Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дакле, Башар је угасио.

Мене сада занима, да ли ће Иран покушати да створи новог вођу Шиитима, да ли ће ићи на Алевитску државу?

Или ће препустити Сирију Саудима а дати све од себе да задрже Ирак?

Ti si govorio o uspostavljanju alevijske republike srpske u Siriji? Ove ljute bradonje se nece pomiriti sa time, narocito sto oni ne priznaju medjunarodne zakone kao sto su priznaju Bosnjaci.

Ovi su ludi ko struja, prevrnuce svaki kamen u alevijskom domu posle ove krvave 4 godine.

Poslednja izmena:
Hahaha,koja bajka brace Grim,Sirija sa onim zatucanim ludacima iz ISIL-a ce bas biti prosperitetna drzava,bas si se primio na taj ISIL izgleda.

- - - - - - - - - -

Mislio sam da si donekle shvatio ISTINU,ali izgleda da sam se prevario.Apsorvirali smo da Izrael pomaze ISIL a ovamo si protiv delovanja ISIL-a i postavis mi nebulozno pitanje sta ja zameram Izraelu.Auuuu strasno.Bas se Izrael brani,brani se kao sto se branio protiv Palestinaca. ;) .

Нема ту неке истине, него геополитика чиста.

Како кажу људи бираш између 2 зла оно мање.
Тако и у Сирији није Асад анћео никакав, али је далеко од терориста и осталих дивљака. Са једне стране имас Асада који штеди навођене бомбе, и гаћа градове пуне цивила онако од ока, барем на почетку рата. А са друге стране муслиманске фанатике који су изашли из пећина и хоће да успоставе некакав калифат.

Нисмо ми овде да навијамо.

Ti si govorio o uspostavljanju alevijske republike srpske u Siriji? Ove ljute bradonje se nece pomiriti sa time, narocito sto oni ne priznaju medjunarodne zakone kao sto su priznaju Bosnjaci.

Ovi su ludi ko struja, prevrnuce svaki kamen u alevijskom domu posle ove krvave 4 godine.

Па, то се и хоће догодити ако Иран препусти Алевите судбини, као што је Слоба пустио РСК низ ветар.

Ипак, надамо се да ће Алевити успеити да се сачувају геноцида који им спремате.

Pustaju ove ljudozdere da se razgoropade.
Ameri javno najavili naoruzavanje Iraka.
Rusi ce tajno a Iran javno dostaviti pomoc Asadu.
Zatim ce ameri saudiarabljani turci...tajno dostaviti naoruzanje ljudozderima.....oruzje mora da se proizvodi, to je borba protiv recesije.

Al Nusra oslobodila 27 ISILovaca

CFbr4gEWMAAvR26.jpg

Kao sto mozemo cuti preko vijesti Palmira je osvojena od ISILa i moguce je da se ISIL ukljuci u borbu protiv Al Assada. ISIL danas kontrolira polovinu Siriije i sve je vise jak. Ali, umjerena opozicija ce morati da prevagne i da osvoji cijelu Siriju. Damask je bitan da se osvoji i da se Assad likvidira. Damask je possebno uporiste Assada kojeg Assad cuva i smatram da se zdruzenim snagama moze zauzeti Damask i da se rijesi pitanje sirijskog rezima.

Jedina nada za Asada su Huti u Jemenu. Naime, ako oni izvrse jaci proboj preko granice i zauzmu juznu Saudiju, Rijad ce morati da ide ne pregovore po principu: "mi cemo povuci ISIL iz Sirije, a vi povucite Hute sa nase teritorije".
Jer, zaista bi bilo glupo da Sauditi preko ISIL-a osvoje Damask a istovremeno izgube Rijad.

Jedina nada za Asada su Huti u Jemenu. Naime, ako oni izvrse jaci proboj preko granice i zauzmu juznu Saudiju, Rijad ce morati da ide ne pregovore po principu: "mi cemo povuci ISIL iz Sirije, a vi povucite Hute sa nase teritorije".
Jer, zaista bi bilo glupo da Sauditi preko ISIL-a osvoje Damask a istovremeno izgube Rijad.

Doslo je Assadu kraj i to se odmah vidi i drago mi je sto cce Sirija postati slobodna zemlja u kojoj cce vladati muslimani. Sirija ce biti zemlja koja ce zraciti posebnom ljepotom. Moci ce da se izgradi sve sto je poruseno i moci ce narod da se vrati svojim kucama.

Нема ту неке истине, него геополитика чиста.

Како кажу људи бираш између 2 зла оно мање.
Тако и у Сирији није Асад анћео никакав, али је далеко од терориста и осталих дивљака. Са једне стране имас Асада који штеди навођене бомбе, и гаћа градове пуне цивила онако од ока, барем на почетку рата. А са друге стране муслиманске фанатике који су изашли из пећина и хоће да успоставе некакав калифат.

Нисмо ми овде да навијамо.

Naravno,ali ja Asada postujem zato sto je anticionisticki i antiamericki nastrojen,to sto je radio pre gradjanskog rata je za osudu,ali kao sto si sam rekao on je mala beba za ove ludake iz ISIL-a a i legitimni je predsednik Sirije,izabran od strane naroda,valjda su prosle godine bili neki izbori u Siriji i Asad je opet pobedio.

Asad ce izgubiti jer nema ni jednog saveznika ,drzi se njegova vojska jer joj preti fizicka likvidacija a nemaju gde da se povuku. Isil sada drzi vise od 50% Sirije 3 puta vise nego pre 6 meseci. Nekako su tamo ojacali. Kada maknu Asada .ISIL ce biti unisten ali ne pre toga.Ukinuce im finansiranje i to ce biti kraj. Koliko sam procitao finansira ih Saudi Arabija i Katar.Ni Turska nije neduzna. Pre neko vece video sam te izbeglice iz Sirije u Bgd.Lepo su obuceni i ne prave sranja ,idu u grupama od po 10 tak pa se zena malo uplasila jer je bila noc.Ali nikoga ne diraju idu da klopaju po cevapbdzinicama i prave veliki pazar.

Asad ce izgubiti jer nema ni jednog saveznika ,drzi se njegova vojska jer joj preti fizicka likvidacija a nemaju gde da se povuku. Isil sada drzi vise od 50% Sirije 3 puta vise nego pre 6 meseci. Nekako su tamo ojacali. Kada maknu Asada .ISIL ce biti unisten ali ne pre toga.Ukinuce im finansiranje i to ce biti kraj. Koliko sam procitao finansira ih Saudi Arabija i Katar.Ni Turska nije neduzna. Pre neko vece video sam te izbeglice iz Sirije u Bgd.Lepo su obuceni i ne prave sranja ,idu u grupama od po 10 tak pa se zena malo uplasila jer je bila noc.Ali nikoga ne diraju idu da klopaju po cevapbdzinicama i prave veliki pazar.

Zaboravo si u tu grupu finansijera ISIL-a da pomenes Izrael i USA.

Asad i dalje kontrolise 90% onoga sto u Siriji realno vredi i 70% teritorije na kojoj zive ljudi .

Asadu skidam kapu jer je borac, fajter, nije kukavica i ne predaje se . Njegovi ljudi ce umreti svi do jednog ali ce , do tada , makar jos milion vehabista poslati u pakao.

Do sada je poginulo u Siriji preko 300.000 vehabija iz Al Nusre, FSA, ISIL-a i drugih islamistickih frakcija.

Asad i dalje kontrolise 90% onoga sto u Siriji realno vredi i 70% teritorije na kojoj zive ljudi .

Asadu skidam kapu jer je borac, fajter, nije kukavica i ne predaje se . Njegovi ljudi ce umreti svi do jednog ali ce , do tada , makar jos milion vehabista poslati u pakao.

Do sada je poginulo u Siriji preko 300.000 vehabija iz Al Nusre, FSA, ISIL-a i drugih islamistickih frakcija.

Tako jeeeeeeeeeeeeeee.Mi Evropljani smo uz ASADA,ASADE NE DAJ SE.Steta sto Iran trenutno ne moze da pomogne svojoj siitskoj-muslimanskoj braci protiv onih zlotvora zatucanih iz ISIL-a.A i moja Evropa,jbg.,kada smo rastrzani i podeljeni,jer je ISIL velika pretnja i za nas u buducnosti,ako Asad padne i osvoje celu Siriju.Imace otvoren put preko svojih saveznika Turaka ka Balkanu,odnosno Evropi.

Assad pada sa vlasti i Sirija ce se izgraditi kao slobodna zemlja koja cce biti zasnovana na pravdi. Sirija cce postati islamskom zemljom i moci ce da rukovodi sirijskom zemljom.

Au decko a si rso,ne volis Izrael i USA,ali zato gotivis ISIL,koji taj Izrael i USA finansiraju,bas si kontradiktoran.Koji si ti Musliman,kada podrzavas one otpadnike i zlotvore zatucane iz ISIL-a.Dace Bog i Hrist da Asad ne padne,jer su Bog i Hrist na strani Asada a i mi smo. ;) .

Naravno,ali ja Asada postujem zato sto je anticionisticki i antiamericki nastrojen,to sto je radio pre gradjanskog rata je za osudu,ali kao sto si sam rekao on je mala beba za ove ludake iz ISIL-a a i legitimni je predsednik Sirije,izabran od strane naroda,valjda su prosle godine bili neki izbori u Siriji i Asad je opet pobedio.

Ти избори су били објективни и демократски мање од оних у Украјини где је Порошенко дошао на власт. Земља у рату 3 године а они расписују изборе. Али са друге стране милион
сиријских избеглица које су смештене у камповима у Јордану су исто гласале и за Асада. :think:

А то за кога ти навијаш, и твоје необјективно писање и такав став никоме неће помоћи.

- - - - - - - - - -

Прича се да је у овој офанзиви око 12 хиљада исламиста са простора Турске. Остао им је још један талас од пар хиљада људи, ту има доста ових из Европе,и гурају се да изгину сада. Кажу да ће их САА средити до јесени.

Ти избори су били објективни и демократски мање од оних у Украјини где је Порошенко дошао на власт. Земља у рату 3 године а они расписују изборе. Али са друге стране милион
сиријских избеглица које су смештене у камповима у Јордану су исто гласале и за Асада. :think:

А то за кога ти навијаш, и твоје необјективно писање и такав став никоме неће помоћи.

Ajde da kazem da navijam za Asada, iz prostog razloga,zato sto je primarni cilj ISIL-a da uniste Evropu sa lica Zemlje na primer.Trudim se da budem objektivan i AKSIOM je da su ISIL veliki zlocinci,koji cak ubijaju svoju arapsku-siitsku-muslimansku bracu,malo logike i zdravog-razuma,odnosno ljudskosti nije na odmet.

Au decko a si rso,ne volis Izrael i USA,ali zato gotivis ISIL,koji taj Izrael i USA finansiraju,bas si kontradiktoran.Koji si ti Musliman,kada podrzavas one otpadnike i zlotvore zatucane iz ISIL-a.Dace Bog i Hrist da Asad ne padne,jer su Bog i Hrist na strani Asada a i mi smo. ;) .

Ne gotivim ISIL nego podrzavam sirijsku opoziciju. Oni moraju pobjediti i da se za predsjednika Sirije izabere covjek koji cce biti od naroda i koji ce moci ujediniti Siriju. Sirijska opozicija ce pobjediti i tada ce se osnovati jaka Sirija koja ce odmah biti spremna za ulganje. Saudijska Arabija i Katar ce pomoci novoj Siriji da izadju iz krize.

Ne gotivim ISIL nego podrzavam sirijsku opoziciju. Oni moraju pobjediti i da se za predsjednika Sirije izabere covjek koji cce biti od naroda i koji ce moci ujediniti Siriju. Sirijska opozicija ce pobjediti i tada ce se osnovati jaka Sirija koja ce odmah biti spremna za ulganje. Saudijska Arabija i Katar ce pomoci novoj Siriji da izadju iz krize.

A ta sirijska opozicija je podredjena jurisdikciji ISIL-a,nije sija,nego vrat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back