Pa lijepo izmjere mi bradu koliku imam a moja je dosta dugacka i na osnovu toga dobijem novac.
a nogavice......jel plaćaju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lijepo izmjere mi bradu koliku imam a moja je dosta dugacka i na osnovu toga dobijem novac.
Ja mislim da Kralj Saudijske Arabije postuje Siite i da oni imaju sva prava u Saudijskoj Arabiji. Saudijska Arabija ima dosta Siita koji zive u tu zemlju i smatram da ti Siiti nemaju razloga biti protiv Kralja koji daje narodu dosta sredstava. Narod u Saudijskoj Arabiji ne gladuje i ima dosta za prehranu.
Kralja daje i meni sve zavisno od velicine brade. Ako je brada kratka onda normalno je i plata mala.
ja mislim da narod u saudijskoj arabiji ne dobija nikakva sredstva od kralja i da nema sta jesti. jedino ako ti ne smatras da se i oni zadovoljavaju da jedu qoomna kao i ti ovde na forumu. u saudijskoj arabiji je veliki nedostatak dzelata za pogubljenje zatvorenika , zasto se ne javis ima posla preko glave
- - - - - - - - - -
kako meri bradu? kitom?
Sirijska opozicija mora pobjediti u Siriji jer Al Assada i sirijski rezim je nacinio puno zlocina i treba se to osuditi. Nadam se da ce Sirijska opozicija pobijediti i postaviti zastavu nove Sirije u centru Damaska. Damask mora biti cilj osvajanja od strane Sirijske opozicije. Damask je grad muslimana i taj grad mora pripasti opoziciji.
Kralj je za postovanje i on dzabe ne bi bio Kralj da nema postovanja. Kralj daje narodu sakom i kapom a nema potrebe nijedan Saudijac da kaze nesto lose o svojoj drzavi.
Мингоооо....
Значи краљ са оном козјом брадицом нема скоро ништа....а тебе ако обрију остаде без апанаже....?!

ISIL radi za svoje cionističke vašingtonsko riadske gospodare, on je tu da izazove što veću satanizaciju i smrt muslimana ratom u Siriji i destabilizacijom ionako rascepljenog Iraka
Saudijska Arabija je jezgro tog klupka pokolja i razaranja i zato je neće ni dirati
I alkaida je radila za amere pa se okrenula protiv njih sto ne bi i isil?
mingo moze se brada kao i kosa nadograditi pa eto jos sladjih parica

Damask je grad Sirijaca-Arapa,tacnije i grad Muslimana,ali originalnih,ne sunitskih dzihadista ISIL.
Kralj nije cicija niti neki obican sebicnjak. On daje narodu na pretek i zato nema niko razloga da se zali na drzavu Saudiju.

Koliko si ti dobijao?
Sve ce vas Arape Jevreji da zabibere samo ih cimajte

.
 .Izrael nas ne brine jer oni ce svakako morati da povuku sa okupiranih teritorija. Nego Al Assad mora da se srusi i da se uvede mir u Siriji i da se pocne vec jednom sa normalnim zivotom na Bliskom Istoku. Bliski istok je zeljan mira i nadam se da ce se Sirija i Irak smiriti i da nece vise biti rata.
Izrael nas ne brine jer oni ce svakako morati da povuku sa okupiranih teritorija. Nego Al Assad mora da se srusi i da se uvede mir u Siriji i da se pocne vec jednom sa normalnim zivotom na Bliskom Istoku. Bliski istok je zeljan mira i nadam se da ce se Sirija i Irak smiriti i da nece vise biti rata.

Mi muslimani ne zelimo rat sa Izraelcima. Saudijska Arabija i Izrael imaju iste saveznike a to su Sjedinjene Americke Drzave. Nema rata izmedju muslimana i jevreja ali ima razgovora i pregovora gdje ce Izrael bit primoran da napusti okupirane teritorije.
 .
 .