Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ISIS gubi svoje pozicije i izgleda su urodile plodom zracni udari NATOa i da ce se vrlo brzo raspasti ISIS kao kula od karata. ISIS je okrutni terorizam i tog teror4izma se trebvamo otarasiti. Dosta je bilo vise sa ISISom.

Nažalost, ne delim tvoj optimizam.

Nestašni borci ISIS dokazuju da su nestašni, svojim konstantnim ubijanjem kurdskih ateista, šiitskih obožavalaca vatre**** **** ****

Poslednja izmena od moderatora:
2V46zq9.png

- - - - - - - - - -

Islamic State Commander Claims Funding Coming From the United States

http://benswann.com/islamic-state-commander-claims-funding-coming-from-the-united-states/

- - - - - - - - - -

cini mi se da su u zapadnim medijima ratna dejstva u iraku i siriji pali u drugi plan i da se ocekuje rat Hezbolaha i Izraela

- - - - - - - - - -

eto, opet Hezbolah ima muda da ide u rat sa Izraelom, a Al Kaida i ISIS ni metak nisu ispalili

Rat Hezbolaha I izraela bila bi najgora nocna mora Asada jer bi se nusajrijske snage razvukle na jos jedan front a to im nikako ne treba.
To bi ustanici iskoristili da napadnu preostali neoslobodjeni deo Sirije. Time bi Damask pao pod vlast mrskih ve'abija.

Posto ISIS kontrolise NWO, preko USA obavestajnih sluzbi, ovo bi mogao biti mali no-no novom kralju SA, ili prosto podsecanje sta bi im se moglo desiti ako ne slusaju. Prilicno sam siguran da bi za mesec dana, ako bi se dao signal, SA postala nova Sirija ili Irak.
Upleli ste se u svoje laži, i više ne znate gde udarate.

Činjenica je da je ISIS najveći, i u stvari jedini kredibilan neprijatelj USA.

Rat Hezbolaha I izraela bila bi najgora nocna mora Asada jer bi se nusajrijske snage razvukle na jos jedan front a to im nikako ne treba.
To bi ustanici iskoristili da napadnu preostali neoslobodjeni deo Sirije. Time bi Damask pao pod vlast mrskih ve'abija.

koji "ustanici" da "oslobode preostali neoslobodjeni deo Sirije"

ISIS, Al Kaida ili ko tacno?

- - - - - - - - - -

Upleli ste se u svoje laži, i više ne znate gde udarate.

Činjenica je da je ISIS najveći, i u stvari jedini kredibilan neprijatelj USA.

cinjenica je da je ISIS neprijatelj svima, i da svima preti ropstvom, ubijanjem, otimacinom imovine, gusenjem slobode itd itd itd...

koji "ustanici" da "oslobode preostali neoslobodjeni deo Sirije"

ISIS, Al Kaida ili ko tacno?

- - - - - - - - - -

cinjenica je da je ISIS neprijatelj svima, i da svima preti ropstvom, ubijanjem, otimacinom imovine, gusenjem slobode itd itd itd...

Bilo ko, rezim je veliki neprijatelj svima u regionu i kamen spoticanja medju Arapima zajedno sa egipatskim Sisijem, jordanskim kraljem I princom iz Emirata.
Najveca boljka simpatizera rezima jeste sto zive u sadasnjem vremenu kada ce morati da posmatraju njegovo rusenje.

- - - - - - - - - -

Posto ISIS kontrolise NWO, preko USA obavestajnih sluzbi, ovo bi mogao biti mali no-no novom kralju SA, ili prosto podsecanje sta bi im se moglo desiti ako ne slusaju. Prilicno sam siguran da bi za mesec dana, ako bi se dao signal, SA postala nova Sirija ili Irak.

Novi SA kralj imenovao je novog princa za naslednika I skinuo dvojicu sa vlasti. Mnogi to gledaju kao zabrinjavajuci okret u Saudijskoj politici.
Ocekuje se ponovno bratsko zblizavanje Rijada I Ankare, iliti, Kralja Selmana I Erdogana.

Bilo ko, rezim je veliki neprijatelj svima u regionu i kamen spoticanja medju Arapima zajedno sa egipatskim Sisijem, jordanskim kraljem I princom iz Emirata.
Najveca boljka simpatizera rezima jeste sto zive u sadasnjem vremenu kada ce morati da posmatraju njegovo rusenje.

- - - - - - - - - -

Novi SA kralj imenovao je novog princa za naslednika I skinuo dvojicu sa vlasti. Mnogi to gledaju kao zabrinjavajuci okret u Saudijskoj politici.
Ocekuje se ponovno bratsko zblizavanje Rijada I Ankare, iliti, Kralja Selmana I Erdogana.

sta je tu zabrinjavajuce?

nisam znao da su KSA i Turska neprijatelji ili slicno pa da treba da se zblizavaju. odnosi izmedju Rijada i Ankare su sasvim normalni, diplomatski i prijateljski decenijama unazad. ja ne znam odakle tebi informacija da su Ankara i Rijad u bilo kakvom odnosu a koji se moze opisati drugacije osim kao dobar.

Turska i S.Arabija nisu imali dobre odnose od kako je Sisa izvrsio drzavni udar i pobio preko hiljadu ljudi u Egiptu. Turska je podrzavala predsednika Mursija. S.Arabiji nije odgovarao Mursi jer se uplasila rastuceg uticaja egipatskog Muslimanskog Bratstva u celom regionu, a Mursi je clan MB-a.
Od tada su odnosi Turske i Arabije postali hladni. Medjutim na sahrani Abdulaha, Sisa se nije pojavio, kao i emiratski princ, zestoki protivnici Muslimanskog Bratstva, iako su u tandemu sa Abdulahom ucestvovali u obaranju Mursija. Erdogan se pojavio na sahrani, i zamisli, nakon smrti Abdulaha i dolaska Kralja Selmana na presto, desi se ovo:

http://www.usnews.com/news/articles/2015/01/28/erdogans-saudi-dilemma

Оно што је битно је да је ИСИС избачен из Кобанија и 18 околних села, прсли су у покушају инфилтрације у Киркук, изгубили су неколико хиљада квадратних километара територије (која је претходно припадала Јазидима) на северу Ирака, Даир Еззор је успео да се одбрани у Сирији, ФСА их држи на одстојању на северу Алепо провинције, а ирачке снаге, Курди и Американци крећу у ослобађање Мосула.

Трагично!

Tragedija stvarno sto je isis u krizi. Ima dosta kaurina koji ne vrjeruju nego idu ratovat za pare. To alah veliki ne voli. Ja vec poceo da ucim arapski i idem petkom u dzamiju. Htio sam postat novi kalif, a nije alahova volja da to budem. Zaporavim se ponekad klanjat jer ne stignem uvjek rano ustat. Sta cu zivot ide.

Оно што је битно је да је ИСИС избачен из Кобанија и 18 околних села, прсли су у покушају инфилтрације у Киркук, изгубили су неколико хиљада квадратних километара територије (која је претходно припадала Јазидима) на северу Ирака, Даир Еззор је успео да се одбрани у Сирији, ФСА их држи на одстојању на северу Алепо провинције, а ирачке снаге, Курди и Американци крећу у ослобађање Мосула.

Трагично!

da, koalicioni napori sila dobra daju rezultate. stovaoci religije koju je osnovao istorijski dokumentovani pedofil polako izumiru i postaju djubre za pustinjski pesak.

Трагично!
Ipak, mi koji verujemo da je Isus Hrist ubijen na Krstu, ne smemo da se opustimo u uverenju da je ISIS pobeđen.

Ti besprizorni prestupnici su uspeli da se regenerišu u prošlosti, i zato je njihov sramni moto: "Baaqiyah." (Ostaje.)

Rusija isporučila helikoptere Iraku

Rusija je iračkim vazdušnim snagama isporučila četiri borbena helikoptera radi pomoći u borbi protiv militanata iz "Islamske države", javila je ruska novinska agencija "Interfaks" pozivajući se na izvore iz ruske vojske.

Rusi šalju pomoć u vazdušnom naoružanju
Isti izvor rekao je da su helikopteri "Mi-28 noćni lovac" isporučeni juče u sklopu dogovora iz 2012. godine o isporuci 40 borbenih letjelica "Mi-28" i "Mi-40".

Ugovor vredan 4,2 milijardi dolara pokriva i isporuku 42 protivavionska sistema.

Isporuke helikoptera "Mi-28" počele su u januaru prošle godine.

http://vesti-online.com/Vesti/Svet/468180/Rusija-isporucila-helikoptere-Iraku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back