Nisam ja neutralan vec podrzavam sirijski narod u borbi protiv diktatora Asada i ISIS terorista.
Biti neutralan prema rezimu odgovonom za stotine hiljada ubijenih bi za mene bilo amoralno.
A da ne prican sta mislim o ljudima koji takav rezim i podrzavaju.
A od kada je u Siriji narod bio protiv Sirijskoga naroda........
jel je slanje stranaca i novcana podrska usranaca, saudijaca, jangleza....jel su oni narod.
imali mi ovde tako neku tribinu o libiji, siriji i ovi ovde poceli o demokratiji i o diktatorstvu i kme kme.
pitah njih, jel su u libiji , libijci , bili ubijani , zatvarani u logorima, oduzimana deca , stavljena u privatne koorporacije i seksualno iskoriscavali i menjali i njihov jezik , dal su im omogucavali da nesmetano imaju alkohola i droga i da samoubistva mladih na 10 000 je 1000 i da li zna koji je to procenat,
dal je diktatori u tim zemljama, cinio nesto da se istrazi , sta se desava sa na sttinama zena koje su nestale i neke od njih i pronadjene...ubijene, silovane...
pitam jel im je diktator oduzeo zemlju i odredjuje , sta i koliko mogu imati i ziveti u stracarama i bez osnovnih ljudskih resorca, tipa, zdrastva, obrazovanja, ocuvanja tradicije...i pitah ih jos dosta stvari ...
i nema odgovora, Tada sam i rekao da sve ovo je jedan promil, nedaca, koji nativ stanovnici u kanadi dozivljavaju i pitah ih a gde je demokratija za njih.