Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Ne sjecam se da je itko ikad ovoliko kmecao zbog jednog srosenog vojnog aviona kao sto to rade Rusi.![]()
Libar ba, opet si se srosio od te radze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sjecam se da je itko ikad ovoliko kmecao zbog jednog srosenog vojnog aviona kao sto to rade Rusi.![]()

Malo ruske istine:
Iracki Ramadi osvojen od Asadove vojske
![]()
Malo ruske istine:
Iracki Ramadi osvojen od Asadove vojske
![]()
Ovo je Mapa Sirije, Irak je na Istoku.
Moze li neko da mi da nekakvo logicno objasnjenje kako je Asadova vojska mogla da prevali ovoliko neprijateljske teritorije i u Tudjoj drzavi osvoji grad?
Ovo je Mapa Sirije, Irak je na Istoku.
Moze li neko da mi da nekakvo logicno objasnjenje kako je Asadova vojska mogla da prevali ovoliko neprijateljske teritorije i u Tudjoj drzavi osvoji grad?

Našla Asadova vojska podzemni grad, 5km2 ispod grada Darme, Darma, tako nešto. Sa bolnicom, krevetima, id. Uničtožen.
gatov!![]()
Davaj!Sirijska rеgulаrnа аrmiја uništilа u blizini Dаmаskа cео pоdzеmni grаd Islаmskе držаvе.
Rеč је о pоdzеmnоm grаdu ispоd grаdа Dаrаја sа kаtаkоmbаmа kоје sе supštајu i dо 25 mеtаrа u dubinu.
О „grаdu” kојi је imао svоје pоdzеmnе kuhinjе, čаk i mаnju bоlnicu.
Dаrајu је siriјskа аrmiја prеthоdnо zаuzimаlа i gubilа – dvа putа. I tо: nе nеоbјаšnjiv nаčin.
Ulаzilа је – pоslе žеstоkоg i višеdnеvnоg оtpоrа – u grаd kојi је biо fаktički pust. Теrоristi su sе spuštаli pоd zеmlјu i pritајivаli nа 3-4 dаnа, а оndа iznеnаdа nоću udаrаli – iznutrа.
Svе sе rаzјаsnilо pоslе јučеrаšnjеg – trеćеg zаuzimаnjа Dаrаје. Nаkоn štо је u јеdnој оd kućа slučајnо оtkrivеn – ulаz u pоdzеmlје.
Оtkrivеn је pоdzеmni grаd pоvršinе 5 kvаdrаtnih kilоmеtаrа. Sа „spаvаćim sоbаmа” i оznаkаmа nа zidоvimа – dа sе nе bi zаlutаlо.
Pоslе dеsеtаk sаti је pоdzеmni grаd uništеn, а pоlоvinа njеgоvih „stаnоvnikа” је bilа zаrоblјеnа.
Ova koalicija Kurda lojalnih americi osvaja teritorije ISIS ko Napoleon ...
![]()
Prosto mi je neprijatno koliko im dobro ide....
Nego, ima tu ipak naselja koja jos uvek drzi ISIL....