- Poruka
- 3.616
Amerika moze pomoci dosta u unistenju ISILa i vracanju stanja u mirno stanje. ISIL je pretjerao u svojim aktivnostima i naravno da se to zlo mora unistiti. To zlo pravi probleme na Blsikom Istoku i to je nesto veoma lose.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika moze pomoci dosta u unistenju ISILa i vracanju stanja u mirno stanje. ISIL je pretjerao u svojim aktivnostima i naravno da se to zlo mora unistiti. To zlo pravi probleme na Blsikom Istoku i to je nesto veoma lose.
Ne, ceo problem u Iraku je i počeo kada su Hrišćani napali 2003.
Ta greška je koštala 4000 hristolika života, i ne sme biti ponovljena.
jaguarka vs mingo![]()
Amerika bi ucinila jednu veliku stvar kad bi napala ISIL i unistila njihove polozaje kao i tu kvazi drzavu koju su osnovali. To je veoma bitno kako bi se globalna opasnost smanjila jer ovako blizu nam je rat. ISIL je leglo terorista koji zelle nesto nemoguce.
Кад ти кажеш, онда значи да Америка не треба да дира ИСИЛ или се правиш да си умерени исламиста.
Ne, ceo problem u Iraku je i počeo kada su Hrišćani napali 2003.
Ta greška je koštala 4000 hristolika života, i ne sme biti ponovljena.
To se vi hrišćani hvalite ubijenim Iračanima, u skladu sa poznatom hrišćanskom ljubavlju.I milion muhamedanskih zivota.
To se vi hrišćani hvalite ubijenim Iračanima, u skladu sa poznatom hrišćanskom ljubavlju.
Znači, slažeš se da su sledbenici Hrišćanstva krivi za to. Good man.Zahvali se tvojim dragim Amerikancima na milion mrtvih Iracana.
Znači, slažeš se da su sledbenici Hrišćanstva krivi za to. Good man.
Ne, Rusija je najveća pretnja svetskom miru.Amerikanci ne donose dobro i to znam sigurno ali ipak niko nema raspoloziv da sprijeci ISIL sem Amerikanaca. Amerika sada prijeti i Rusiji i mozda dodje do sukoba izmedju Rusije i Amerike ali prevashodno ISIL se mora unistiti jer oni nisu normalni. Volio sam da se Turska umijesala ali ona nece i zato ne vidim ko bi drugi mogao da udje u rat sem Amerike. Amerika ce napasti ISIL i smatram da ce to biti kraj ISILa ali da li ce biti kraj ubijanju i nestabilnosti u Siriji i Iraku. Da li ce nestati terorizma? To je ono sto me brine i vjerujte zao mi je tog naroda koji ima istu vjeru kao i ja.
Ne, Rusija je najveća pretnja svetskom miru.
Zajedno sa Ebolom, koji je nešto inteligentniji od ruskog naroda.
Ne, Rusija je najveća pretnja svetskom miru.
Zajedno sa Ebolom, koji je nešto inteligentniji od ruskog naroda.
Amerika mora uci u rat jer ne moze se vise ovako. Amerika je dosta trpjela a da na udje u rat jer se ovaj mir tesko podnosio. Amerika ce uci u rat i zavrsit ce ga onako kako je planirala./
Vjerujte, tesko je kad nekoga mrzis a ne smijes da ga napadnes. Amerika nikada nije podnosila Rusiju i samo zbog nuklearnog oruzja oni nisu zaratili. Americi je iskreno taj mir tesko padao i zeljela je da zavrsi sa Rusijom ali ne zna kako. Rusija se mora napasti da bi se pokorila tako da Amerika tesko podnosi mir i mmir je za Ameriku gubljenje vremena i dolara.
Da, svi znamo da je Amerika vojno jača od ruskog naroda.
Zato Putin žvaće testise što nije u stanju da objavi rat SAD.
Ali mogu ti navesti nekoliko primera anti-islamskih dejstava od strane Rusije.Ja ne volim Ameriku jer vode cionisticku politiku. Rusija je kudikamo bolja nego Amerika. Amerika je sada drzava mafijasa koji rade svakojake poslove u svijetu i to sve zamaskirane iza demokracije. Demokracija je samo izgovor Amerike.