Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.647
Видјет ће се само њихове хитре смеђе руке којима праве хурмашице да се народ слатки почасти.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi u svetu bilo 300 miliona dzihadista, Rusija bi nestala.
Видјет ће се само њихове хитре смеђе руке којима праве хурмашице да се народ слатки почасти.

Kad se to desi onda će Amerika moći nesmetano da bombarduje muslimane, mngo jače nego sada.
Cime to Rusija doprinosi ocuvanju muslimana?
Otiđi malo u Rusiju do gradova Ufa ili Kazana pa se slobodno načudi koliko hoćeš.
Русија је земља у којој живе многи Муслимани, њени драги грађани које пази као мало воде на длану.
Русија је поред тога и земља која је устајала у одбрану свих нападнутих јадних муслиманских земаља, од Ирака до Ирана, од Сирије до Либије. То није нешто чиме Босна може да се похвали.
I u Americi crnci i meksikanci najmasovnije prelaze u Islam pa se to ne moze tretirati kao sredstvo koje ce zbliziti SAD vladu sa Islamom. Drzava nema kontrolu nad time ko ce promeniti veru.
Koju preventivu Rusija cini da Amerika ne bi jace nego ikad bombardovala muslimane?
A čime su to muslimani zadužili Rusiju da staje na njihovu stranu. Imate brate dragi vaše u Rijadu pa nek oni vuku Amere za rukav.

hahahah pa ne staju, o tome se radi. Vodili su ratove protiv muslimana oduvek, od Osmanlija do Cecena. u Avganistanu su vojskom podrzavali stranu odgovornu za smrt milion ljudi. U Bosni i Kosovu su pomagali Srbe. Sta ces vise, Sta ocekujes od muslimana cime da zahvale Rusiji, slanjem tenkova egipatskoj vojsci da ratuju sa jevrejima, gratis su ih davali![]()
A otkud ti muslimani uopšte izvan arabijskog poluostrva?
Otkud hriscani izvan Palestine?
Ajd odgovori ti meni prvo na moje pitanje, pa ću ja na tvoje.
- - - - - - - - - -
Ili ako ti je lakše, odgovori na svoje pitanje pa ću ja na moje.
Mi smo svoj greh napravili prema precima paganima. Ali, jbg, život ide dalje.
Nego daj nam par imena tih misionara. To je barem lako.
Recimo za Balkan, Bosnu i Srbiju. Najznačajniji muslimanski misionar.
Balkan je iz nekog razloga, pola hriscanski, a bio vise od 500 godina pod nehriscanskom vlascu. Ovo je neupitno zar ne.
Da se turska malo duže održala, doživili bi sudbinu Jermena i Grka.
Nego zašto izgbjegavaš odgovor na pitanje o misionarima?
Malo duze? Jos koliko, jos 2, 3 godine? Malo je sve ono koliko ih je bilo pre nego sto su otisli.
Ne razumem pitanje. Sta te tacno interesuje?
Malo duze? Jos koliko, jos 2, 3 godine? Malo je sve ono koliko ih je bilo pre nego sto su otisli.
Ne razumem pitanje. Sta te tacno interesuje?