libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
- 14.457
A gde su to postojali pre vise vekova? Daj malo svetla![]()
дебилска отоманска империја
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хариџије су постојале пре 1400 година, и Абдулах ибн Абас р.а.а. је ишао да им саопшти да греше.
Ima zaista nekih dokaza da su ISIS haridžije.Bravo Dzeg. Da, haridzije su tada postojale i ubrzo su nestale. Pojavljivali su se povremeno u istorijskim epohama ali bi brzo nestajali.
Za jednog Ateistu imas ozbiljno teolosko znanje, samo steta sto si ateista. Sta ce ti to jadan ne bio?
Bravo Dzeg. Da, haridzije su tada postojale i ubrzo su nestale. Pojavljivali su se povremeno u istorijskim epohama ali bi brzo nestajali.
Za jednog Ateistu imas ozbiljno teolosko znanje, samo steta sto si ateista. Sta ce ti to jadan ne bio?

Да, али је божији посланик с.а.в.с. рекао: "Хуму килабу нар."допада ми се становиште хариџија да све мухамеданце који неће с њима треба послати Алаху на процену
потпуно правничка логика- кад се појави спор, решиће га (нај)виши ауторитет![]()
Да, али је божији посланик с.а.в.с. рекао: "Хуму килабу нар."
То значи "Они су џукеле пакла," мисливши на Хариџије.
Због тога није лијепо бити отворени хариџија.
Зато треба поменути да ИСИС не каже за себе да су хариџије.
Не, мислио је на потомке Дул Хувејсире, нема двојбе.а одакле ти знаш на кога је он мислио? то је само твој став и зато нема значај. ја рецимо тврдим да је мислио на секту вехабија.
Не, мислио је на потомке Дул Хувејсире, нема двојбе.
Pazi, ja ne kažem da su ISIS khawaarij, nego kažem da neki eksperti to kažu.ти, Гроф и Минго сте овде месецима влажили на исиловце и тврдили како ће онај Багдади обновити хилафет и како је он на Алаховом путу. иако смо овде сви знали да су они обична секта манијака и лудака. сад сами признајете да сте били у огромној заблуди. с озбиром да лако упадате у заблуде, то значи да вам критеријуми нису нарочито објективни. а то значи да сте склони исхитреним одлукама.
Pazi, ja ne kažem da su ISIS khawaarij, nego kažem da neki eksperti to kažu.
Međutim, druga strana veli da su lideri država postali nevernici jer su demontirali Šarijat.
Пази, ти си обожавалац крижева, што је најгора замислива категорија у целој причи.па зато ја и кажем да све треба послати Алаху, јер он засигурно зна, ако ви не знате.
Ја одувек знам да ИСИС нема подршку учењака као што су Ал-Мадхали итд, али ми не пада на памет да кажем да је шиитска влада Ирака легитимна.како год, почела си да сумњаш у своје досадашње мишљење.
Пази, ти си обожавалац крижева, што је најгора замислива категорија у целој причи.
Да, религија је опијум за масе.да, али ја нисам из ваше приче. твој вредносни систем није и мој вредносни систем. зато за мене Мухамедова наклапања немају никакав значај.
Ја одувек знам да ИСИС нема подршку учењака као што су Ал-Мадхали итд, али ми не пада на памет да кажем да је шиитска влада Ирака легитимна.
Зато сам "on the fence" кад је реч о академским стварима. Али у пракси, гажење Асада нема алтернативу.
Ти ниси у позицији да било шта приговараш, као следбеник најглупље религије универзума.
Да, религија је опијум за масе.
Зато си испао глуп кад си ишао на хаџилук у Кипар.
Пази, ја сам атеисткиња, и зато ми се живо јeбе да ли је у праву Мадхали или није. У ствари, он није у праву по дефиницији, с обзиром на тачност атеизма.сад се извлачиш и измишљаш изговоре јер те је блам да признаш како си дуго времена подржавала једну секташку групу која је озбиљно застранила у верским питањима. али то није исправан пут, јер се ниси отворено одрекла својих заблуда.
Пази, ја сам атеисткиња, и зато ми се живо јeбе да ли је у праву Мадхали или није. У ствари, он није у праву по дефиницији, с обзиром на тачност атеизма.
Професор доктор Абдулах Фејсал је у овој дебати објаснио да су лидери неверници јер демонтирају Шаријат.
Прихватам твоје извињење. Али мислим да мораш напустити хришћанство, оно те чини све гором особом.пази Џег, ја тебе ценим у многим стварима, јер си оштроумна особа. међутим, овде ме подсећаш на премијера Вуа. и он је дуго времена био у опасним заблудама, па је променио убеђење. али никад се није јавно одрекао својих грешака. ту сте слични. иако си ти неупоредиво интелигентнија од њега. али као да сте обоје из радикалске кухиње. како сад да знам да и ти ниси била бољшевик?
Прихватам твоје извињење. Али мислим да мораш напустити хришћанство, оно те чини све гором особом.
Irak je lijepa zemlja i to je zemlja muslimana koji vole visoke Dzamije i vole da se klanjaju pet puta dnevno. Muslimani su jedinstveni jer zele da nestane ISIL koje je najvece zlo u svijetu. ISIL treba da se rasturi i da ne postoji vise. Irak mora biti slobodna zemlja koja ce biti prijatelj svim muslimanskim zemljama. Irak ima Sunnije i Siije i oni su jedno ddrugome braca i mogu da ucine uspjeh u Iraku time sto cce Irak da se definira kao zemlja muslimana.
али ја се теби нисам извинио. само сам ти упутио комплимент. то што сам рекао, то и мислим.
мораш признати да понекад доносиш исхитрене и непромишљене одлуке. ако то радиш у верским стварима, томе си склона и у Бизнису. а то већ није добро.

Слажем се са твојом оценом да Република Ирак више не постоји.
Она је читав западни део заувек изгубила, а богами се смеши и ослобођење Багдада.