Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikola teska Srbin? Daj ne pricaj. Covjek koji se skolovao u Hrvatskoj da bude Srbin. Srbin je iz Srbije i Srbijanac jedino zna dobro napraviti sljivovicu i da je pije. :lol:

и тесла који је направио трофазну струју, и пупин који је правио калеме и друге ствари из електротехнике а које су касније били корисни и дан данас служе у радио телефонији, и милутин миланковић који је направио најпрецизнији календар на свету, и многи многи други о којима ти немаш појма а који данас раде нпр у наси и другим светским агенцијама су српски научници, нико вама шифтарима није крив што вам ваш генетски код не дозвољава да имате паметне људе. а о спортистима и другим признатим личностима да не причамо. него, шта мислиш, да ли ће иран прву његову атомску бомбу бацити прво на анкару ради срамног напада на сирију ил на ријад?

и тесла који је направио трофазну струју, и пупин који је правио калеме и друге ствари из електротехнике а које су касније били корисни и дан данас служе у радио телефонији, и милутин миланковић који је направио најпрецизнији календар на свету, и многи многи други о којима ти немаш појма а који данас раде нпр у наси и другим светским агенцијама су српски научници, нико вама шифтарима није крив што вам ваш генетски код не дозвољава да имате паметне људе. а о спортистима и другим признатим личностима да не причамо. него, шта мислиш, да ли ће иран прву његову атомску бомбу бацити прво на анкару ради срамног напада на сирију ил на ријад?

Jednostavno da su Srbi koji cine manje od promila svetske populacije dali nevidjeni broj naucnika svetskog glasa...

Ali dobro.. imamo sipce nasuprot , koji sire smrad oko sebe i svima vicu da je to slast poput minga..

I ovo je tema o Siriji.. i onda dodje vnago bezvredno da podrzava isto tako vnago bezvredno u Siriji koja se bori da bude i dalje civilzovana zemlja,
gde ima raznih veroispovesti i koji zahvaljujuci trenutnom i najprimenjivijom rezimu tu opstaju ...

p.s.

Sirijska Armija pobila oko 100 sipaca tamo koji nicemu nisu ni ivi vredeli, pa sad ovaj mingo peni...

A sto? Da nece majmuni da unaprede svetsku nauku i bastinu kulture?

I ovo je tema o Siriji.. i onda dodje vnago bezvredno da podrzava isto tako vnago bezvredno u Siriji koja se bori da bude i dalje civilzovana zemlja,
gde ima raznih veroispovesti i koji zahvaljujuci trenutnom i najprimenjivijom rezimu tu opstaju ...

p.s.

Sirijska Armija pobila oko 100 sipaca tamo koji nicemu nisu ni ivi vredeli, pa sad ovaj mingo peni...

A sto? Da nece majmuni da unaprede svetsku nauku i bastinu kulture?

били су снимци на нет - у, можда их још има на тјубовима ако нису обрисали, сиријски муџахедини су се обучавали и на косову, а и неки шифтари су сигурно отишли с њима у сирију да праве пиздарије. можда је сиријска војска рокнула неког мингулициног пријатеља шифтара од тих поменутих, зато он пени? :think:

Kako neko moze biti Srbin a nije vidio Srbiju. Siguran sam da je za Nikolu Teslu Sumadija bila spansko selo. :hahaha:

O, nesrećniče neobrazovani, evo nekoliko Teslinih izjava
Ako budem imao sreće da ostvarim barem neke od svojih ideja, to će biti dobročinstvo za celo čovečanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao biće mi ta da je to delo jednog Srbina.

Ja sam, kao što vidite i čujete, ostao Srbin i preko mora, gde se ispitivanjima bavim. To isto treba da budete i vi i da svojim znanjem i radom podižete slavu srpstva u svetu.“ (Nikola Tesla, 2. juna 1892. godine u govoru studentima Velike škole u Beogradu)

Ponosan sam što sam potekao iz zemljoradničkog viteškog naroda, koji je u neprestanoj ljutoj borbi za svoje ideale i evropsku kulturu zadužio Evropu i svuda zaslužio čast i poštovanje čitavog sveta, naročito velike Amerike.

O, nesrećniče neobrazovani, evo nekoliko Teslinih izjava

:hahaha: Sta ces ucili ga ovakvi

albanski-nastavnik-1.jpg

били су снимци на нет - у, можда их још има на тјубовима ако нису обрисали, сиријски муџахедини су се обучавали и на косову, а и неки шифтари су сигурно отишли с њима у сирију да праве пиздарије. можда је сиријска војска рокнула неког мингулициног пријатеља шифтара од тих поменутих, зато он пени? :think:

Pazi sad... Sirija je zamlja gde se jos iskopavaju neka nalazista ljudske istorije i sta ja znam.. idi ti sad tamo kad ovi mingovi zavladaju.. mislim..

Najobicniji majmuni koje treba pobiti jer nicemu ne vrede, ne sto ne vrede, nego su postali agresivni..

Pazi sad... Sirija je zamlja gde se jos iskopavaju neka nalazista ljudske istorije i sta ja znam.. idi ti sad tamo kad ovi mingovi zavladaju.. mislim..

Najobicniji majmuni koje treba pobiti jer nicemu ne vrede, ne sto ne vrede, nego su postali agresivni..

биће исто као у афганистану, тамо су талибани топовима и динамитом уништили прастаре кипове буде уклесане у планине, а и у египту су већ били почели да причају да пирамиде треба срушити, не знам шта је с том њиховом иницијативом тренутно, ал ако се ствари потпуно отму контроли - уништиће муслимани и пирамиде гарант. а у либији су оскрнавили гробље војника погинулих током другог светског рата, не надај се да ће лептис магна преживети.

биће исто као у афганистану, тамо су талибани топовима и динамитом уништили прастаре кипове буде уклесане у планине, а и у египту су већ били почели да причају да пирамиде треба срушити, не знам шта је с том њиховом иницијативом тренутно, ал ако се ствари потпуно отму контроли - уништиће муслимани и пирамиде гарант.

Ogroman gubitak za ljudsku civilizaciju prouzrokovan od polu-zivotinja koji ni Boga ne razumeju kako treba...

......
Ko god se danas baci makar i kamenom na Damask, morao bi znati da će taj kamen pasti na neku od najvećih hrišćanskih svetinja: na Bab Šarki (Istočnu gradsku kapiju), na primer, preko koje je apostol Pavle u tajnosti bežao pred vojnicima, ili na podzemnu crkvu Svetog Ananija u kojoj se sastajao sa kriptohrišćanima, gde su obavljane tajne službe i koja je u krugu od hiljadu kilometara bila jedina hrišćanska bogomolja. Na zapadnoj strani, to što se na Damask baci moglo bi pasti na Omajada džamiju koja je, zapravo, stara vizantijska bazilika na kojoj, u visini pod svodovima, još stoje raskošni zlatni mozaici. Hrišćanska zajednica u Damasku prodala je svoju veliku crkvu muslimanima za velike novce, a oni su – kad su dodavali minareta – od četiri kanonska, jedno ostavili za Isu Pejgambera (Isusa Hrista): kad dođe vreme drugog dolaska, da ima kuda da se spusti. Sa tog minareta nijednom nikad nije zapevao mujezin.

Ako bi gađali i uspeli da pogode centar starog grada, mahale koje od suka idu naviše, projektil bi verovatno pao u staru grčku agoru. Ona je, naravno, zatrpana bezbrojnim slojevima zemlje koja se taložila dve-tri hiljade godina preko grčke kolonijalne varoši, i na njoj su, u poslednjem građevinskom zamahu, podignute kuće sa vrtovima, i one već jako stare. U suku bi mogli pogoditi neki od hanova i karavan-saraja sa vratima u tri veličine: jako malim, za ljude, da uđu takoreći na kolenima, prvo glavom i vratom, pa posle ostalo (u tom položaju niko ne može biti efikasan napadač); skoro normalnim (za robu) i jako velikim (za kamile). Te saraje, u damaštanskom suku, kao spomenike od izuzetnog značaja, zaštitio je UNESKO.

Izvan Damaska, u krugu od 100-200 kilometara, stoji Malula sa crkvom i svetilištem Svete Tekle, pravoslavni verski kompleks sa živom lekovitom vodom i ikonama od kojih je neke naslikao sam Sv. Luka. One su crne od čađi koja pada na njih sa sveća, neprekidno paljenih više od 1800 godina. Na istoj razdaljini, ali idući na drugu stranu, stoji Sajdnaja, manastirska crkva ne sećam se više koje dedikacije, u kojoj se liturgija još uvek čita na Isusovom jeziku – aramejskom.

Razbacani okolo u istom krugu stoje još Palmira, rimski grad veći od onog što je od antike ostalo sačuvano u samom Rimu, Bosra sa rimskim pozorištem od crnog kamena, Kanavat (sa kanalima za prikupljanje vode još uvek u funkciji) i Martuma, crkva Sv. Tome na vrhu pustinjske planine, sagrađena od ostataka mnogih antičkih građevina i sekularne i sakralne namene. Tu u blizini, bukvalno u pustinji, 1998. bila je u izgradnji palata sirijskog patrijarha. Ne mnogo daleko od ruševina Nestorove crkve, u koju je jedne večeri ušao jedan umorni i anonimni gonič kamila, a sledećeg jutra iz nje izašao prorok Muhamed.

A ovo nije zapravo ni zrnce peska u moru ako se uporedi sa svime što Sirija u sebi čuva. Ciljevi zbog kojih je rat u nju uvezen – u to sam potpuno ubeđena jer 1998. nije bilo nijednog nezaposlenog u Siriji, a devojčica od 15 godina mogla je u ponoć proći ceo Damask sa sto hiljada dolara u najlon kesi i da joj se ništa ne dogodi – ti ciljevi, dakle, nisu smišljeni da zadovolje potrebe dugog daha. Dokopati se sirijske nafte, ugroziti Rusiju, nahuškati Turke na Ruse (kao da bi bilo prvi put!) – sve je to malo više nego ništa u poređenju sa ozbiljnom starošću i dugovečnošću svetske kulturne baštine na sirijskom tlu. Lakoća sa kojom se ona može uništiti samerljiva je samo ogromnom protoku vremena koje je bilo potrebno da se ona stvori. Današnji varvari, isto kao i nekadašnji – a sva je prilika i kao budući, naročito vole da na tuđem terenu uništavaju ono što na svom nemaju.

Sirija je zemlja kulture i civilizacije i to je zemlja koju je unparijedio islam. Sirija je zbog toga postala poznata sirom svijeta. Sve su oci u nju uprte zato sto se u Siriji probudio islam i sto islam trazi da se vrati svojoj kuci. Sirija je sinonim za islam tako da Sirijci zele da zive mirno i da zive slobodno gdje im nece vladati jedan sektas koji je protiv Islama i Allaha. Ne moze jedan bijedni sektas da vlada sirijom i to zemljom koja je dala puno islamskoj civilizaciji. To Allah ne moze prihvatiti jer Allah nece dati da Sirija postane leglom sektasa koji misle da pridaju Bogu drugog boga. Sa tim se mi muslimani ne slazemo i necemo prihvatiti nego cemo se boriti i izvojevati pobjedu. Cijeli svijet je za sirijske muslimane. Svi se ponose njihovoj hrabrosti i plemenitosti. Oni se bore i poste i ne haju za zedj ni za glad. NJima je bitno da se klanjaju i jedva cekaju cas kad ce doci vrijeme da se klanjaju. Tek kako ce biti kad se Sirija oslobodi i kad djeca bvudu slobodna da se klanjaju i da uce Kur'an. Hodze ce sirom Sirije nakon rata da uce malu djecu Islamu i ucice ih da klanjaju a Hodzinice ce uciti zensku djecu. To ce vrveti od Islama. To ce biti jedna zemlja koja ce odbacivati lose stvari a prihvatati dobre stvari. Plus sto ce imati saveznike i to Ameriku koja ce ulagati novac i koja ce ulagati u sirijsku ekonomiju.

Sirija je zemlja kulture i civilizacije i to je zemlja koju je unparijedio islam. Sirija je zbog toga postala poznata sirom svijeta. Sve su oci u nju uprte zato sto se u Siriji probudio islam i sto islam trazi da se vrati svojoj kuci. Sirija je sinonim za islam tako da Sirijci zele da zive mirno i da zive slobodno gdje im nece vladati jedan sektas koji je protiv Islama i Allaha. Ne moze jedan bijedni sektas da vlada sirijom i to zemljom koja je dala puno islamskoj civilizaciji. To Allah ne moze prihvatiti jer Allah nece dati da Sirija postane leglom sektasa koji misle da pridaju Bogu drugog boga. Sa tim se mi muslimani ne slazemo i necemo prihvatiti nego cemo se boriti i izvojevati pobjedu. Cijeli svijet je za sirijske muslimane. Svi se ponose njihovoj hrabrosti i plemenitosti. Oni se bore i poste i ne haju za zedj ni za glad. NJima je bitno da se klanjaju i jedva cekaju cas kad ce doci vrijeme da se klanjaju. Tek kako ce biti kad se Sirija oslobodi i kad djeca bvudu slobodna da se klanjaju i da uce Kur'an. Hodze ce sirom Sirije nakon rata da uce malu djecu Islamu i ucice ih da klanjaju a Hodzinice ce uciti zensku djecu. To ce vrveti od Islama. To ce biti jedna zemlja koja ce odbacivati lose stvari a prihvatati dobre stvari. Plus sto ce imati saveznike i to Ameriku koja ce ulagati novac i koja ce ulagati u sirijsku ekonomiju.

Izvini sad.. ali neki put pomislim zbog takvih likova da ni ljudska bica nisu ista.. neke preventivno pobiti ili sta vec, jer izvini , nit' icemu korisnom sluzis, a jos si onako osiono
beozbrazan da se nameces...

Hebi ga...

Ne lupetaj, Mingo o onome o čemu pojma nemaš.
Ovako se ponašaju pravi muslimani
Hrišćanska zajednica u Damasku prodala je svoju veliku crkvu muslimanima za velike novce, a oni su – kad su dodavali minareta – od četiri kanonska, jedno ostavili za Isu Pejgambera (Isusa Hrista): kad dođe vreme drugog dolaska, da ima kuda da se spusti. Sa tog minareta nijednom nikad nije zapevao mujezin.
a ne kao ti. Ti i nisi musliman, niti vernik.

Mingo mora da dodje do katarze, da shvati da je on i sama mu ideja bezvredna....
Da sto ima guzicu ne daje mu pravo da se namece, jer svi imaju guzicu... g.uzica treba
da nije g.uzica nego delo coveka... ali delo... Bogu ugodno, da covek zivi, a ne da se vraca u kameno doba...

Takvih bezvrednih kao mingo ima na tone, i takvi ginu...

Amerika ce pomoci islamskom svijetu i u to sam siguran. Amerika zeli da islamski svijet bude jedinstven i da se razvija na svoj nacin. Amerika ne sprijecava Serijat niti Islam. To je greska svakome ko misli tako. Amerika smao zeli da se ljudi urazumiju i da jasno kazu da je Americka podrska vazna i da bez Americke podrske nijedna zemlja ne moze opstati. Danas je pravilo da svaka zemlja mora imati Americku podrsku jer ako je nema ona se ne moze razvijati.
Islamski svijet se moze razvijati samo ako bude imao Americku podrsku jer tada ce muslimani zivjeti u miru i moci ce da se klanjaju do mile volje.
Ipak istina je da se americka vojska nemoze sama vise angazirati. istina je da su Rusija i Kina jake i da one ne dzovoljavaju vise Americi da sam vojno intervenira. Zato Amerika treba oprijemati druge drzave koje ce same intervenirati. na primjer Turska je pogodna za to jer Turska bi mogla obavljati zadatke koje Amerika ne bi mogla. Na primjer Turska i Egipat bi mogli da se brinu o islamskom svijetu i da smiruju sukobe. To bi znatno doprinejlo povjerenju muslimana u islamske vojne sile.

Amerika ce pomoci islamskom svijetu i u to sam siguran. Amerika zeli da islamski svijet bude jedinstven i da se razvija na svoj nacin. Amerika ne sprijecava Serijat niti Islam. To je greska svakome ko misli tako. Amerika smao zeli da se ljudi urazumiju i da jasno kazu da je Americka podrska vazna i da bez Americke podrske nijedna zemlja ne moze opstati. Danas je pravilo da svaka zemlja mora imati Americku podrsku jer ako je nema ona se ne moze razvijati.
Islamski svijet se moze razvijati samo ako bude imao Americku podrsku jer tada ce muslimani zivjeti u miru i moci ce da se klanjaju do mile volje.
Ipak istina je da se americka vojska nemoze sama vise angazirati. istina je da su Rusija i Kina jake i da one ne dzovoljavaju vise Americi da sam vojno intervenira. Zato Amerika treba oprijemati druge drzave koje ce same intervenirati. na primjer Turska je pogodna za to jer Turska bi mogla obavljati zadatke koje Amerika ne bi mogla. Na primjer Turska i Egipat bi mogli da se brinu o islamskom svijetu i da smiruju sukobe. To bi znatno doprinejlo povjerenju muslimana u islamske vojne sile.

Sama sebi.. naravno... a ti ces sanjati pecinu i dalje...

Ima da smrdis i nicemu ne vredis kao sto i ne vredis, i umesto da se obrazujes i das zivotno delo ti ce da biras laksi majmunski put... siptar klasicni...

I sve to dok nekima i mnogima ne dokurcis i pobiju vas ne metkom i vatrom .. nego ono masovno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back