Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja neutralan vec podrzavam sirijski narod u borbi protiv diktatora Asada i ISIS terorista.
Biti neutralan prema rezimu odgovonom za stotine hiljada ubijenih bi za mene bilo amoralno.
A da ne prican sta mislim o ljudima koji takav rezim i podrzavaju.

Taj sirijski narod je u tvom slucaju Al Nusra front sto je zapravo ogranak Al Kaide u Siriji.:roll:

Nisam ja neutralan vec podrzavam sirijski narod u borbi protiv diktatora Asada i ISIS terorista.
Biti neutralan prema rezimu odgovonom za stotine hiljada ubijenih bi za mene bilo amoralno.

Nisi ti neutralan,niti podržavaš nekakav "sirijski narod".Ti si musliman sunita i kao takav mrziš sve ostale koji nisu to.Najviše mrziš druge muslimane koji nisu suni,jer ih smatraš otpadnicima.Najgore je to što na forumu propagiraš te vaše sektaške podele.

Lepo sam ja govorio: Alepo je sirijski Staljingrad!

http://oslobodjenje.rs/alep-je-novi...uporiste-dzihadista-kljuc-za-pobedu-u-siriji/

АЛЕП ЈЕ НОВИ СТАЉИНГРАД: Последње велико упориште џихадиста кључ за победу у Сирији

Сиријска армија уз подршку руске авијације ослобађа провинцију Алеп на сличан начин као што је совјетска војска 1942. и 1943. године ослобађала од фашиста Стаљинград, пише новинар британског листа „Спектејтор“ Питер Оборн.

:D

Pa to i Rusi rade ...
I oni "podrzavaju sisrijski narod u cilju da dikatator Asad ne prepusti demokraciji iz ISIS - aja i demonkratskog zapada " da ovladaju Sirijom ...

A od kada je u Siriji narod bio protiv Sirijskoga naroda........

jel je slanje stranaca i novcana podrska usranaca, saudijaca, jangleza....jel su oni narod.

imali mi ovde tako neku tribinu o libiji, siriji i ovi ovde poceli o demokratiji i o diktatorstvu i kme kme.

pitah njih, jel su u libiji , libijci , bili ubijani , zatvarani u logorima, oduzimana deca , stavljena u privatne koorporacije i seksualno iskoriscavali i menjali i njihov jezik , dal su im omogucavali da nesmetano imaju alkohola i droga i da samoubistva mladih na 10 000 je 1000 i da li zna koji je to procenat,

dal je diktatori u tim zemljama, cinio nesto da se istrazi , sta se desava sa na sttinama zena koje su nestale i neke od njih i pronadjene...ubijene, silovane...

pitam jel im je diktator oduzeo zemlju i odredjuje , sta i koliko mogu imati i ziveti u stracarama i bez osnovnih ljudskih resorca, tipa, zdrastva, obrazovanja, ocuvanja tradicije...i pitah ih jos dosta stvari ...

i nema odgovora, Tada sam i rekao da sve ovo je jedan promil, nedaca, koji nativ stanovnici u kanadi dozivljavaju i pitah ih a gde je demokratija za njih.

Ти подржаваш некога !!! Па ти лапрдаш како једно слово напишеш.
Ако си мислио неког да подржиш као прво треба да подржиш сваког ко је против америчког и европског нацизма, фашизма, демократије, пљачке, колонијализма и империјализма.
Ако ту оманеш онда си само обичан спинер и затупљена будалетина.

I šta bi se desilo ako bi Asad bio zbačen sa vlasti u Siriji?
Sirija bi postala demokratska, sekularna država, suniti i šiiti bi živeli u miru, međusobnoj toleranciji; nova, demokratska, sunitska vlast ne bi bila sklona korupciji, već bi bila u potpunosti usmerena ka reformama - Sirjia bi imala dinamičnu tržinu privredu, životni standard bi rapidno počeo da raste tako da bi sustigla visokorazvijene zemlje za svega 10-20 godina.

Jel to? :lol:

Sirijski borci iz Turske ulaze u Alepo radi borbe protiv kurdskih terorista

CbsF2CVWIAATYWo.jpg

CbsF20eW0AARhb-.jpg

Koje su ovo fraze....
Ti podržavaš glavoseče i ljudoždere. A verujem da si tako podržavao i "rebelse" u Libiji.
Vidim , posle Gadafija, mnogo im je bolje. Al Njofra . Gori si od ovog poturčen trandze Jaguara.

Jel si sretan zbog toga zloco jedan teroristicki.

Злоћо. :rotf:

То је терористички отпад кији је одавно требао да буде лишен слободе.
Отворено подржава терористе и призива смрт невиних.
Једва чека да се неко дигне у ваздух пред школом.
Неверничка деца су му посебан ужитак.

Али готов је и он и његови паразити који се свакодневно разносе по Сирији.
Страх ме је само да се ће се будала дићи у ваздух, па ће позатварати ове са крстарице који су га пустили да лупета овде годинама.

Злоћо. :rotf:

То је терористички отпад кији је одавно требао да буде лишен слободе.
Отворено подржава терористе и призива смрт невиних.
Једва чека да се неко дигне у ваздух пред школом.
Неверничка деца су му посебан ужитак.

Али готов је и он и његови паразити који се свакодневно разносе по Сирији.
Страх ме је само да се ће се будала дићи у ваздух па ће позатварати ове са крстарице који су га пустили да лупета овде годинама.

И ја се плашим тога, невољно би сведочио на суду о таквим стварима..:mrgreen:

Sirijski borci iz Turske ulaze u Alepo radi borbe protiv kurdskih terorista

CbsF2CVWIAATYWo.jpg

CbsF20eW0AARhb-.jpg

A sta su SIRIJSKI BORCI trazili u TURSKOJ? Gde su bili, koliko vremena, odakle uopste tamo (pobegli sa fronta????), kako to da su naoruzani sedeli u drugoj drzavi? Da li su svi legitimisani na granici, kako to nalazu propisi? Imaju li validan pecat sa datumom ulaska u Siriju?

Ima Turska mnogo sta da objasni u vezi sa ovim naoruzanim borcima koji sa njene teritorije prelaze u Siriju.

Nadam se da je svima poznato kakav tretman imaju ilegalni imigranti, pa jos naoruzani, u USA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back