Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D Ebote jel moguće da ste toliko zatucani.Ta skupina neandertalaca će kada pojede zalihe Nutele nestati u pepelu od bombi sa osiromašenim uranijumom,a onima što prežive će narasti rep usled radijacije pa će služiti kao atrakcija u zološkim vrtovima.

Ajde bar jedan post bez uvrede! možel..

Ovdje se ne spominje nikakav datum, niti vremensko ograničenje vezano za dotični hadis niti ove današnje zastave znače da su to baš Crne Zastave iz Horasana, sa kojima se rijetko ko danas može složit ili odobravat način njihovog djelovanja...

Postavlja se pitanje, ako je u kalifatu toliko lepo.
Zasto se svi muslimani u Evropi ne bi pokupili i otisli da uzivaju u blagodetima.

Da se ja pitam obezbedio bi svima besplatnu kartu u jednom pravcu do Sirije, jos bi i placao po osobi.

Ajde bar jedan post bez uvrede! možel..

Ovdje se ne spominje nikakav datum, niti vremensko ograničenje vezano za dotični hadis niti ove današnje zastave znače da su to baš Crne Zastave iz Horasana, sa kojima se rijetko ko danas može složit ili odobravat način njihovog djelovanja...

Normalan musliman osuđuje ono što se trenutno dešava,svako ko podržava njihovu ideologiju nije normalan,prema tome moje uvrede su mila majka šta će ih snaći sve kada se normalan svijet ujedini protiv ove pošasti!

Poslednja izmena:
Немогуће. Чак и Турци знају да није тако јер се набијају и дан-данас у Беч, док из Беча мало ко хрли у Инчирлик.

Једноставно не.

Civilizacije i Imperije se radjaju i umiru, isto kao i ljudi. Danas je vako, što ne znači da će i sutra bit. Bagdad je nekad bio Bejtul Hikmeti (kuća mudrosti) U kojeg su naučnici svijeta hrlili, a danas su tamo samo amerikanci i to zbog nafte, ye.e him se za nauku...

Nabijanje na kolac je ivo andrić prepisao od francuskog vojnog oficira koji je na kolac nabio alžirskog mladića, a što je andrić i sam priznao, tako da ipak stoji konstatacija kako je andrić svojim djelima podjelio Bosansko društvo više nego i jedna vojska, a dokaz za to su takvi kao ti, koji i dan danas vjeruju u to! Mobilizacija mladića, pa i djece isto tako nije Otomanski izum, ali sta se može kada je vama lakse vjerovati deretiću ili np. guslaru Filipu Višnjiću, koji je bio prirodno slijep i uz gusle opjevao price sa seoskog Googla...:rtfm:

Jako mi je poznata ta teza o pljuvanju po Andriću samo zato što je pisao istoriju Bosne onakva kakva je.Istina boli znam...

Poslednja izmena:
Civilizacije i Imperije se radjaju i umiru, isto kao i ljudi. Danas je vako, što ne znači da će i sutra bit. Bagdad je nekad bio Bejtul Hikmeti (kuća mudrosti) U kojeg su naučnici svijeta hrlili, a danas su tamo samo amerikanci i to zbog nafte, ye.e him se za nauku...

Кад постанете опет било шта што је за дивљење а не за жаљење или презир, ти се слободно јави па ћемо опет размотрити ствар.

До тад, на жалост, место вам је у нуспросторијама за домаће животиње.

Немогуће. Чак и Турци знају да није тако јер се набијају и дан-данас у Беч, док из Беча мало ко хрли у Инчирлик.

Једноставно не.
Nema sumnje da se superautomobili više sreću u Londonu nego u Mauritaniji, ali ja želim da objedinim lepe stvari iz oba sveta.

Znači, umesto kombinacije: a) dobar Lamborghini i glupa religija, i umesto kombinacije b) imam kuću od blata i dobru religiju,

napraviti kombinaciju c) Lambo + salafizam.

Ипак, не можеш порећи да су Османлије набијале на колац.

То су оно, историјски факти.

- - - - - - - - - -

На пример, Французи су почели да редовно перу зубе око 1770.

За то време, Османлије су набијале на колац.

Лако је извући закључак.

Ti izvlači zaključke iz nacinalne historiografije, i nemam namjeru se nadglasavat sa tobom samo upamti, Arapi su grčku i rimsku nauku sačuvali usavršili i vratili je nazad njezinim vlanicima, i umjesto da him budete zahvalni vi ih ocrnjujete na svakom koraku...

Бојим се да је то неприродан спој. Техничка култура Запада која је породила тај Ламборгини нема много везе са Муктада ал-Садром - шта више, то су супротстављени светови.

Муктада никад неће направити ништа, и сматраће да је врхунац мисли достигнут пре хиљаду и кусур година. Са таквим мајндсетом он једноставно не може да буде озбиљан играч.

Међутим, ако је спреман да целокупну исламску културу сведе на ниво симпатичног куриозитета, ресторана етничке кухиње и сл, и сасвим се уклопи у свет који је створила Европа и њени изданци, онда и за њега можда има наде.

Кад постанете опет било шта што је за дивљење а не за жаљење или презир, ти се слободно јави па ћемо опет размотрити ствар.

До тад, на жалост, место вам је у нуспросторијама за домаће животиње.

Generalizuješ! A ja sam ti Evropejac i to još intelektualac, samo pišem neopterećen ideologijama koje sa istinom nemaju puno zajedničkog. Prvo ste vi taj narod u većem dijelu kolonizirali i nad njima se iživljavali, što ti reče gore nego životinje. Ovo danas je samo stanje proisteklo i onoga sto je žrtva naučila od zločinca....

Ti izvlači zaključke iz nacinalne historiografije, i nemam namjeru se nadglasavat sa tobom samo upamti, Arapi su grčku i rimsku nauku sačuvali usavršili i vratili je nazad njezinim vlanicima, i umjesto da him budete zahvalni vi ih ocrnjujete na svakom koraku...
Istina, da nije bilo mudrih arapa mnoga dela bi bila izgubljena.
A onda dolazi islam u 7 veku.

Zakljucak je lako izvesti

Nabijanje na kolac je ivo andrić prepisao od francuskog vojnog oficira koji je na kolac nabio alžirskog mladića, a što je andrić i sam priznao, tako da ipak stoji konstatacija kako je andrić svojim djelima podjelio Bosansko društvo više nego i jedna vojska, a dokaz za to su takvi kao ti, koji i dan danas vjeruju u to! Mobilizacija mladića, pa i djece isto tako nije Otomanski izum, ali sta se može kada je vama lakse vjerovati deretiću ili np. guslaru Filipu Višnjiću, koji je bio prirodno slijep i uz gusle opjevao price sa seoskog Googla...:rtfm:

Bošnjaci su prosto neverovatni, vi jednog velikog pisca kod kojeg iz svake priče izbija ogromna ljubav prema životu i ljudima, kamenujete i stavljate na stub srama zbog realističnog opisa Otomaske imperije.

Bošnjaci su prosto neverovatni, vi jednog velikog pisca kod kojeg iz svake priče izbija ogromna ljubav prema životu i ljudima, kamenujete i stavljate na stub srama zbog realističnog opisa Otomaske imperije.

U pitanju je bolest.Islam više nije religija,modifikovao se u nešto strašno i mračno,što će napredni svijet nadam se uskoro sanirati jer već postaje problematično.U suštini najveći problem i žarišta u svijetu su tamo gjde su muslimani.Ratuju između sebe,ratuju sa jevrejima,ratuju sa hrišćanima,čak su uspjeli i sa budistima i hinduistima da se zakače,ratuju sa nebom,galame na Sunce,kamenuju žene jer je provirila kroz hidžab,sjeku glave nevjernicima...da idem dalje? :D
Sve u svemu kada vidim vehabiju upalim tamljan i dobro okadim prostor gdje je prošao...:D

Poslednja izmena:
U suštini najveći problem i žarišta u svijetu su tamo gjde su muslimani.Ratuju između sebe,ratuju sa jevrejima,ratuju sa hrišćanima,čak su uspjeli i sa budistima i hinduistima da se zakače,ratuju sa nebom,galame na Sunce,kamenuju žene jer je provirila kroz hidžab,sjeku glave nevjernicima...da idem dalje? :D

A ipak nijedan muslimanski narod nije okrivljen za genocid, kao tvoj.

Skupi svih 50 nacija u Gvantanamu nece ih imati koliko tvojih u Hagu.
Cak je I Papa u to vreme govorio da Srbe treba bombardovati.
Zakljucak je da u svakoj mahali postoji po jedan divljak. Vi ste nas :lol:

A ipak nijedan muslimanski narod nije okrivljen za genocid, kao tvoj.

Skupi svih 50 nacija u Gvantanamu nece ih imati koliko tvojih u Hagu.
Cak je I Papa u to vreme govorio da Srbe treba bombardovati.
Zakljucak je da u svakoj mahali postoji po jedan divljak. Vi ste nas :lol:

Čini ti se jer ne vidiš dalje od svog tora...
Srbi i dalje dominiraju na ovim prostorima,mali ste vi i marginalni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back