- Poruka
- 16.723
Allah je iznad prijestolja na Nebu.
A ti si kreten koji misli da veruje u Boga a zlo hoce da cini...
ja se lepo distanciram i Boga ne prizivam i svestan sam moga greha, ali kako? Kako kad me ti majmun na greh navodis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Allah je iznad prijestolja na Nebu.
Allah je iznad prijestolja na Nebu. Inace ne pripadam onima koji imaju panteisticko shvatanje Boga.
Ovaj riđi je pravi Arapin.![]()

Zašto se ne sme reći da je Alah ličnost?
U pravu je Evropenda ovaj ridji kad odraste bice isti Djido.![]()
I Krscani bi trebali da vjeruju isto. Na primjer u molitvi se kaze: Oce nas koji si na Nebesima Znaci tu nema mjiesta panteizmu.
]Lice na koga lice ali oni su Arapi to jest Arapska djeca[/B]. Nisu valjda strani placenici?![]()

U Serijatu jedan hebe, njih deset silje i urlaju na druge konfesije da im uskraceno neko pravo.. umesto da umlate ono ciciste sto im otelo sta im pripada, oni traze krivca na drugom mestu,
jer to ih ciciste tome naucilo, a samo imalo dovoljno koza i ovaca da pokupuje te devojcice koje da su normalno porasle mogle biti supruge ovim seksualno frustriranim...
Lijeci se seljacino. Potrijebno ti je to. Mrznja ce te ubiti.
Europenda is always saying the truth.
шта сам рекао![]()
Ненси, па зар ти мислиш да он може разумети шта га питаш![]()
шта сам рекао![]()
Ti si zreo za
![]()
Pojasni mi na sta mislis?
I, šta sad da radimo sa ovim nevernikom?
A, ti bi njega da preobratiš i šiije.
Šta muslimani rade sa nevernicima?
Njegova je sreća što smo mi hrišćani, Pravoslavci, pa sve trpimo i sve podnosimo.
Nema zamke, Mingo. Postoji razlog zbog koga se ne sme reći da je Alah ličnost. To svaki pravi vernik zna.
Ne zelim da upadnem u zamku, pa da negdje pogrijesim. Ne mogu ja nagadjati sta ko misli i sta mu je namjera.
Reci mi sta je licnost? Kad mi to kazes bitce mi jasno.
Ovo je zalosno.. malu decu udaju za neke pedofile.. strasno.. one su tu prodate kao stoka...
I onda onaj majmun mingo ovde serenda.. strasno :
Da reci mingo jel to podrzavas?Jeli bre Mingo, sta je ovo?
Objasni .