trucker22
Poznat
- Poruka
- 8.662
Do sad je 13 pilota potpisalo izjavu o pristanku.
nadam se da ameri nisu sujeverni ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je razlika da ti avion obori lovac u borbi ili da ga zakucaš u brod? Osim toga za kamikaze će verovatno koristiti Mig 21 iz rashodaInače borba kamikazama je neefikasna i preskupa, mada ima jake psihološke efekte na protivnika.
Koja je razlika da ti avion obori lovac u borbi ili da ga zakucaš u brod? Osim toga za kamikaze će verovatno koristiti Mig 21 iz rashoda
Ne može MIG 21 ni da se približi brodu, prespora i prevelika meta koja ne može da leti 5 m iznad vode. DongFeng rakete, ubice nosača aviona su efikasne baš zato što lete brzinom od 3 maha, 5-10 m iznad vode i daleko su manje nego MIG.
Koja je razlika da ti avion obori lovac u borbi ili da ga zakucaš u brod? Osim toga za kamikaze će verovatno koristiti Mig 21 iz rashoda
Mig 21 je prilicno mali supersonicni avion. Mislim da ima sanse.
Vazduhoplovne snage Sirije razmatraju upotrebu pilota kamikaza protiv eventualnog napada zapadnih snaga![]()

"Дејвид Камерон: Незамислив напад на Сирију ако се СБ УН томе противи
Камерон је рекао да је уверен да сиријски режим стоји иза напада хемијским оружјем, али је признао да нема стопостотне сигурности у то, пренео је АП.четвртак, 29. август 2013.
ЛОНДОН – Британски премијер Дејвид Камерон изјавио је данас да је „незамисливо” да би Британија покренула војну акцију против Сирије како би је казнила и одвратила од употребе хемијског оружја уколико постоји снажно противљење томе у Савету безбедности УН.
„Било би незамисливо предузети тако нешто ако постоји снажно противљење у Савету безбедности УН”, казао је Камерон у парламенту, одговарајући на питање да ли ће Велика Британија наставити са акцијом уколико би се томе противиле чланице УН, пренео је Ројтерс.
(Танјуг)"
Ја сам увјерен да је Камерон болесник ( Обману да не помињем). Наравно немам 100% доказе. Да ли ми то дозовљавам да му ***** све по ******?

Evo stiže i "relevantna" podrška intervenciji:
Hodžaj: Kosovo za međunarodnu intervenciju u Siriji
Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj, rekao je danas da Kosovo javno podržava međunarodnu vojnu intervenciju u Siriji, jer je i samo, pre 15 godina bilo u sličnoj situaciji, kao i da "suverenitet nije pravo, već odgovornost".
![]()
- Iako se u spoljnoj politici zalažemo za mir, podržavamo vojnu intervenciju međunarodne zajednice u Siriji. Pre 15 godina bili smo u sličnoj situaciji i kada sam video (sirijskog predsednika Bašara) Asada i njegov režim kako ubijaju sopstvene građane, kao ministar spoljnih poslova morao sam da reagujem, jer je zaštita ljudskih prava središnji cilj spoljne politike Kosova - rekao je Hodžaj novinarima u sedištu SB UN, posle sednice posvećene Kosovu.
- Međunarodna zajednica mora da deluje jer suverenitet nije pravo, suverenitet je odgovornost. I ako neko, kao Asad, zloupotrebljava taj suverenitet, na to se mora reagovati - ocenio je Hodžaj.
Hodžaj: Kosovo za međunarodnu intervenciju u Siriji
Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj, rekao je danas da Kosovo javno podržava međunarodnu vojnu intervenciju u Siriji, jer je i samo, pre 15 godina bilo u sličnoj situaciji, kao i da "suverenitet nije pravo, već odgovornost".
![]()
- Iako se u spoljnoj politici zalažemo za mir, podržavamo vojnu intervenciju međunarodne zajednice u Siriji. Pre 15 godina bili smo u sličnoj situaciji i kada sam video (sirijskog predsednika Bašara) Asada i njegov režim kako ubijaju sopstvene građane, kao ministar spoljnih poslova morao sam da reagujem, jer je zaštita ljudskih prava središnji cilj spoljne politike Kosova - rekao je Hodžaj novinarima u sedištu SB UN, posle sednice posvećene Kosovu.
- Međunarodna zajednica mora da deluje jer suverenitet nije pravo, suverenitet je odgovornost. I ako neko, kao Asad, zloupotrebljava taj suverenitet, na to se mora reagovati - ocenio je Hodžaj.

uopste nece .... ubedili su ih Obama i Kameron .....
Ne razumem uopste te anglosase sta pokusavaju , nisu im bila dosta 3 veta ....![]()
mozda i nesto dobiju.uopste nece .... ubedili su ih Obama i Kameron .....
Ne razumem uopste te anglosase sta pokusavaju , nisu im bila dosta 3 veta ....![]()
Nije li smesnije sto Rusi brane Siriju recima, Boro?
Kako recima kad ti lepo napisao da su ulozili 3 veta?
Nije li smesnije sto Rusi brane Siriju recima, Boro?

Vidi redov, tebi sigurno nije jasno kako neko sme da se suprostvi amerikenjcima. Mi mali Srbi u maloj Srbiji smo im vise puta hebali kevu, bezali od nas ko zecevi po Makedoniji i albaniji. Steta sto nisi bio tamo
Ako smo mogli sto nebi Rusija.
Pogledajte prilog 301648