Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vjerujem da ISIL ima toliko ljudi pod oruzjem. Njima ce kad tada ponestati municije i nece imati gdje da je kupuju a i one teritorije koju drzi ISIL vise cini pustinja nego plodna zemlja tako da se dobro opremljenom vojskom ISIL moze savladati. STvar je u tome sto Zapad ne zeli vise da ratuje i da se trosi a inace ovim redom ce rat potrajati ali na kraju ce ISIL izgubiti. Na kraju ce ISIL dozivjeti slom kakav nije vidio.

- - - - - - - - - -

Видјет ће се само њихове хитре смеђе руке којима праве хурмашице да се народ слатки почасти.

Naravno bitce baklave, hurmasice, tulumbe i sve one prigode koje svaki dobri musliman voli. :)

Русија је земља у којој живе многи Муслимани, њени драги грађани које пази као мало воде на длану.

Русија је поред тога и земља која је устајала у одбрану свих нападнутих јадних муслиманских земаља, од Ирака до Ирана, од Сирије до Либије. То није нешто чиме Босна може да се похвали.

Otiđi malo u Rusiju do gradova Ufa ili Kazana pa se slobodno načudi koliko hoćeš.

I u Americi crnci i meksikanci najmasovnije prelaze u Islam pa se to ne moze tretirati kao sredstvo koje ce zbliziti SAD vladu sa Islamom. Drzava nema kontrolu nad time ko ce promeniti veru.
Koju preventivu Rusija cini da Amerika ne bi jace nego ikad bombardovala muslimane?

Русија је земља у којој живе многи Муслимани, њени драги грађани које пази као мало воде на длану.

Русија је поред тога и земља која је устајала у одбрану свих нападнутих јадних муслиманских земаља, од Ирака до Ирана, од Сирије до Либије. То није нешто чиме Босна може да се похвали.

Rusija je oduvijek stitila muslimanske interese na globalnom nivou i Rusija je medju prvim zemljama koja je priznala Palestinu. Rusija s toga nema nista protiv muslimana ako0 ne budemo racunali Ceceniju Rusija nijednu akciju nije imala protiv muslimana. U Afganistanu je bio ideoloski cilj da se uvede komunizam u tu zemlju ali narod to nije zelio i naravno da su Rusi odnosno Sovjeti morali da se povuku. Iran je jak prijatelj Rusije i Iran sa Rusijom njeguje posebne odnose.

I u Americi crnci i meksikanci najmasovnije prelaze u Islam pa se to ne moze tretirati kao sredstvo koje ce zbliziti SAD vladu sa Islamom. Drzava nema kontrolu nad time ko ce promeniti veru.
Koju preventivu Rusija cini da Amerika ne bi jace nego ikad bombardovala muslimane?

A čime su to muslimani zadužili Rusiju da staje na njihovu stranu. Imate brate dragi vaše u Rijadu pa nek oni vuku Amere za rukav.

A čime su to muslimani zadužili Rusiju da staje na njihovu stranu. Imate brate dragi vaše u Rijadu pa nek oni vuku Amere za rukav.

hahahah pa ne staju, o tome se radi. Vodili su ratove protiv muslimana oduvek, od Osmanlija do Cecena. u Avganistanu su vojskom podrzavali stranu odgovornu za smrt milion ljudi. U Bosni i Kosovu su pomagali Srbe. Sta ces vise, Sta ocekujes od muslimana cime da zahvale Rusiji, slanjem tenkova egipatskoj vojsci da ratuju sa jevrejima, gratis su ih davali :lol:

hahahah pa ne staju, o tome se radi. Vodili su ratove protiv muslimana oduvek, od Osmanlija do Cecena. u Avganistanu su vojskom podrzavali stranu odgovornu za smrt milion ljudi. U Bosni i Kosovu su pomagali Srbe. Sta ces vise, Sta ocekujes od muslimana cime da zahvale Rusiji, slanjem tenkova egipatskoj vojsci da ratuju sa jevrejima, gratis su ih davali :lol:

A otkud ti muslimani uopšte izvan arabijskog poluostrva?

Ajd odgovori ti meni prvo na moje pitanje, pa ću ja na tvoje.

- - - - - - - - - -

Ili ako ti je lakše, odgovori na svoje pitanje pa ću ja na moje.

Odvovoriti je lako = putem misionarstva ljudi su prihvatali monoteizam. Mada ne moras crtati, ti bi da muslimanima pripises pravo na Arabiju, zasto? Zato je Islam nastao tamo. Zar po toj logici ti ne cinis greh prema precima koji ti nisu bili hriscani?

Malo duze? Jos koliko, jos 2, 3 godine? Malo je sve ono koliko ih je bilo pre nego sto su otisli.

Ne razumem pitanje. Sta te tacno interesuje?

Mene interesuje ono sto nikad od vas nisam cuo a pitao sam vec nekoliko puta.

U Bosni je ziveo autohtoni narod Bosnjaci, dok su oko njega ziveli drugi narodi - Srbi, Hrvati, Grci, Bugari itd. Nijedan od tih naroda nije bio muslimanski, dobrim delom jer muslimanske vere nije ni bilo.
Onda dolaze Turci i osvajaju sve te prostore i narode.
Od svih, ali SVIH, naroda koji su bili pod Turcima na ovim prostorima, jedino Bosnjaci su POTPUNO, do POSLEDNJEG, prihvatili mrskog okupatora, koga inace sve druge balkanske zemlje i narodi ne mogu da smisle, kao "svog" i prihvatili njegovu veru.

Sad ti meni ovo objasni? Gde vam je ta cuvena autohtonost, jezik i vera predaka, nacionalni ponos itd., itd. kada ste Turke (koje drugi ocima da vide ne mogu) prihvatili kao svoje - jedini od svih naroda na Balkanu koji su takodje bili pod njima?

Kada na ovo dobijem odgovor mozemo nesto i da diskutujemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back