Egipat ce postati jakom vojnom silom i to ce biti zemlja bogatstva i islama. Sve ce biti lijepo kad malo prodje vremena jer tada ce se ljudi navici na dmeokraciju i ljudi ce se voljeti raditi za sebe i za svoj racun. Amerika je jedna lijepa zemlja i ona ce pomoci muslimanima i ona pomaze Siriji da istjera diktaturu. Egipat je jedna zemlja koja je blaga sama po sebi ali ostra prema nevjernicima. Egipat moze pomoci Turskoj da pobjedi Al Assada i da se razvije zastava islama u sred Damaska. Zao mi ej sto turska ne pozove egipatske snage da pridju u pomoc. Mislim da Egipat mora pomoci Turskoj da unisti Al Assada. Al Assad je bliskoistocni Hitler koji zeli pokoriti muslimane. Muslimani naravno na to nece pristati jer muslimani zele da zive u sjeni islama i zele da zive zajedno sa Amerikom. Americki Predsjednik Romney je dobar i on ce moci da pomogne muslimanima da postanu jaki i razvijeni./
Daj majke ti ne lupetaj. Pa sam Al Asad je musliman a Sirija ortodoxno muslimanska zemlja koja ima nesto malo vecu toleranciju prema ne muslimanima od ostalih zemalja u okolini.
Jel enko brani tebi ili bilo kome da odete u bilo koju dzamiju uSiriji i da se molite itd.
Ne brani ti niko. Prema tome, jasno je ko dan da je Sirija muslimanska zemlja bio Asad na njenom celu ili ne.
Kao i vecina Srba podrzavam Asada iz vise razloga.
Jedan od njih je taj jer je on po meni sinonim za umereni Islam.
Svi oni koji su za extremni Islam su u stvari cisto politicki motivisani.
Tako je i u Srbiji sa Hriscanstvom, Pravoslavnim.
Svi koji su za to da SVI u Srbij moraju biti Pravoslavni Hriscani i da Pravoslavno Hriscanstvo mora biti iznad ustava ove zemlje, odnosno njegov dominantni deo, su politicki motivisani mnogo vise ili potpuno u odnosu na religijsku motivisanost.
POTPUNO ISTO VAZI i za EXTREMNE LEVICARE od kojih je jedno vreme pretila velika opasnost po Srbiju.
Moj cilj je da od ovog sveta napravim bolje mesto za zivot a ne da stvorim 116 Bliskih Istoka po njemu.
Mentalitet u Arapa i uopste ljudi tog regiona je po nekim pitanjima los, to SAD zloupotrebljava i STALNO huska Arape an Jevreje i suprotno.
U to su umesane i mnoge vlade bliskoistocnih zemalja, izmedju ostalih Izraelska i Saudi Arabijska vlada.
Dokle god su TI i TAKVI na vlasti, ovom svetu bolje biti nece.
Asad najverovatnije nije potpuno ispravan i imao je sigurno manjih ili vecih brljotina, izmedju ostalog i trgovao je sa SAD korporacijama i kompanijama, ali sam SIGURAN da je on u ovom sukobu NEUPOREDIVO ISPRAVNIJA i PRAVEDNIJA strana.
Ako neko ne stane an put TIM IMPERIJALISTICKIM STRUKTURAMA u vladi SAD, tj. natera same SAD da pocnu vise da se orijentisu na svoju kucu, na porast svoje industrijske proizvodnje na rast svoje realne ekonomije, ovom svetu bolje biti nece.