Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da Kralj Saudijske Arabije postuje Siite i da oni imaju sva prava u Saudijskoj Arabiji. Saudijska Arabija ima dosta Siita koji zive u tu zemlju i smatram da ti Siiti nemaju razloga biti protiv Kralja koji daje narodu dosta sredstava. Narod u Saudijskoj Arabiji ne gladuje i ima dosta za prehranu.

ja mislim da narod u saudijskoj arabiji ne dobija nikakva sredstva od kralja i da nema sta jesti. jedino ako ti ne smatras da se i oni zadovoljavaju da jedu qoomna kao i ti ovde na forumu. u saudijskoj arabiji je veliki nedostatak dzelata za pogubljenje zatvorenika , zasto se ne javis ima posla preko glave

- - - - - - - - - -

Kralja daje i meni sve zavisno od velicine brade. Ako je brada kratka onda normalno je i plata mala.

kako ti meri bradu? kitom?

ja mislim da narod u saudijskoj arabiji ne dobija nikakva sredstva od kralja i da nema sta jesti. jedino ako ti ne smatras da se i oni zadovoljavaju da jedu qoomna kao i ti ovde na forumu. u saudijskoj arabiji je veliki nedostatak dzelata za pogubljenje zatvorenika , zasto se ne javis ima posla preko glave

- - - - - - - - - -

kako meri bradu? kitom?

Saudijski Kralj je jedan dobar covjek i ne treba ga ljutit. On odmjerava kaznu po mjeri i milostan je prema svojim podanicima.

Sirijska opozicija mora pobjediti u Siriji jer Al Assada i sirijski rezim je nacinio puno zlocina i treba se to osuditi. Nadam se da ce Sirijska opozicija pobijediti i postaviti zastavu nove Sirije u centru Damaska. Damask mora biti cilj osvajanja od strane Sirijske opozicije. Damask je grad muslimana i taj grad mora pripasti opoziciji.

Damask je grad Sirijaca-Arapa,tacnije i grad Muslimana,ali originalnih,ne sunitskih dzihadista ISIL.

Isil bi trebao da se okrene ka Saudiarabiji.
Sta imaju od zauzimanja osiromasenog Damaska i svrgavanja Asada?
Sama (ukoliko im uspe) nebrojeno mrtvih na obe strane i razaranja.

Isil ne bi trebao da trosi svoje kapacitete na Asada vec da se okrene ka Saudiarabiji jer tamo imaju pristalice a ima i dosta onih koji bi im pomogli u ovoj casnoj nameri.
Dinastija Sauda je bogata pa ako nece da zavrse kao Gadafijevi neka im placa za bezbednost.
Ako mogu amerima zasto ne bi mogli isilu?

ISIL radi za svoje cionističke vašingtonsko riadske gospodare, on je tu da izazove što veću satanizaciju i smrt muslimana ratom u Siriji i destabilizacijom ionako rascepljenog Iraka

Saudijska Arabija je jezgro tog klupka pokolja i razaranja i zato je neće ni dirati

Poslednja izmena:
Kralj je za postovanje i on dzabe ne bi bio Kralj da nema postovanja. Kralj daje narodu sakom i kapom a nema potrebe nijedan Saudijac da kaze nesto lose o svojoj drzavi.

daje ***** od ovde, u sa ima itekako siromasnih...

- - - - - - - - - -

Мингоооо....

Значи краљ са оном козјом брадицом нема скоро ништа....а тебе ако обрију остаде без апанаже....?!

a onomad se zalio kako je abdulah cicija i placa mu samo 300 evra...zato je presao kod iranaca a oni mu placaju 600...:D
koji preletac, ccc...prodade veru za veceru...

ISIL radi za svoje cionističke vašingtonsko riadske gospodare, on je tu da izazove što veću satanizaciju i smrt muslimana ratom u Siriji i destabilizacijom ionako rascepljenog Iraka

Saudijska Arabija je jezgro tog klupka pokolja i razaranja i zato je neće ni dirati

I alkaida je radila za amere pa se okrenula protiv njih sto ne bi i isil?

I alkaida je radila za amere pa se okrenula protiv njih sto ne bi i isil?

Al Kaida ida je u većoj meri bila fiktivna tvorevina. Bila je potrebna amerikancima za izvođenje napada 11 septembra, da bi im to bilo opravdanje za talas agresija, smene režima i menjanje granica na bliskom istoku

ISIS je realna i mnogo veća sila, koja ne zavisi, samo od prikrivenog saudijskog ili američkog finasiranja, nego ima i svoje prihode sada na tako veliko teritoriji. Ako se se ISIL i okrene protiv S. Arabije, to neće biti skoro

Saudijska Arabija je bogata zemlja i ona stiti dva sveta grada Mekku i Medinu. Inace Siiti u Saudijskoj Arabiji dobro zive i nista im ne fali tako da mogu samo pricati gluposti. Siiti imaju vlast u mjestima gdje su vecina i oni tamo vode politiku. Saudijska Arabija je otvorena zwemlja za sve muslimane i nema diskriminaciju prema Siitima.

Sve ce vas Arape Jevreji da zabibere samo ih cimajte :D

11312750_985236558165881_822820171396457061_o.jpg

Izrael nas ne brine jer oni ce svakako morati da povuku sa okupiranih teritorija. Nego Al Assad mora da se srusi i da se uvede mir u Siriji i da se pocne vec jednom sa normalnim zivotom na Bliskom Istoku. Bliski istok je zeljan mira i nadam se da ce se Sirija i Irak smiriti i da nece vise biti rata.

Sve ce vas Arape Jevreji da zabibere samo ih cimajte :D

11312750_985236558165881_822820171396457061_o.jpg

Zdravo Bendzamine.Vi cete Arape a mi cemo vas,dace Bog i Hrist.Najjaci smo bre,EUROPE CREW. ;) .

- - - - - - - - - -

Izrael nas ne brine jer oni ce svakako morati da povuku sa okupiranih teritorija. Nego Al Assad mora da se srusi i da se uvede mir u Siriji i da se pocne vec jednom sa normalnim zivotom na Bliskom Istoku. Bliski istok je zeljan mira i nadam se da ce se Sirija i Irak smiriti i da nece vise biti rata.

Ja na tvom mestu ne bih potcenjivao Izrael,Izrael je danas vrlo zajeban faktor.

Mi muslimani ne zelimo rat sa Izraelcima. Saudijska Arabija i Izrael imaju iste saveznike a to su Sjedinjene Americke Drzave. Nema rata izmedju muslimana i jevreja ali ima razgovora i pregovora gdje ce Izrael bit primoran da napusti okupirane teritorije.

Mi muslimani ne zelimo rat sa Izraelcima. Saudijska Arabija i Izrael imaju iste saveznike a to su Sjedinjene Americke Drzave. Nema rata izmedju muslimana i jevreja ali ima razgovora i pregovora gdje ce Izrael bit primoran da napusti okupirane teritorije.

Hoce,ali u drugom pararelnom vremenu,ne gotive vas nesto generalno vas Muslimane i Arape,to stoji,sunitski Arapi-Muslimani su im danas saveznici i Turci,Ameri,Bugari,Albanci,Kinezi,Indusi i Hispanoamerikanci-Polutani,dok su im Siiti-Arapi,Fenicani,Persijanci(Iranci) protivnici,ali se zna ko im je najveci protivnik od davnina i ko jedino moze da im zabiberi. ;) .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back