Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Asad diktator, a ovi sto guraju u gradjanski rat oni su demokrate? Jel to Rajka?
Znaci kad Hitlari kaze da ne trebaju izbori nego rat, onda je to demokratski. A ovaj sto se brani, e on je diktator?
Jel to Rajka?

Pojma nemam sto mene sada preslisavas pominjuci jos i Hitlera. Ja sam samo dala svoju neku procenu, licno mi je svejedno ko ce i kada
pobediti, svakako da mi je zao mrtvih civilista. Kako moze predsednik da se brani od svog naroda? Tu nesto debelo nije u redu?
Tako su se branili i Mubarak i Ben Ali? Na to si mislio? Ali se nisu odbranilii..

Pojma nemam sto mene sada preslisavas pominjuci jos i Hitlera. Ja sam samo dala svoju neku procenu, licno mi je svejedno ko ce i kada
pobediti, svakako da mi je zao mrtvih civilista. Kako moze predsednik da se brani od svog naroda? Tu nesto debelo nije u redu?
Tako su se branili i Mubarak i Ben Ali? Na to si mislio? Ali se nisu odbraniliö.

nije to njegov narod, to je manipulacija medija, obichni ljudi sirijci uglavnom bezhe u liban il gde vec stignu, radi se o placenicima iz arapskih zemalja i specijalcima nekih stranih armija koji upravo njegov narod koriste kao zhivi shtit i guraju ih ispred sebe prema polozhajima regularne sirijske vojske, tamo se deshavaju strashne stvari.

Tako su se branili i Mubarak i Ben Ali? Na to si mislio? Ali se nisu odbranilii..

Nije Rajka Hitler nego Hilari. Hilari Rajka.

Pa ako ga narod nece,izbori pa izaberu drugog. Cemu rat?

Ne brani se od svog naroda vec od foreign mercenaries-a, to je jasno do sada i vrapcima na grani.

nemoj da si toliko emotivan:roll:...da li brines za Sirijske civile....?Ja na njih nisam mislio....mislio sam na Asadov rezim generalno....

Problem je u tome sto je Asadov rezim uspesno uspevao da odrzi balans izmedju 10% hriscana, 15% Arapa alevita, 15% Kurda i 60% Arapa sunita.

Ako on bude pao, ustanici ce pocistiti manjine, a manjine nece biti mutave nego ce puno sunita povuci za sobom. Bosna bi u poredjenju sa Sirijom izgledala kao decija igraonica.

Ustanici su na samom pocetku vikali "Hriscani u Bejrut, aleviti pod zemlju".

Verovatno to. Znaci pobunjenici su u stvari placenici.I to jos nisu iz Sirije vecinom.
Па ни у Либији нису били Либијци.
Још од кад су Британци основали Муслиманску Браћу у Египту крајем 19. века као противтежу египатским националистима, запад исламске фанатике користи и третира као потрошну робу за своје циљеве.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back