- Poruka
- 8.988
ISIL ne moze opstati i to nije americka tvorevina nego je to spontano okupljanje jednog dijela ljudi koji misle okupacijom osnovati drzavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Туркеље?ISIL ne moze opstati i to nije americka tvorevina nego je to spontano okupljanje jednog dijela ljudi koji misle okupacijom osnovati drzavu.
Америка САТАНА!

ЗЛО Мито!
Хитлер би се чудом чудио, и његов др. Смрт, да су ово доживели!
Sirijska opozicija mora pobjediti u Siriji jer Al Assada i sirijski rezim je nacinio puno zlocina i treba se to osuditi. Nadam se da ce Sirijska opozicija pobijediti i postaviti zastavu nove Sirije u centru Damaska. Damask mora biti cilj osvajanja od strane Sirijske opozicije. Damask je grad muslimana i taj grad mora pripasti opoziciji.

Ne ako se pita Hezbolah.![]()
Ja mislim da Kralj Saudijske Arabije postuje Siite i da oni imaju sva prava u Saudijskoj Arabiji. Saudijska Arabija ima dosta Siita koji zive u tu zemlju i smatram da ti Siiti nemaju razloga biti protiv Kralja koji daje narodu dosta sredstava. Narod u Saudijskoj Arabiji ne gladuje i ima dosta za prehranu.
Bio si pa kazes iz iskustva?
Dosao je kraj dinastiji Sauda.
Svakoj dinastiji dodje kraj pa eto i njihovoj su dani odbrojani.
Ionako su do pre par desetina godina bili kozojebci kao i svi ba Bliskom Istoku.
Kralj je za postovanje i on dzabe ne bi bio Kralj da nema postovanja. Kralj daje narodu sakom i kapom a nema potrebe nijedan Saudijac da kaze nesto lose o svojoj drzavi.
jel tebi redovno daje, Mingo...![]()
Kralja daje i meni sve zavisno od velicine brade. Ako je brada kratka onda normalno je i plata mala.

Ja mislim da Kralj Saudijske Arabije postuje Siite i da oni imaju sva prava u Saudijskoj Arabiji. Saudijska Arabija ima dosta Siita koji zive u tu zemlju i smatram da ti Siiti nemaju razloga biti protiv Kralja koji daje narodu dosta sredstava. Narod u Saudijskoj Arabiji ne gladuje i ima dosta za prehranu.
jel ti plaća samo u parama ili i u naturi?![]()