gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не блеји.Ih nije nego, sve si znaju gde je sta i sve ce spickaju
E sad, cenim da nece razvuku brata Asada po ulicu kad si zavrse
Mozda ode kod precednika nam Putina na zasluzeni odmor
Cuj mene, ce si ode. Ce si bega bre. A zasto?
Pa cuo da niga dolazi be

Иран је много незгоднији играч него Сирија.Kako sad stvari stoje, u četvrtak počinje iživljavanje nad Sirijom. Nakon toga ide Iran.
Иран је много незгоднији играч него Сирија.
Заправо него Сирија, Афганистан и Ирак заједно.

koji si ti blenta onako blentavo mio,prva dva su zapravo jedan samo prikazan iz dva uglaTri manje u Damascusu.
Vidi se da su vezbali
Obrati paznju da su "oba"pogodjena ispred automobilske skoljke, prvi put na 0´15´´ i drugi put na 0´ 45´´Tri manje u Damascusu.
Vidi se da su vezbali
Земљу те величине и пространства НАТО никада нити је напао нити заузео, викати боранија је најлакше.Jeste, ali je za NATO boranija.
- - - - - - - - - -
Nego, gdje je Putin ovih dana, rusofili? Jel hvata mečke po Sibiru?
koji si ti blenta onako blentavo mio,prva dva su zapravo jedan samo prikazan iz dva uglaObrati paznju da su "oba"pogodjena ispred automobilske skoljke, prvi put na 0´15´´ i drugi put na 0´ 45´´

- - - - - - - - - -
Nego, gdje je Putin ovih dana, rusofili? Jel hvata mečke po Sibiru?
Jeste, a treci je ustrvari isto prvi samo su pustili snimak unazad![]()

Ostaje ih još 3997 xD Eo ti sladoled jedan

mislis drugi![]()

Ma treci, vidish da tenk ide unazad i da ja pogodjen na istom mestu kod skoljke automobila, samo pustili snimak unazad![]()
leo priznas da si pogresio i zavrsena prica ,cemu blesavljenje
Потпуно тачно. Исти људи руководе тим операцијама.
Koji normalan covek moze da podrzava tzv. sirijsku opoziciju kad sve go terorista i pecinski covek pun buva... ko?
Asadov Hezbolah li nije? Mislim, to su manje ubice od pobunjenika fundamentalista? kako da ne!
Koji normalan covek moze da podrzava tzv. sirijsku opoziciju kad sve go terorista i pecinski covek pun buva... ko?
Znaci ona stoji iz Al-Kaide i ostale pecinske brace?
- - - - - - - - - -
Sta je bilo? Zabole mene koga dzivdzani nazivaju teroristima... siptari su teroristi i eno ih protiv legalne sirijske vlasti..