zxy
Veoma poznat
- Poruka
- 13.708
Verujem da se na Tursku vrši pritisak al Erdogan eskivira ,vadi se na parlament.Nije lud da ratuje ...za koga?.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se da si politicki nepismen. Izrael dalje od svojih granica nema kud. Takava stvar je vise i u samom Izraelu postala nerealna. Taj Cionizam je bio jak poslije II svjetskog rata a sada je on tako pao da vise niko ne vjeruje u neki biblijski Izrael. Svakome je do toga da Izrael pcone zivjeti normalnim zivotom i da nebdue vise rata. To znaju i sami zidovi a i muslimani da je proslo vrijeme jakog izraela kad je on mogao napasti bilo koju muslimansku zemlju. Veliki se posao treba uraditi za Palestinu da ona stekne neovisnost i automatski ce se rijesiti pitanje Bliskog Istoka i mozemo ocekivati snazanrazvoj Blsikog Istoka da postane tako atraktivan region da ce premasiti i toplu Kaliforniju.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sanjaj, sanjaj....ta tvoja tzv. palestina nikada nece biti priznata drzava jer to nikada nije ni bila.
Mita Romni uskoro postaje predsednik SAD a ti pogledaj sta je on skoro rekao kada je bio u poseti Jevrejima.
Nahebali ste kad Mita postane predsednik, tek tada nista nece biti ni od palestine ni od celog Bliskog Istoka.
Jahace vas ameri a narocito Jevreji.
Nece biti tako. Romney samo prica tako da privuce glasove konzervativaca i zidova. Kad dodje na vlast politika se nece mijenjati i Amerika ce gledati da unaprijedi islamski svijet.
bas su vas unapredili. u egiptu je prosecna plata 30 evra
Da nece da nas unaprijedi Rusija?
sve dok vas amerika ovako ebava i deli na dobre i loše muslimane ja sam spokojan da niste opasni po svet.Da nece da nas unaprijedi Rusija?
gadno bi bilo da postanete jedinstveniDa vidimo šta će sada da urade Rusi povodom najnovije osmanlijske agresije.
Наоружали су их...Сиријце наравно.dobro tihi, a rusi sta rade? nista, jedino daju izjave. kad ces da shvatis da je prava Rusija mrtva od 1917 a ova Rusija je zionisticka. lakse ce ti biti
Egipcani i kad seru, seru cisto. G.ovno im je cisto.
За ово си дужан појашњење. Ја сам досад мислио да су сва говна иста и да немају националност и вероисповест. А сад чујем да се египатска говна разликују од других по својој чистоћи, што ме итекако збуњује.
Како не знаш, тебра?
Сваки Египћанин још од фараона има у ду.пету по једног скарабеуса.
Тај ти очисти све што не ваља у исламском измету.
Слатки шеријат ће им омугићити да то постигну и без бубица.
Али са 30 долара годишње.
И то само за одабране...
Muslimanska govna su cista. Ja se ne gadim od muslimanskih govana.
Шта би с Египтом?Mislim da je Turska ucinila dobru stvar sto je napala Siriju i mislim da Turska treba da unisti sve ostatke Al Assadovog rezima.
Шта би с Египтом?
Отворио си тему о египатској интервенцији у Сирији, а оно прц!
А и Турска ће издувати за који дан!
Овако нити Турци, нит Египћани, а Башар размонтирао сироте мале ребелсиће.Meni je bilo draze da su egipatske snage intervenirale. tada bi bilo bolje i tada bi opet zavaldalo Mamelucko carstvo u Siriji.
Muslimanska govna su cista. Ja se ne gadim od muslimanskih govana.