Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako ko, vi putinoljupci i rusofili, nezvanični portparoli kepeca Vladimira Putina :heart:

vi ,koji to vi? Po tebi svako ne podrzava SAD je po automatizmu rusofil:rotf:
Zbog takvih koji imaju dara da "procene" treba izmisliti vremeplov i osnovati drzavnu agenciju kao preventivnu zastitu od ****.Ode ekipa i proslost, stavi matorom jajca na panj i ***** nema

Poslednja izmena:
Koje Ste vi paljevine... kad ce vise da naucite ne podrzavamo ni ruse ni amerikance ni kineze ni argentince ni singapurce ni busmane. U svetu interesa velikih I mocnih mi Mali narod gledamo sta se najvise uklapa u nase interese I sta je najpovoljnija opcija za nas. Svi su nam najbolji saveznik ako drzava IMA koristi od toga

Ja Sam Srbofil. A vi sto vise volite druge nacije od svoje domovine kupite kartu u jednom pravcu I mars.

Koje Ste vi paljevine... kad ce vise da naucite ne podrzavamo ni ruse ni amerikance ni kineze ni argentince ni singapurce ni busmane. U svetu interesa velikih I mocnih mi Mali narod gledamo sta se najvise uklapa u nase interese I sta je najpovoljnija opcija za nas. Svi su nam najbolji saveznik ako drzava IMA koristi od toga

Ja Sam Srbofil. A vi sto vise volite druge nacije od svoje domovine kupite kartu u jednom pravcu I mars.

Ti si deklarisani evroatlantista i zastupnik stava da Srbija treba da se ujedini sa propalom i dusmanskom EU .... vi koji dusmansku EU i nase zapadne neprijatelje vise volite od svoje domovine kupite kartu u jedom pravcu I mars !

Niko normalan u ovome nece biti na strani zapadnih agresora, narocito ako je pritom i Srbin. To uopste ne bi trebalo biti predmet razgovora a one koji pravdaju agresiju bi trebalo izolovati od normalnog sveta u nadleznu instituciju.

Ali hteli mi to priznati ili ne dani pred nama jesu test casti i kredibiliteta Ruske Federacije. Niko naravno ne moze da ocekuje direktni ulazak u rat ali videcemo koliko su vec potpomogli i koliko ce tek potpomoci Asadovu odbranu. Za Asada i njegov narod ovo je biti ili ne biti, ti ljudi osim u malecni Liban nemaju vise gde pobeci. A Asad nikako nije zasluzio da ga se pusti niz vodu

Niko normalan u ovome nece biti na strani zapadnih agresora, narocito ako je pritom i Srbin. To uopste ne bi trebalo biti predmet razgovora a one koji pravdaju agresiju bi trebalo izolovati od normalnog sveta u nadleznu instituciju.

Ali hteli mi to priznati ili ne dani pred nama jesu test casti i kredibiliteta Ruske Federacije. Niko naravno ne moze da ocekuje direktni ulazak u rat ali videcemo koliko su vec potpomogli i koliko ce tek potpomoci Asadovu odbranu. Za Asada i njegov narod ovo je biti ili ne biti, ti ljudi osim u malecni Liban nemaju vise gde pobeci. A Asad nikako nije zasluzio da ga se pusti niz vodu

Ni zapadna javnost, tj. obicni gradjani nisu na strani toga..

ovo samo civuti guraju na silu..

Jedan incident o kome se ne prica mnogo...

USS Liberty incident

300px-USS_Liberty.jpg

The USS Liberty incident was an attack on a United States Navy technical research ship, USS Liberty, by Israeli Air Force jet fighter aircraft and Israeli Navy motor torpedo boats, on 8 June 1967

Ti si deklarisani evroatlantista i zastupnik stava da Srbija treba da se ujedini sa propalom i dusmanskom EU .... vi koji dusmansku EU i nase zapadne neprijatelje vise volite od svoje domovine kupite kartu u jedom pravcu I mars !

e moj Boro....ja jesam za uclanjenje u EU. za NATO nisam a to bi bilo onaj deo "atlantista". ja vidim korist u tome za svoju drzavu. sa druge strane za ujedinjenje sa Rusima je...koliko? i koja korist od toga?

e moj Boro....ja jesam za uclanjenje u EU. za NATO nisam a to bi bilo onaj deo "atlantista". ja vidim korist u tome za svoju drzavu. sa druge strane za ujedinjenje sa Rusima je...koliko? i koja korist od toga?

Tu ce da se ovajdis u tri lepe..

zasto ne pricate sta da radimo? Muka mi vise ciganluka i prosjacenja .. plus lopina sto svet nije video koji poklonise belosvetkoj fukari sve nase..

Ima ameri da razore siriju i da je rastave na proste cinioce,pa se onda povuku.I onda ih svet moli da pomire narod u siriji.Smejurija.:lol:

Smejurija? Zasto smejurija?

- - - - - - - - - -

Ostavi me na miru moram malo da se sprdam ovde

Ne ide to da se sprdas na ovakvim temama.
ne bi ni tebi bilo milo da cujes kako se neko sprda sa tim kad su te bombardovali.

Сирија: У току евакуација војне и безбедносне команде војске у Дамаску

среда, 28. август 2013.

Снаге сиријског председника Башара ел-Асада, евакуисале су већину особља из седишта војних и безбедносних команди у центру Дамаска, припремајући се за војни удар Запада, саопштили су данас опозициони извори и становници.

Војне јединице смештене у близини главног града заплениле су неколико камиона с приколицама, очигледно да би пренеле тешко наоружање на алтернативне локације, што за сада није учињено, највероватније због тога што се дуж главних аутопутева воде жестоке борбе, потврдио је један неименовани извор.

Међу делимично евакуисаним зградама је седиште Генералштаба на тргу Умајад, оближња ваздухопловна команда и безбедносни комплекси у западном кварту Кфар Сусек, пренео је Ројтерс.

Званичници сиријске војске засад нису јавно коментарисали измештање особља и опреме, као ни портпароли владе.

Znači počinje test svih testova druge decenije 21. veka. Da li će se Sirija odupreti, da li će sotona biti zaustavljena, da li je Žukov reinkarniran pa da napravi brešu ...? Pozornica se raščišćava jer previše je teorija i nepoznatih u ovoj modernoj jednačini. Uskoro će jednačina biti jednostavnija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back