, sto logistikom, sto instruktorima, a tu su i vazdusni udari i direktne kopnene operacije

Ubijen umjereni glavosjeca Seik Abu Ata od strane Esada Bombe.
[https://twitter.com/IvanSidorenko1/media

CMoPfl6WIAAX1in.jpg

Kako bi rekli Ameri: Rest in piss !

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back