Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
48418098.cached.jpg

Neki Bahrein izjavio da nece ucestvovati ni u kakvim koalicijama - a njihov .. valjda neki seik .. emir .. kralj ... neki ****** ... dosao kod Putina i pohvalio ulogu Rusije u novom multipolarnom svetu i u regionu ...

3619751_f7c7cf74d0beb4c44dfc1aa69a416a76.jpg

Ovi su pametni .

..

i ovi isto :-)

15nvf2g.jpg

Израел још увек не намерава да у потпуности успостави дипломатске односе са Турском, који су нарушени још 2010. године,
међутим, ако до тога и дође, то неће утицати на односе са Москвом, изјавио је представник Амбасаде Израела у Русији Алекс Голдман Шајман.
„Наши добри односи са Русијом неће бити нарушени због утицаја Турске или било које друге земље“, рекао је он.

Опширније: http://rs.sputniknews.com/svet/2016...-turska-diplomatski-odnosi.html#ixzz3zbA1AfkW

MOSKVA - Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da su se specijalne snage iz njegovog regiona ubacile u redove Islamske države.
U reklami za film, koja je objavljena na ruskoj tv stanici "Rusija 1", Kadirov je naveo da se čečenske specijalne snage bore protiv Islamske države i da su se infiltrirale u njihove redove.
Kadirov je rekao da su mnoge kampove za obuku ekstremisti uspostavile države članice NATO, prenijela je agencija AP, a javlja Tanjug.
Kremlj nije želio da komentariše tvrdnje Kadirova.
Vjeruje se da se više od 500 čečenskih boraca bori na strani Islamske države u Siriji, navodi američka agencija.
Kadirov je ranije ponudio čečenske borce za kopnene trupe u Siriji.
Film o umiješanosti Čečenije u sirijskom konfliktu biće emitovan 15. februara.

http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Kadirov-Specijalne-snage-ubacile-se-u-redove-ID/352533

..

I u USA koloniji Njemackoj nema razlike u propagandi i blacenju Rusije izmedju privatnog Focus (medijalno smece a la BILD)
ili javnog medija ARD (u narodu poznato kao Lügenpresse, lazljive prese) i nadalje nema.

Primjer: Fokus danas: Angela Merkel daje krivicu Rusiji za dramu u Siriji.
Rezim Sirije, po jednom UN izvjestaju, kod Alepa ne napada samo pobunjenike nego brutalno traktira i civilno stanovnistvo,

("Angela Merkel gibt Russland Schuld am Drama in Syrien"
Focus: Das syrische Regime greift derzeit nicht nur Rebellenstellungen in Aleppo an,
sondern geht laut einem UN-Bericht auch brutal gegen Teile der Zivilbevölkerung vor. 08. Februar 2016)
.......

Primjer. ARD danas: Merkel optuzuje Rusiji da je ona kriva za izbjeglicku dramu.
Nakon 38 citalackih komentara za 20 min. koji su demonstrilrali drugacije misljenje od Merkel,-ovce ARD je portal za komentare zatvorio.

Skoro svi komentari su bili u ovom duhu :-)
""Jes da je danas Rosenmontag ( Rose Monday, is the highlight of the German "Karneval")
ali nijesam mogao pomisliti da bi nas pastirova kcerka mogla smatrati za budale.
Putina blati a Erdoganu dize spomenik. Pfui!!"".

(ARD: Kanzlerin Merkel hat Russlands Militäraktionen in Syrien die Schuld für das neue Flüchtlingsdrama in dem Land...
/citalacki komentar original:
Am 08. Februar 2016 um 17:38 von mac tire
Zwar ist heute Rosenmontag
Zwar ist heute Rosenmontag aber das unsere Pastorentochter sich so zum Narren macht hätte ich nicht gedacht.
Sie hackt auf H. Putin ein und baut H. Erdogan ein Denkmal. Pfui!!/

izgleda da su poceli sinhronizovano da napadaju ruse i putina. sad opet na holandskim TV kanalima govore da rusija ekonomski propada, nema novca za penzije, zdravstvo, vojsku. pobune po citavoj rusiji, ali ruska TV nesme prenositi. putinova popularnost se bazira na tome sto ljude zovu na kucni telefon i pitaju ih dali su za njega. posto ih zovu na kucni broj svi govore da ga vole iz straha od represalija. toliko su kontradiktorni da bi i malo dete moglo videti da tu nesto ne stima. na forumima kao sto je ovaj je sasvim druga prica. ljudi uopste nisu protiv njega, cak mislim da je velika vecina pro ruska

nisi pratio pisanje z.keja po pitanju turske politike i situacije u Siriji,to je razlog zbog cega ne razumes.
On i dalje zivi u proslosti da ce Sirija biti izdeljena na neke kalifate ,a da ce Asadu ostati samo Latakija.Ta nekadasnja situacija je za njega setna proslost ,kao i moda sa pocetka devedesetih

Ovde se konkretno radi o Turskoj, Poslednji sultani i Ataturk su naseljavali muslimane iz Evrope tamo gde su bili Kurdi, Davali su im kuce i zemlju od iseljenih Grka koji su isli u drugom pravcu.Kurdi su bili odvajkada problem za Tursku, ISIS nije .Cak su prirodni saveznici,

izgleda da su poceli sinhronizovano da napadaju ruse i putina. sad opet na holandskim TV kanalima govore da rusija ekonomski propada, nema novca za penzije, zdravstvo, vojsku. pobune po citavoj rusiji, ali ruska TV nesme prenositi. putinova popularnost se bazira na tome sto ljude zovu na kucni telefon i pitaju ih dali su za njega. posto ih zovu na kucni broj svi govore da ga vole iz straha od represalija. toliko su kontradiktorni da bi i malo dete moglo videti da tu nesto ne stima. na forumima kao sto je ovaj je sasvim druga prica. ljudi uopste nisu protiv njega, cak mislim da je velika vecina pro ruska

U Rusiji je Juppiii !!! :klap:
Novi automobili nikad jeftiniji. Strane kompanije se utrkuju da jeftino prodaju rusima automobile. Cesto je meckau auto salonima ali i drugi automobili 2 puta jeftinija u Rusiji nego u Nemackoj. Nova Skoda Oktavija 2.0D kosta u februaru 10.000 dolara.

Bingo Mingo! :ok:

Kafr Naya wants to surrender #SAA (as Deir Jemal #YPG). Negotiation almost over.No intense fighting expected https://t.co/oYXDwNcLyb

Ljudi, pratite li dogadjanja? :lol:

Ima dobrih vesti:

:ok:

1) Sever Alepa: Kafr Naya oslobodjena
2) Latakija: proboj na 2 mesta (ne prema Kinsabi nego prema onom preostalom severozapadnom dzihadistickom-turkomanskom leglu)

Sve u svemu sledeci potez ce da odluci sudbinu Evrope i bliskog istoka.

Ako krenu Turska i Saudi Arabija u rat , desice se treci svetski.

Ako ustuknu, izgubice amerika i islamisti pozicije na bliskom istoku a Rusija ce opet biti svetska super sila.

Za sada se sve dobro odvija.

Ameri nece dozvoliti Turcima i Saudi Arabiji da udju u Siriju, jer ce doziveti veliki poraz. Bolje im je da sede kod kuce i kevcu na Rusiju.

- - - - - - - - - -

Ljudi, pratite li dogadjanja? :lol:

Ima dobrih vesti:

:ok:

1) Sever Alepa: Kafr Naya oslobodjena
2) Latakija: proboj na 2 mesta (ne prema Kinsabi nego prema onom preostalom severozapadnom dzihadistickom-turkomanskom leglu)

Jos najmanje dva mesta su izrazila zelju da podignu Asadave zastave !!!

Ameri nece dozvoliti Turcima i Saudi Arabiji da udju u Siriju, jer ce doziveti veliki poraz. Bolje im je da sede kod kuce i kevcu na Rusiju.
Turci su prozvali Obamu da bira izmedju njih i Kurda,dok je KSA izrazila spremnost da ucestvuje iskljucivo u sklopu koalicije.Pre 4-5 dana rekoh da nece Turci nista pokusati,eventualno da zauzmu par sela na teritoriji od kontrolom umerenih,da sacuvaju obraz.Snovi o dominaciji u regionu, Ankare i Riada pali su u vodu.Tako to biva kada se nadas da ce SAD ratovati sa Rusima umesto tebe:lol:

Hvala .

Ja na temi pisem ono sto mislim i po nekom mom osecanju pravde . Pojedinih forumasa mi se prosto zao - potpuno su skliznuli u neko ludilo i spustili se do podrzavanja najglupljih i najekstremnijih pristalica , sad ga vec slobodno mogu nazvati pseudoislamskog terorizma. Zasto pseudoislamskog ? Pa zato sto i najneobrazovanija baba muslimanka cesto zna vise od njih , zato sto je taj njihov islamizam i lazan i nemoralan .

Pre par meseci sam - sticajem prilika , cesto razgovarao sa jednom muslimankom iz Bara . Zena od svojih skoro 80 godina .. Ne znam - mozda vise od osnovne skole i od nema formalnog obrazovanja . Zaprepastio sam se koliko je to razumno i cestito stvorenje - cesto sam slusao sta prica i kako komentarise ove ruzne dogadjaje po svetu ne verujuci da neko njenog nivoa formalnohg obrazovanja ima tako dubok rezon poimanja dogadjaja i takav cestit i ispravan moralni stav . Tokom neke uobicajene i konvencionalne price o vremenu , porodici , poslovima mojim i njene porodice rece : ,, E, moj sinko , sve ove ratove , nesrece , zavade medju narodima i ljudima i sukobe izaziva pre svih amerika i njena teznja da kontolisu i vladaju svetom . Razrusise i nasu drzavu i one tamo drzave po Istoku , unistise uredjene i mirne drzave u kojima zive muslimani , trag im se zametnuo . Iza svih sukoba i ljudskih nesreca uvek se nadju njihovi prsti i nekakav njihov interes i njihova zelja da preko tudjih grbaca zarade jos vise .,, ... I da ne duzim , polupismena domacica je dublje sagledavala ovo o cemu mi pisemo od nekih ovde - koji toboze poseduju neka znanja i neke bitne informacije , znaju da se priljuce na komp - pa nas onda dave islamistickom propagandom , lazljivom i nemoralnom ...

Ta zena kao da je citirala H . Kisindzera i ono njegovo :

"Biti neprijatelj Merike je opasno po zivot , a biti prijatelj - pogubno" ...!

Jos samo da to i ostali iz tog miljea shvate ...

Poslednja izmena:
Sve u svemu sledeci potez ce da odluci sudbinu Evrope i bliskog istoka.

Ako krenu Turska i Saudi Arabija u rat , desice se treci svetski.

Ako ustuknu, izgubice amerika i islamisti pozicije na bliskom istoku a Rusija ce opet biti svetska super sila.

Za sada se sve dobro odvija.

#Video recorded last Wednesday near #Qurayyat ~30km to #Jordan showing massive #Saudi army convoys mobilizing #Syria

Видео

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back