zokiloki
Domaćin
- Poruka
- 3.603
slatkis ne odmara ni na sudnji dan.
jeli slatki, `oce i turci da mreju danas ili samo mi kauri ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slatkis ne odmara ni na sudnji dan.

Ja sam imao prijatelja Rusa na Kosovu. Uvijek sam mu se unosio u lice da osjetim njegov ruski dah.![]()
Ma kvaran si ti k'o mucak.. on pijan, a tebi vera brani.. pa si vatao na 'dah' ?![]()
Sirija mora da se razvije i mora postati zemljom blagostanja gdje ce se gajiti masline i praviti od njih maslinovo ulje. To je jedan prioritet kako bi zemlja bila pravilno predstavljena u svijetu. To se naravno ne moze desiti sve dok se ne srusi Al Assad koji vise ne vrijedi i koji nikada vise nece imati lidersku poziciju u zemlji. Sirija ce biti zemlja sa najvise Hodza i sa najvise muslimana.

Sirija je zemlja koja ce moci da se razvija samo ako se uvede demokracija i ako u zemlji bude puno muslimana sa bradama. Brada znaci mnogo za muslimane i to je nesto cega se muslimani ne mogu odrijeci. Brada znaci puno i sigurno je da se muslimani nikada nece odrijeci brade. Zatim kratke hlace su nesto sto muslimani preferiraju jer jedino tako muslimanamoze biti pravi musliman kad ima bradu i kratke hlace. Zato, Al Assad mora pasti jer on ne moze vise drzati narod pod stegu. Narod zeli slobodu i narod zeli Islam i zeli Dzamije iz koje ce dopiarti ezani.
Sirija je slatka zemlja.
Koja ce biti puna dugih brada i maslinovog ulja![]()
Sirija je zemlja koja ce moci da se razvija samo ako se uvede demokracija i ako u zemlji bude puno muslimana sa bradama. Brada znaci mnogo za muslimane i to je nesto cega se muslimani ne mogu odrijeci. Brada znaci puno i sigurno je da se muslimani nikada nece odrijeci brade. Zatim kratke hlace su nesto sto muslimani preferiraju jer jedino tako muslimanamoze biti pravi musliman kad ima bradu i kratke hlace. Zato, Al Assad mora pasti jer on ne moze vise drzati narod pod stegu. Narod zeli slobodu i narod zeli Islam i zeli Dzamije iz koje ce dopiarti ezani.
Пропаганда, исто као на Маркалама муџе убиле своје па сад фингирају пропаганде ради.Mislim da je ovo veoma strasno i da taj zlocinac Al Assad mora pasti u ruke muslimana. Muslimani mu moraju suditi za sve ove zlocine. To je strasno sto se desava i ovo mi sve lici na Bosnu. Jadan sirijski narod mora trpjeti ludjaka na vlast koji zeli sacuvati svoju fotelju. Njemu se treba suditi po kratkom postupku. Mi muslimani se vise ne slazemo ni doborvoljnim odlaskom sa vlasti Al Assada i mki cemo ga goniti sve dok mu ne presudimo. jedna tako lijepa zemlja tone u ratu a mogla bi da uspije samo da nije tog krvavog dzelata Al Assada. Sirija se mora osloboditi jer druge nema i muslimani se moraju boriti do zadnjeg. Ovaj zlocin treba i onim kolebljivim sunnijama biti naznacen da se ne moze biti vjeran zulumcaru. Muslimani se moraju uhvatiti za oruzje i presuditi tom zlocincu. Sirija se mora kretati putem demokracije gdje ce Islam biti drzavna religija. Sirija mora postati serijatskom zemljom gdje ce vladati Kur'an i gduje ce muslimani klanjati i odlaziti u Dzamije. Rusija vise ne moze podrzavati sirijski rezim i Rusija mora znati da se stavila na stranu pogrijesnog covjeka. Cio svijet je uz Siriju i sirijski narod i zgrazava se nad zlocinima ludog Assada.Mora doci do prelomnog trenutka gdje ce pasti ovaj ruzan rezim. Muslimani moraju sve uciniti kako bi pomogli borcima za slobodu i dostavili im oruzje. Sad nema druge do Damask da padne. Taj grad mora biti osvojen od muslimana gdje ce se jednom za svagda staviti tacka na okrutan sirijski rezim. Vise ta krvnicka porodica Al Assada nece vladati Sirijom. Sirijom ce vladati muslimani koji ce se pridrzavati Islama i koji ce raditi na islamskom edicranju stanovnistva. Dosta je bilo vise oklijevanja jer se gadim svega ovoga jer svijet gleda nijemo na stradanje jednog postenog naroda. Gradjani su zeljeli kupiti hljeb da bi jeli da bi nekako utolili glad a oni su udarili po neduznim ljudima koji nisu nista krivi. Pa kako Rusija moze podrzavati ovaj ludi rezim? Zar se ne moze okrenuti oko sebe i vidjeti sto se cini sa jednim dijelom sirijskog naroda? Ovo je strasno i molim se Allahu da pomogne muslimanima Sirije.
Moje misljenje je poznato i ja sam ga prikazao u proslom komentaru. Gnusam se Assada i zelim mu sve lose. Ovo sto je ucinio ce zapamtiti i bolje mu je da propadne u zemlju nego da ga uhvate muslimani. Muslimani su sada ogorceni i ne samo muslimani Sirije nego muslimani cijelog svijeta. U Mekki kod Kabe se klanja i placu ljudi. Oni ne mogu vjerovati da svijet dozvoljava stradanje muslimana. Svijet je na isti nacin ostavio muslimane u Siriji kao muslimane Bosne. Islamskim zemljama su ruke svezane jer se u problem umijesala Rusija koja tjera inat Amerikancima. Amerikanci na svoj n`acin kalkuliraju i dozvoljavaju sva zvjerstva sirijskog rezima. Turska je zeljela intervenirati ali ne moze jer su se umijesale velike sile i Iran je na potezu da krene u rat. Zato je Sirija komplicirana i ostalo nam je jedino da se uzdamo u FSA koji ce mozda izvojevati pobjedu. Da mi je da se docepam Assada pa da mu ja presudim!!
Страшно шта муслимани урадише бошњакистанцима!http://3.***************/-HgHVOT__pUE/Thf-XmFM1mI/AAAAAAAAAI8/4NuDhfkeJis/s640/Sarajevo+%2528Genocid+u+Bosni%2529+36.jpg
Markale - genocid u Bosni
Јел то онај Хаг што му Харадинај убио 19 сведока?Dokazano je u Hagu ko je ovaj zlocin pocinio. Nadam se da ce Ratka Mladica osuditi na dozivotnu robiju.