Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo budale veruju ovim lazima koje su postavili na wikipediji cije izvore vidim da koristis. Tu pise da je do sad ubijeno 13 safavidskih milicionera.
Pre 10ak dana kada su tek poceli, Iran je sahranio 58 svojih vojnika. Imaju slike. Brojke mrtvih napadaca krecu se u stotinama a o cemu Bagdad cuti.

Da bi ti uteha bila jos gora, sve I da zauzmu ne samo Tikrit vec I ostala mesta, samo je pitanje vremena kada bi Jun 2014 mogao ponovo da im se desi, jer ocito njihove uniforme I poltronske njuske, narod Severnog, Zapadnog I Centralnog Iraka ne zeli da gleda.

http://en.wikipedia.org/wiki/Iraq#Demographics

Most sources estimate that around 65% of Muslims in Iraq are Shia, and around 35% are Sunni.

Nesto nisam siguran da ti ova tvrdnja stoji.

Irak je siijska zemlja i tu se sunnije ne trebaju mijesati. Trebaju prepustiti sve Siijama da rijese i da suradjuju sa Siijama u napadima na ISIL. Irak je zemlja napretka i zemlja koja ima sanse da se izvuce iz krize i da krene naprijed u bolju buducnost. Irak su vecina muslimani i to je islamska zemlja i tu ne treba bti svadje niti razmmirice jer za to nema se razloga. Muslimani su sve to i oni ce se morati sloziti i priznati vladu Bagdada.

Da, pustice ga jos par meseci...

A posle se vise nece u javnosti nista znati za njega.

Deca su mu pobegla odavno u Ameriku.

Обећао Обами да ће да га угости за 120. рођендан, иако неће бити ни Предсеник ни члан Сената...чисто другарски..
..због труда око санкција.... ако овај доживи те године !?

Обећао Обами да ће да га угости за 120. рођендан, иако неће бити ни Предсеник ни члан Сената...чисто другарски..
..због труда око санкција.... ако овај доживи те године !?

Da...Na Floridi su mnogi kubanski emigranti pomrli cekajuci da Fidel baci kasiku.... A on se zacementirao iz inata i prkosi svima...

Једна сјајна социјалитичка земља коју разара балијски ограничени људи у служби САД.У којој су заједно живели муслимани и хришћани.
Блајбиша ипак си ти балија било је таквих у КП пуно и они су уништили СФРЈ јер није било снаге и знања да вас преваспитају.

Sirijom je vladao oligarh iz reda manjine po principima autokratije I totalitarizma. Nikakva socijalisticka zemlja nije to bila.

Ova medjusobna mrznja izmedju sunnija i siija treba prestati i treba da se muslimanni ujedine. Sammo jedinstvom mmogu muslimani da rijese sve probleme. Mrznnja nicemu ne vodi i to samo doprinosi nasim zajednickim neprijateljima slast da se slade kako se mim mrzimo. I Sunnije i Siije su isti i treba da se postuju zajedno da ne cine probleme i da zive zajedno. Siije su kulturni i oni ce prihvatiti sunnije i nece biti problema ako se ujedine.

Видим, Вендетце, да си ти и даље пич.кица која није похрлила да помогне својој браћи у Ираку и Сирији.

Али, не бих се ја пуно бринуо за њих.

Шушка се да ће сви њихови колаборациности имати прилику да им се придуже у Гвантанаму.

Како мислиш да заврше у Гвантанаму ? Кад су то ваши јенкији приводили своје док им још служе сврси ?

Пазите се ти и ови твоји журналисти пошто их стално чачкате да радије не завршите са скалпом или са главом на коцу. Морао бих узети неке капи за очи како бих вас ожалио. :whistling:

Guantanamo je jedino mjesto gdje mogu zaglaviti ti ljudi koji su se osmjelili da ubijaju i da zauzimaju teritorije. Oni nisu predstavnici sunnizma nego predstavnici terorizma. Arapske sunnije sa nnjima nemaju nista i oni su slobodni sirom Iraka da idu.

А шта ти оправдаваш лудаке који су основали Гвантанамо и тамо горе него у Гулагу понижавали, силовали Ирачане и мокрили им у уста ?! :eek:

Potresna slika. Safavidski milicioneri snimljeni kako odmaraju kod Tikrita.

1796682_390956551075128_2862227572776723536_n-110x85.jpg

Oni svi moraju zavrsiti u zatvoru i da se dobro opamete da ne cine vise zlo koje sada cine. Ako je Guantanamo jedino mjesto gdje moraju otici onda sam za to da se svi pohapse i smjeste u taj logor i da ne izlaze iz njega cijelog zivota. Taj ISIL to je jedan sljam koji mora da se unisti. Muslimani ne mogu da se prepoznaju u nnjima jer prosto ne lice na muslimane.

- - - - - - - - - -

А шта ти оправдаваш лудаке који су основали Гвантанамо и тамо горе него у Гулагу понижавали, силовали Ирачане и мокрили им у уста ?! :eek:

Za takav sljam je Guantanamo dobro dosao uvijek. To je sljam koji se mora smjestiti u logore.

Како мислиш да заврше у Гвантанаму ? Кад су то ваши јенкији приводили своје док им још служе сврси ?

Пазите се ти и ови твоји журналисти пошто их стално чачкате да радије не завршите са скалпом или са главом на коцу. Морао бих узети неке капи за очи како бих вас ожалио. :whistling:

Обрад, Србин са фесом.

Хахаха

Није проблем, увек вас је било за извоз.

Блентави сисоје.

Samo da te podsetim da istina samo kukavicu vredja.
Ти имаш неки монопол на истину?
Пролио си литре зноја на теми доказујући сумануто да ће Сиријцима процветати цвеће кад фанатици који су поубијали све друге припаднике вера и нација заузму целу Сирију.
Чак су идиоти 2013. бојним отровима потровали властиту децу не би ли изазвали интервенцију САД.
Што ми то нешто познато...
Ваљда их зато волиш и подржаваш.

- - - - - - - - - -

Ta valjda Poznavaoc zna za porodicu Asad i sirijsku situaciju, nemoj ti sada njemu tu...
Ђе се Блеиби,што си слаго Лаконцу за опкладу?
Матор човек, а лажеш и јавно се срамотиш!

Ђе се Блеиби,што си слаго Лаконцу за опкладу?
Матор човек, а лажеш и јавно се срамотиш!

Kako bi ti Becjac verovao meni da je mene u Damasku izveo na veceru Ministar poljoprivrede Sirije u vreme Basrovog oca ?

I to u najluksuzniji restoran koji se zove "ALI BABA", gde jedu samo ministri, seici i narkotrafikanti....

I jos da sam od Novog sada do Damaska isao automobilom?

Da li bi mogao to da mi poverujes?

Znam da ne bi, ali sve je istina.....

Kako bi ti Becjac verovao meni da je mene u Damasku izveo na veceru Ministar poljoprivrede Sirije u vreme Basrovog oca ?

I to u najluksuzniji restoran koji se zove "ALI BABA", gde jedu samo ministri, seici i narkotrafikanti....

Ко то спомиње?
Лагао си за опкладу Лаконцу, а сад овде тупиш о министрима из асадове владе(или владе његовог оца), а два поста горе подржаваш пад Асада?

Зашто ти човек не би веровао ?! "Траншпед" је пар пута месечно возио јагњетину за Багдад, па ако стигне у заказано време
возача чека бонус, од, ако се неварам 200$.....зато што су се кроз Турску организовали у конвоје....зна се због чега...

Ко то спомиње?
Лагао си за опкладу Лаконцу, а сад овде тупиш о министрима из асадове владе(или владе његовог оца), а два поста горе подржаваш пад Асада?

Jasno je da posle svega sto se izdogadjalo Asad mora pasiti!

Ne radi se tu da li je to moja zelja ili ne.

Jednostavno, previse je bilo smrti, razaranja, mrznjer...Da bi sve moglo da nastavi kao da se nista nije dogodilo.

Za Asada bi bilo najbolje da preda vlast i da ode iz zemlje.

Politicki geocentar na Bliskom istoku je pomeren.

On je obrazovan i pametan covek, mogao bi na miru da prozivi ostatak zivota negde na nekom lepom mestu, a ne da pokusava nemoguce.

Jasno je da posle svega sto se izdogadjalo Asad mora pasiti!

Ne radi se tu da li je to moja zelja ili ne.

Jednostavno, previse je bilo smrti, razaranja, mrznjer...Da bi sve moglo da nastavi kao da se nista nije dogodilo.

Za Asada bi bilo najbolje da preda vlast i da ode iz zemlje.

Politicki geocentar na Bliskom istoku je pomeren.

On je obrazovan i pametan covek, mogao bi na miru da prozivi ostatak zivota negde na nekom lepom mestu, a ne da pokusava nemoguce.
Јасно мора пасти, ти си то проценио и Сиријци ће се усрећити ко Либијци кад су се решили злог Гадафија.

Обрад, Србин са фесом.

Хахаха

Није проблем, увек вас је било за извоз.

Блентави сисоје.

Најбоље је бити ујка Семов "Србин" сисајући сламку Финансијске Интернационале, глумити великог Србина у туђе име оних што су те ситуирали и бранити интересе САД и њихове маните човекомрзачке идеологије где год можеш. Без сумње за сваку похвалу.

Иначе, стварно познајем муслимане што су Срби по свему у сваком смислу у односу на тебе, Арканију, Блајбингера и Камија.
Највећа трагедија је што људи у оваквим дискусијама и у животу услед енормне посејане међуконфесионалне мржње замагљена погледа не разабирају ко им је прави непријатељ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back