- Poruka
- 2.174
Asadov Hezbolah li nije? Mislim, to su manje ubice od pobunjenika fundamentalista? kako da ne!
Napisali ti onu recenicu. Frka ti, ipak si ti samo pomocni klon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Asadov Hezbolah li nije? Mislim, to su manje ubice od pobunjenika fundamentalista? kako da ne!
Svim tim ljubiteljima uterivanja demokratije bih poklonio letovanje u Libiji sa kartom u jednom pravcu. Povratna im ionako ne bi trebala.
leo priznas da si pogresio i zavrsena prica ,cemu blesavljenje

Ma ozbiljno zar ne vidish da je i treci pogodjen na istom mestu pored skoljke auta, covek bi pomislio da mozda koriste nesto kao orijentir prilikom gadjanja, ali oni samo opale nausmicno pa ako pogodi pogodi, a verovatno i nije bilo nista tenku, ipak je to Rus pravio.![]()
Niti imaju mogucnost da oruzje proslede Siriji, niti finansijskih mogucnosti da daju oruzje na veresiju ili veoma povoljne kredite. Rusija nije bivsi SSSR.

Znam samo da Rusija nece reagovati vojno u slucaju napada na Siriju, ali mi je reakcija Irana zagonetka. Pitam se dali ce oni vojno reagovati. Vise sam spreman da poverujem da nece nego sto hoce. Ma koliko to bilo opasno po njih, ipak ce se cekati da direktno krenu na njih. Rusi su opet ispali kvarni i nisu ispostvali dogovor o isporuci pvo sistema Iranu i Siriji. Niko me ne moze ubediti da Putin nije "igrac vladara iz senke"! Definitivno je njihov.
Rusi da su mislili da ratuju u Siriji sami bi napravili nekoliko baza širom Sirije pa nek neko onda rizikuje otvorenu konfrontaciju. Tako bar rade Amerikanci.Iako navijam za regularnu SAA, po svoj prilici Rusi neće braniti svoje "saveznike" ni ovaj put:
![]()
Ostaje ih još 3997 xD Eo ti sladoled jedan![]()

@milospv
Niti imaju mogucnost da oruzje proslede Siriji, niti finansijskih mogucnosti da daju oruzje na veresiju ili veoma povoljni kredit. Rusija nije bivsi SSSR.

Okolina Aleppa, juce zauzeta artiljerijska pozicija, izgleda da je moral Asadovaca slab na tom podrucju.
Kameron: akcija protiv Sirije mora biti ogranicena!
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/kameron-akcija-protiv-sirije-mora-da-bude-ogranicena/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oni planiraju da ih samo kljucaju raketama sa bezbedne udaljenosti.
Ne verujem da ce tako moci da sruse Asada.
Divljacima i teroristima koji napadaju legitiman rezim u Siriji potrebna je mnogo veca i sveobuhvatnija pomoc od obicnog kljuckanja raketama.
Samo ce ih okuraziti da ginu u jos vecem broju.
Iako navijam za regularnu SAA, po svoj prilici Rusi neće braniti svoje "saveznike" ni ovaj put:
![]()
Какве су то подгузне НАТО муве људи са РТС-а заједно са владом Србије 
Nije mi jasno kako je neko mislio da ce Rusija uleteti u rat.
Ljudi,to je sve interes i nista vise.Putin i Obama se prepucavaju preko javnosti,a telefonom pricaju viceve,kad se nadju locu do besvesti i podsmevaju se narodima koji ginu.
Rusija ne mora da ratuje jer ima prirodnih bogatstava vise od celog sveta zajedno,imali su pretenzije na Siriju jer su im prodavali oruzje za dobre pare.Sutra ce prodavati Iranu,nekoj trecoj zrtvi americke demokratije.
Zasto nama rusi nisu dali naoruzanje?Jer nismo imali pare.Racunica je prosta kao pasulj.
Pojasni kartu .... Tupane ...
Nije lijepo vrijeđati, ja nisam nikoga uvrijedio. Činjenica je da su Rusi ispalili Asada za sve osim moralne podrške. Karta pojašnjava sve - potreban je Obamin znak "udri". Dva nosača aviona, gomila razarača
..