Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није, јер се зна где ће се десити армагедон, а то је данашња Сирија..истина да је Хитлер био антихрист, али није то тај сценарио..

Pa... ako je Hitler Antihrist - kakve veze on ima sa Armagedonom?

- - - - - - - - - -

Na zalost, moram da se slozim sa tobom da i ja mislim da ce rata, ipak, biti. Tim vise sto logike za njegov nastanak zapravo i nema (vec smo zakljucili da ce i Turska i SArabija platiti veoma veliku cenu za tu avanturu, kako god se ona zavrsila).

Razlog je isti koji si ti naveo - ovi koji sve reziraju niti imaju milosti, niti ce dopustiti da im se planovi remete. Ako su zacrtali rat - a gledamo ga vec 4-5 godina u tom regionu - onda ce biti rat i tacka.

Iskreno se nadam da gresim(o).

I ja.
Ali nisam optimista.

Није тај антихрист који је у сценарију за Армагедон, јер се ту све дешава око Израела и Јерусалима..а кад кажем да је он био антихрист је исто као када то кажем за Лењина или Тита, то су све антихристи..

To bi trebalo da je jasno, pisali ljudi vec ovde na temi.

Cilj je da se:

- uspostavi koridor SA - Jordan - Sirija - Turska radi izgradnje naftovoda/gasovoda koji bi snabdevao Evropu i Tursku iz zemalja Arabijskog poluostrva (SArabija i njeni sateliti)
- presece siitski koridor
- svrgne sa vlasti Asad i uspostavi anti-ruska (pro-zapadna) vlast
- izazove kriza u Evropi izbeglicama
- porusi sto vise moguce Sirije, da bi to posle moralo da se ponovo gradi (kreditima kod tih koji sve i reziraju)
- otmu Siriji naftni izvori i predaju na koriscenje "stranim investitorima" (citaj NWO kriminalcima tipa Soros i ostali, ko god se od njih konkretno bavio naftom)
- spasi ISIL, posto mu trenutno preti istrebljenje (ovo je moja pretpostavka)
- neki kazu da iza svega stoji plan da Izrael kontrolise tu naftu i gas, pa eto da i to pomenemo. Golan su vec oteli toj istoj Siriji, i prica se da je prepun gasa i nafte (koje Izrael, inace, NEMA)

itd.

Kao sto vidis, u skladu sa nacinom rada NWO vladara, cilj nikada nije jedan vec bar 5-6. Sigurno ih ima jos, ali mislim da je i ovo dovoljno.
nisu pisali,to su nagadjanja.Kao kada ti drugarica gleda solju kafe.i kaze "Ah imas belu trojku bice sexa"
postavio sam poruku jednog lika sa drugog daleko ozbiljnijeg foruma,na kom je lik supermod.Covek ima daleko vece znanje nego sto neki ovde kod nas misle da imaju, tako sto odgledaju deset video klipova sa youtube , procitaju tri analize Lazanskog ,i onda druge smatraju neravnopravnim ucesnicima diskusije :DPostavicu ponovo i kasnije obrisati. Jednim postom je opisao realno probleme te intervencije, i sta je razlog pa da sanse budu minimalne.Naravno ,mozda i gresi,ali ovako izgleda analiza za razliku od crtkaranja nekakvih strelica po karti Sirije.Covekovo misljenje delim, pa da ga podelim sa vama.Sustina je kako izaci iz gliba u koji se upustis,a na to vi nemate odgovor

Drugari ovo je realan pristup probemu,nema vladara iz senke britanske kraljice,jevreja,...samo realnost
Citajte brisem nakon sat vremena

Poslednja izmena:

Није тај антихрист који је у сценарију за Армагедон, јер се ту све дешава око Израела и Јерусалима..а кад кажем да је он био антихрист је исто као када то кажем за Лењина или Тита, то су све антихристи..

Овде је прича о коначном сукобу добра и зла у коме је злу дато да управља светом..мислим то је сценарио..

Антихрист ће бити преживар и имаће трагичну романсу с уседелицом која није мрднула из 4 зида цео живот!:D

antihristu pomazu ovaki kao ti...bez vas vala nista...al on ce vas onda po kratkom postupku zauvek eliminisati...citaj postove cave mana..lepo ti je sve objasnio..:D

Koliko je meni poznato - Tito ne spada u tu grupaciju.

Sirijski Kurdi oslobodili bazu Menagh u sjevernom Aleppu - Zajedno sa sirijskom vojskom kucaju na vrata Turskoj

Jučer su kurdske Jedinice narodne zaštite (YPG) uspjele zauzeti zrakoplovnu bazu Menagh u sjevernom Aleppu.

Neposredno prije nego što su kurdske snage ušle u bazu Menagh iz nje su pobjegli islamistički militanti koji su bazu zauzeli još u kolovozu 2013. godine.

Naime, tada su borci takozvane "Slobodne sirijske vojske" i druge islamističke skupine prebacile glavninu svojih snaga i u žestokom napadu zauzele bazu. Od ukupno 300 sirijskih vojnika, koliko ih je branilo bazu, preživjelo je samo 100. Oni koji su se predali FSA i islamistima skupine Jaish Al-Muhajireen Wal-Ansar su ubijeni.

Oko sedamdeset sirijskih vojnika je tada uspjelo pobjeći iz baze Menagh i doći do područja kojim upravlja YPG. Kurdima su se predali s dva tenka koje su ostavili jedinicama YPG, a oni su prebačeni na teritorij pod nadzorom vlade.

Sve do jučer su bazu držali teroristi Al-Nusra Fronta, a prije dva dana su im se pridružili islamisti skupine Ahrar Al-Sham, koji su se pred ofenzivom Kurda povukli iz sela Alqamiyeh.

Selo Alqamiyeh su vrata za ulazak u bazu Menagh, koja je svega šest do sedam kilometara udaljena od grada Azaza na glavnoj cesti prema Turskoj, posljednjeg velikog uporišta islamista sjeveru Aleppa.

Jučer su se militanti Al-Nusra Fronta i Ahrar Al-Shama povukli i bez borbe predali bazu kurdskim borcima i njihovim saveznicima iz skupine Jaish Al-Thuwar. Dani prije su kurdske milicije poduzele sveobuhvatne manevre i gotovo u potpunosti okružili bazu, ostavljajući islamistima samo koridor za povlačenje prema istoku.

Kontrola ove baze je trostruki uspjeh. Prvo, baza je zauzeta bez krvoprolića i pregovara s takozvanom "oporbom", koja već tri mjeseca neprestano napada kanton Afrin. Islamisti su se povukli jer je većina lokalnog stanovništva u selima oko baze izrazila želju da Al-Nusra Front i Ahrar Al-Sham ne pružaju otpor Kurdima, te da ne riskiraju ruske zračne udare i napade sirijske vojske.

Drugo, YPG je bazu zauzeo netaknutu, koliko je to mogla biti nakon opsade koja je do 2013. trajala godinu dana.
Treći uspjeh kurdskih boraca je što su jučer u napad poslali tisuću vojnika, a koji su svježi, dobro naoružani i sada nalaze samo 7 kilometara južno od Azaza. Sada je više nego vjerojatno da će YPG i sirijska vojska, uz potporu ruskog zrakoplovstva, krenuti u osvajanje tog islamističkog uporišta, prenose kurdski izvori.

Ovo je posljednji veliki sirijski grad, s više od 30 000 stanovnika, kojeg do granice s Turskom nadziru islamisti, što im omogućuje kontrolu sjeverozapadnog dijela pokrajine Aleppo. No, čini se da je oslobođenje Azaza pitanje trenutka, iako će Turska to okušati spriječiti na sve načine, prije svega ukazujući na predstojeću "humanitarnu katastrofu", ako Kurdi i Assadove snage uđu u grad.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/sirijski-kurdi-oslobodili-bazu-menagh-u-sjevernom-1150

nisu pisali,to su nagadjanja.Kao kada ti drugarica gleda solju kafe.i kaze "Ah imas belu trojku bice sexa"
postavio sam poruku jednog lika sa drugog daleko ozbiljnijeg foruma,na kom je lik supermod.Covek ima daleko vece znanje nego sto neki ovde kod nas misle da imaju, tako sto odgledaju deset video klipova sa youtube , procitaju tri analize Lazanskog ,i onda druge smatraju neravnopravnim ucesnicima diskusije :DPostavicu ponovo i kasnije obrisati. Jednim postom je opisao realno probleme te intervencije, i sta je razlog pa da sanse budu minimalne.Naravno ,mozda i gresi,ali ovako izgleda analiza za razliku od crtkaranja nekakvih strelica po karti Sirije.Covekovo misljenje delim, pa da ga podelim sa vama.Sustina je kako izaci iz gliba u koji se upustis,a na to vi nemate odgovor

"Mi" VS ti?
Na koga mislis u uvodu poruke?

Samo jedna sitnica, zasto bi za Tursku bilo politicko samoubistvo ako napadnu Asadove snage? Cijeli zapad to ionako sve vrijeme pokusava.

Samo jedna sitnica, zasto bi za Tursku bilo politicko samoubistvo ako napadnu Asadove snage? Cijeli zapad to ionako sve vrijeme pokusava.
Zato sto u slucaju neuspeha Erdoganova struja gubi daleko vise nego sto dobija.Ovako moze da ostane Sultan i ceka neku novu priliku,u slucaju neuspeha moze da dozivi da ga prosetaju uicama Ankare kao jagnje na raznju.Da ne spominjemo eskalaciju u samom Kurdistanu
Ljude koji se loze na militariju, nikada ne interesuju realni problemi,oni su tamo negde u pozadini

Poslednja izmena:
Zato sto u slucaju neuspeha Erdoganova struja gubi daleko vise nego sto dobija.Ovako moze da ostane Sultan i ceka neku novu priliku,u slucaju neuspeha moze da dozivi da ga prosetaju uicama ankare kao jagnje na raznju.Da ne spominjemo eskalaciju u samom Kurdistanu
Ljude koji se loze na militariju, nikada ne interesuju realni problemi.Oni su tamo negde u pozadini

Ok, ja sam automatski pomislio u vanjsko politickom smislu. Ali to da, i ako bi imao uspjeh kojim cudom kostao bi jako puno u vlastitim zrtvama.

"Mi" VS ti?
vi je mnozina i odnosi se na one koji smatraju kopnenu agresiju na Siriju gotovo zavrsenom pricmo,nema "Mi" vs. ti, tj. ja.Vi, oni koji smatraju da je agresija gotova stvar, treba realno da obrazloze kako je to izvodljivo,veoma prosto.To su ti "VI".
Postavio sam post coveka koji objasnjava sve mane agresije,manje-vise o tome je pisano na ovoj temi unazad par dana.To je realno objasnjenje manjakvosti agresije.dajte slican prikaz koji ide u prilog agresiji,nije dovljno crtati strelice po karti Sirije

"Mi" VS ti?

Није на кога већ на шта. Ово овде је по том тумачењу помија, уствари треба тема под локот...па супер дојајни мод нам је обраснио! Лоша најава петпарачке приче, коју иначе сви знамо, али и вређање нас који се бакћемо по овој "помији". Нажалост, заболе ме за све то...верујем и ине, али конферансије са лошим прологом није упућен да су понеки од нас понегде и админи, није битно садашњи, ил бивши и нико није ни зинуо о томе. Сумњиви, сви смо исти..сем што поједини имају усуд обора.

Drugari ovo je realan pristup probemu,nema vladara iz senke britanske kraljice,jevreja,...samo realnost

Mene interesuje tvoje objašnjenje sledećih ratova:
- koji je interes američkog naroda bio u zalivskim ratovima?
- koji je interes nemačkog naroda bio u II sv. ratu?
- koji je interes ruskog naroda u oktobarskoj revoluciji?
- koji je interes američkog naroda u bombardovanju Srbije 1999.?

onda:
- kakav je bio interes britanskih naroda u okupaciji kolonija i trgovini opijumom?
- kakav je bio interes britanskih naroda u Burskom ratu?
- kakav je bio interes britanskih naroda u formiranju države Izrael?
....

Samo te molim da ne uplićeš niakve vladare iz senke, bankstere, englesku kraljicu, jevreje, Masone,.....
Samo realnost.

Није на кога већ на шта. Ово овде је по том тумачењу помија, уствари треба тема под локот...па супер дојајни мод нам је обраснио! Лоша најава петпарачке приче, коју иначе сви знамо, али и вређање нас који се бакћемо по овој "помији". Нажалост, заболе ме за све то...верујем и ине, али конферансије са лошим прологом није упућен да су понеки од нас понегде и админи, није битно садашњи, ил бивши и нико није ни зинуо о томе. Сумњиви, сви смо исти..сем што поједини имају усуд обора.

Otprilike, da zamolimo moderatore ovdasnje da samo jednom forumasu ostave mogucnost da postuje na ovoj temi.
A on ce nam, po svom prosvetiteljskom rezonu, birati poruke sa MyCity Military foruma.
I to ne one mnogo teske, nego samo lake. One koje nas pileci mozak moze da svari, kako bismo mogli da iscrtamo strelice po karti Sirije.

vi je mnozina i odnosi se na one koji smatraju kopnenu agresiju na Siriju gotovo zavrsenom pricmo,nema "Mi" vs. ti, tj. ja.Vi, oni koji smatraju da je agresija gotova stvar, treba realno da obrazloze kako je to izvodljivo,veoma prosto.To su ti "VI".
Postavio sam post coveka koji objasnjava sve mane agresije,manje-vise o tome je pisano na ovoj temi unazad par dana.To je realno objasnjenje manjakvosti agresije.dajte slican prikaz koji ide u prilog agresiji,nije dovljno crtati strelice po karti Sirije

A mogu li ovako ponizno da te zamolim da tvoja senka predje preko mog avatara?
Bicu pocascen neizmerno...
Mozda neko zrno premudrosti padne i na moju cemernu glavu....

Poslednja izmena:

Nema razloga za nervozu.Treba samo ostati sa obe noge na zemlji.Stalno kaciti linkove sa nekim globalnim ratom,prosirenjem sukoba je pomalo histericno.Taj post sam nakacio samo kao primer kako se brani stav u normalnoj diskusiji,i rekao sam da cu ga obristai za sat vremena.Mogao sam ga malo presminkati i postaviti kao svoj,ali se nikada nisam bavio plagijatima.Ako nesto tvrdis,onda bi trebao da svoj stav argumenotavno odbranis.Ovde sam danas procitao da se Smercovima zaustavlja divizija u napredovanju,a da taj neko nema predstavu sta znaci divizija,i jos taj neko ima drskosti da te nazove neznalicom.
Jednostavno jos nisam procitao kako bi ta agresija bila realno izvodljiva,ali da to objasnjenje drzi vodu,kao kontra prilog ovaj post sa drugog foruma koji vecina nas obilazi.
Realno pisanje bez histerije,ako je moguce

Nema razloga za nervozu.Treba samo ostati sa obe noge na zemlji.Stalno kaciti linkove sa nekim globalnim ratom,prosirenjem sukoba je pomalo histericno.Taj post sam nakacio samo kao primer kako se brani stav u normalnoj diskusiji,i rekao sam da cu ga obristai za sat vremena.Mogao sam ga malo presminkati i postaviti kao svoj,ali se nikada nisam bavio plagijatima.Ako nesto tvrdis,onda bi trebao da svoj stav argumenotavno odbranis.Ovde sam danas procitao da se Smercovima zaustavlja divizija u napredovanju,a da taj neko nema predstavu sta znaci divizija,i jos taj neko ima drskosti da te nazove neznalicom.
Jednostavno jos nisam procitao kako bi ta agresija bila realno izvodljiva,ali da to objasnjenje drzi vodu,kao kontra prilog ovaj post sa drugog foruma koji vecina nas obilazi.
Realno pisanje bez histerije,ako je moguce

Niko ovde nije histerican.
Nego malo smrducka to tvoje povremeno mokrenje po glavama drugih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back