Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amerika moze pomoci dosta u unistenju ISILa i vracanju stanja u mirno stanje. ISIL je pretjerao u svojim aktivnostima i naravno da se to zlo mora unistiti. To zlo pravi probleme na Blsikom Istoku i to je nesto veoma lose.

Amerika bi ucinila jednu veliku stvar kad bi napala ISIL i unistila njihove polozaje kao i tu kvazi drzavu koju su osnovali. To je veoma bitno kako bi se globalna opasnost smanjila jer ovako blizu nam je rat. ISIL je leglo terorista koji zelle nesto nemoguce.

Кад ти кажеш, онда значи да Америка не треба да дира ИСИЛ или се правиш да си умерени исламиста.

Кад ти кажеш, онда значи да Америка не треба да дира ИСИЛ или се правиш да си умерени исламиста.

Ja sam umjereni islamista i naravno je da podrzavam Ameriku i namjeri da unisti ISIL ali se bojim da ce Amerika kao i uvijek odustati od tog plana. Amerika je lukava i njoj se ne zuri ali muslimanima se zuri da se zavrsi sa ISILom i da se krene naprijed. Muslimani hoce da zive mirno i skladno i da se na jedan castan nacin predstave svijetu.

Amerikanci ne donose dobro i to znam sigurno ali ipak niko nema raspoloziv da sprijeci ISIL sem Amerikanaca. Amerika sada prijeti i Rusiji i mozda dodje do sukoba izmedju Rusije i Amerike ali prevashodno ISIL se mora unistiti jer oni nisu normalni. Volio sam da se Turska umijesala ali ona nece i zato ne vidim ko bi drugi mogao da udje u rat sem Amerike. Amerika ce napasti ISIL i smatram da ce to biti kraj ISILa ali da li ce biti kraj ubijanju i nestabilnosti u Siriji i Iraku. Da li ce nestati terorizma? To je ono sto me brine i vjerujte zao mi je tog naroda koji ima istu vjeru kao i ja.

Amerikanci ne donose dobro i to znam sigurno ali ipak niko nema raspoloziv da sprijeci ISIL sem Amerikanaca. Amerika sada prijeti i Rusiji i mozda dodje do sukoba izmedju Rusije i Amerike ali prevashodno ISIL se mora unistiti jer oni nisu normalni. Volio sam da se Turska umijesala ali ona nece i zato ne vidim ko bi drugi mogao da udje u rat sem Amerike. Amerika ce napasti ISIL i smatram da ce to biti kraj ISILa ali da li ce biti kraj ubijanju i nestabilnosti u Siriji i Iraku. Da li ce nestati terorizma? To je ono sto me brine i vjerujte zao mi je tog naroda koji ima istu vjeru kao i ja.
Ne, Rusija je najveća pretnja svetskom miru.

Zajedno sa Ebolom, koji je nešto inteligentniji od ruskog naroda.

Ne, Rusija je najveća pretnja svetskom miru.

Zajedno sa Ebolom, koji je nešto inteligentniji od ruskog naroda.

bush-dancing.gif

Vjerujte, tesko je kad nekoga mrzis a ne smijes da ga napadnes. Amerika nikada nije podnosila Rusiju i samo zbog nuklearnog oruzja oni nisu zaratili. Americi je iskreno taj mir tesko padao i zeljela je da zavrsi sa Rusijom ali ne zna kako. Rusija se mora napasti da bi se pokorila tako da Amerika tesko podnosi mir i mmir je za Ameriku gubljenje vremena i dolara.

Vjerujte, tesko je kad nekoga mrzis a ne smijes da ga napadnes. Amerika nikada nije podnosila Rusiju i samo zbog nuklearnog oruzja oni nisu zaratili. Americi je iskreno taj mir tesko padao i zeljela je da zavrsi sa Rusijom ali ne zna kako. Rusija se mora napasti da bi se pokorila tako da Amerika tesko podnosi mir i mmir je za Ameriku gubljenje vremena i dolara.

Da, svi znamo da je Amerika vojno jača od ruskog naroda.

Zato Putin žvaće testise što nije u stanju da objavi rat SAD.

Da, svi znamo da je Amerika vojno jača od ruskog naroda.

Zato Putin žvaće testise što nije u stanju da objavi rat SAD.

Meni se Amerika ne dopada zbog podrske Izraelu a Rusija je priznala Palestinu tako da ne shvatam zbog cega bi navijala za Ameriku povodom Rusije. Rusija je zauzela teritoriju Ukrajine a Ukrajina je krscanska zemlja i to je njihova stvar kako ce se zavrsiti. Rusija samo ne smije posezati oruzje prema muslimanima i da prijeti muslimanima. Ali ipak kad Amerika bude napala Rusiju to ce znaciti nnovo zariste a mozda i najjaci rat kojeg ljudski rod nije vidio. Tada ce svako gledati da uzme sebi neko parce zemlje a u tome je prilika muslimanima Sjevrenog Kavkaza da se otcjepe od Rusije jer Rusija je znatno slabija od Amerike vojno i naravno da bi svako zelio prigrabiti od dijela Ruske Federacije.

Nikoga ne zanima da osvaja Rusiju, jer ona je proglašena najgorim mestom sveta, u svim turističkim prospektima.

Mnogo je realnija mogućnost da Rusija napada pogranične predele, jer se radi o agresivnoj državi, koja srećom ima samo regionalni domet.

Zato kažem da Vašington treba da usredsredi sve atomske bombe na Kremlj, dok je bliski istok samo nepotrebna distrakcija.

Ja ne volim Ameriku jer vode cionisticku politiku. Rusija je kudikamo bolja nego Amerika. Amerika je sada drzava mafijasa koji rade svakojake poslove u svijetu i to sve zamaskirane iza demokracije. Demokracija je samo izgovor Amerike.

Ja ne volim Ameriku jer vode cionisticku politiku. Rusija je kudikamo bolja nego Amerika. Amerika je sada drzava mafijasa koji rade svakojake poslove u svijetu i to sve zamaskirane iza demokracije. Demokracija je samo izgovor Amerike.
Ali mogu ti navesti nekoliko primera anti-islamskih dejstava od strane Rusije.

Jedno je njihova podrška hemijskom napadu na decu koji je izveo Bašar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back