Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smerc je svakako mocan sustav, ali je rijetkost za bilo koji sustav da se ispune takvi uvjeti na terenu da do izrazaja dodje njegov maksimum mogucnosti.
Takodje nije isto kad tim sustavima upravljaju Rusi ili Arapi.
Da su u Siriji ovi ludjaci iz Novorusije, sad bi brojali preostale kozojebe u Siriji na prste obe ruke :D

Elektronsko izviđanje i satelitsko navođenje su toliko napredovali da ne možemo ni zamisliti kakav bi učinak bio oružja kao Smerč jedne moderne vojne sile kakva je Rusija.

Koje face, covjek prosto ne moze odoljeti da ih okupa napalmom
da,bukvalno ;) setite se samo ovih lose obrijanih gorila
gorile.jpg

Ljudi, jasno je da je Erdogam obična budaletina van kontrole Zapada, samo što to Zapad odbija javno priznati jer bi to priznanje do iz temelja uzdrmalo ionako ekstremno upitnu stabilnost NATO struktura i njihove vojno-političke koordinacije.
Dakle, Turci jednostavno vrište za jednim dobrim batinama da je to uistinu teško izbjeći sem ukoliko se bar u turskim vojnim strukturama ubrzo ne nađe neka hladna glava na vrijeme ih sve tamo poobuzdati. Turska je sad na pragu propasti jer nitko, ali baš nitko neće riskirati vlastiti biološki opstanak zarad obrane sumljivih privatnih aranžmana porodice Erdogan s najvećim ološem koji je čovječanstvo ikada uopće moglo producirati.

Naivno.
Ako Turska uđe u rat, to će biti zato što se nisu mogli odupreti američkom pritisku.
Amerikanci ratuju protiv Rusije tako što podgovore ili nateraju svoje **saveznike** da kidišu na Ruse, a posle ih puste niz vodu.
Postignu cilj, Rusija se iscrpljuje.

Smerc je svakako mocan sustav, ali je rijetkost za bilo koji sustav da se ispune takvi uvjeti na terenu da do izrazaja dodje njegov maksimum mogucnosti.
Takodje nije isto kad tim sustavima upravljaju Rusi ili Arapi.
Da su u Siriji ovi ludjaci iz Novorusije, sad bi brojali preostale kozojebe u Siriji na prste obe ruke :D

Ne priznajem bilo kakve rezultate Smercha dok ga ne testiraju Huti na SA koaliciji.

Veseli Huti su postigli rekorde u, sto bi Croati rekli, ucinkovitosti sistema Tochka, mislim da bi mogli i Smerch da testiraju da vidimo koliko zaista moze biti efikasan :per:

Neki izvestaju tvrde da su Sirijske snage u Latakiji napredovale duz glanice sa turskom i spigle do ,, Blooserovog spica,, .

- - - - - - - - - -

.....

Bilo bi to jako lepo, ali sam prilicno skeptican, posto vidim da i na Militarymaps postoje nedoumice, izgleda da su izvestaji sa terena nepouzdani.
Mislim na to da jedan dan jedno ili par mesta pokazu kao oslobodjene, a sutra budu pod teroristickom okupacijom, tako da ocigledno nije sve cisto.

Tako da, sacekajmo jos koji dan. Nadam se da ce uskoro biti ociscena cela Latakija i da se konacno ide na Idlib (preko usputnih gradova, naravno).

Izgleda da je rok mart, ima jos vremena, samo da uspeju da dodju do turske granice na severu, bilo bi sve mnogo lakse.

Inace vrsi se i pritisak na zatvaranju onog kotla kod El Baba, valjda ce i to da se desi.

A vidi se da se nesto kuva i kod Itrije, to je onaj najavljeni napad na Tabku, a slicno se pojacava pritisak i na Palmiru, moguce da se vezu ISIL teroristi kako ne bi svrljali tuda-svuda dok ofanzive budu u toku.

Napisah i smerc i uragan,ali hvala sto si mi objasnio da to nisu isti sistemi,veliko hvala.
Pokusaj da prihvatis cinjenicu da nema smisla dalje.Neka bude po tvome,nemam blage veze

Ljudi, ja napravih citavu pometnju s onom mapom, kud je uopste postavih, hteo sam samo da malo izanaliziram, potpuno amaterski - mislio sam da je to jasno - moguce pravce upada u Siriju. Nije to bila nikakva razradjena ni ozbiljna vojna analiza, samo vrlo prosta skica mogucih pravaca upada. I onda se napravi citava pometnja oko toga...

Sumnjivo lice, nesto mi ne ide s tobom ovih dana, em sam te pogresno oslovio/prozvao, em sam te sad isprovocirao sa tom mapom. Oba nisu namerna, ali efekat je tu...

Jedino mi ostaje da se izvinim, nesto smo nekompatibilni ovih dana. A i ostalima izvinjenje zbog pometnje.

А с друге стране, ледени поглед начелника Генералштаба оружаних снага Руске Федерације

pic_1358267073.jpg

Генерал армије, Валериј Васиљевич Герасимов

uporedjenje dvojice generala,inace gerasimov ima prednost,njegov vrhovni komandant je opasni lukavi Putin a turci imaju ludog erdogana.
@: Hulusi Akar (Turkey)

Turkish Army general Hulusi Akar was born on January 1, 1952 currently serving as the 29th Chief of the General Staff of the Turkish Armed Forces. Turkey has been considered as one of most influential state in Asian region and following that it has several security and territorial concerns while its boundaries with Iraq also made it more unstable because of civil war in the country led by ISIS. Hulusi Akar is among the best military generals in the world who tactically handle the national and international defense through its wide eye on these issues.

@: Valery Gerasimov (Russia)

Valery Gerasimov is a Russian General who is the current Chief of the General Staff of the Armed Forces of Russia along with position as Deputy Defence Minister. Valery Gerasimov was served as commander of a platoon company and battalion of Far Eastern Military District after graduation, and then appointed as the chief of staff of a tank regiment. He served in various commanding position throughout his career and promoted to Deputy Defence Minister while positioned at highest rank in the Russian Army, General of the Army as of 2014.

А с друге стране, ледени поглед начелника Генералштаба оружаних снага Руске Федерације

pic_1358267073.jpg

Генерал армије, Валериј Васиљевич Герасимов

Опасно се улубио, као да три недељњ спава пијан на флаши вотке.

Може то и боље.

@ mr Nofra
obrati paznju na sliku koju su dali ,odnosno unutrasnjost bolnice koju su rusi bombardovali i gde je poginulo 3 ljudi!gde su rupe od gelera?osteceni zidovi?razbijen prozor i prevrnut sto malo?ocigledno je da nije ta zgrada gadjana vec mozda u blizini nesto a da je udarni talas izbio stok od prozora,prozore i malo isprevrtao namestaj.idi bre begaj,znas sta opasni ste manipulatori
Pogledajte prilog 373136

Da samo malo razbijena bolnica ubijeno troje ljudi nista posebno. Lekari bez granica su opasni manipulatori kada otuzuju Rusiiju, ali kada uptuzuju Amere e onda su super da ne mogu biti bolji.

I ova druga bolnica samo malo nema zidova, unisteno vozilo ali sta je to? Nista! Da su to uradili Ameri e onda bi to vec bio strasan zlocin, ovako hajde da zazmurimo kao da se nikada nije desilo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back