Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Секташи исламске државе се не боје смрти.

Они у њој уживају.

Зато кажемо да су они култ смрти.

- - - - - - - - - -

Инале све похвале за Шебронског и Де Систија.

Веома занимљиве вести и анализе.

poznavao sam dvoje marokanaca jos kao decu, koji su otisli u siriju. nisam imao osecaj da su uzivali i trazili smrt. mozda su posle bili na nekoj drogi. jedan je nestao, drugi poginuo, roditelji su slomljeni. PS: volim i pratim sadrzajnu diskusiju i podrzavam svaku teoriju koja nije provokativna, jer uvek doznam nesto novo. zato cesto i navratim na forum

Latinske drzave su kao Kina i Indija normalno izrazile negodovanje povodom ISIL divljanja, ali, NIJEDNOM nisu rekli da je nuzno resenje za mir ako ostane Asad.
Onaj ko kaze sa Asad MORA da ostane posle svega, jesu 3 najretardanije drzave na svetu:

Rusija
Iran
i Severna Koreja
Нису ни одрекле.
Индија и Кина имају такође проблема с козоебцима и требе их немилице.
Небитно, за годину дана козоебци ће бити проређени у тој мери да неће представљати пажње вредну ставку у сиријско-ирачкој једначини.

poznavao sam dvoje marokanaca jos kao decu, koji su otisli u siriju. nisam imao osecaj da su uzivali i trazili smrt. mozda su posle bili na nekoj drogi. jedan je nestao, drugi poginuo, roditelji su slomljeni. PS: volim i pratim sadrzajnu diskusiju i podrzavam svaku teoriju koja nije provokativna, jer uvek doznam nesto novo. zato cesto i navratim na forum

Добродошао у сваком случају. :)

ИСИС им испира мозак. Користе и дроге. Зомбирају их, и праве монструме који не знају за стид и морал, машине за убијање које уместо Бога славе смрт.

Зато је ИСИС најгоре зло које се догодило свету од настанка Хитлера.

Оно што Израел верује да се неће догодити, је стварање озбиљне, фанатичне сунитске државе у суседству.

Ко год да победи - а за сад се још деле карте - има озбиљне намере да преуреди блиски исток у свом лику. Сада, кад су ножеви повађени, када је једино што још фали персијска инвазија Бахреина или већ неки сличан прелазак залива, someone's going to get cut down to size. И шити и сунити чекају прилику вековима. Ово би могла да буде та прилика.

Међутим, ко год да победи - ако ико дефинитовно победи - неће за Израел резервисати друго место осим у гробу. Када заврше једни са другима, победници ће све своје снаге посветити јебавању наших јеврејских пријатеља. Шта их год раздваја, додирна тачка свих њихових догми ће увек бити итбах ал Јахуд.

Стаљин је имао нервни слом кад је почела Барбароса. Сакрио се у даћу, није никога примао. Никоме није веровао, и не зна се колико их је побио, али је Хитлеру веровао. Хаха.

Што се тиче Израела, у појасу уз њихову границу џихадисти су заштићени. Надам се да знају шта раде, али сумњам.

sta je to?poceo normalno da diskutujes bez RZANJA?

Међутим, ко год да победи - ако ико дефинитовно победи - неће за Израел резервисати друго место осим у гробу. Када заврше једни са другима, победници ће све своје снаге посветити јебавању наших јеврејских пријатеља. Шта их год раздваја, додирна тачка свих њихових догми ће увек бити итбах ал Јахуд.

Оно што штити Израел је његов нуклеарни арсенал.

На коју год карту да заиграш са позиције Израела, коцкаш се.

Тренутна коцка Израела, и свих њихових савезника, је да су сунити довољно глупи и подељени и да се могу контролисати преко КСА.

Моја коцка би била да је Персија мало омекшала у последњих 24 година, и да се са њима може склопити дил, а да се сунити отимају контроли.

Заправо, мислим да је Москва сада више у стању да контролише Техеран него што је Вашингтон у стању да контролише Ријад.

bas se pitam zasto ameri po tim primitivnim zemljama ne dovode koncite na vlast kao po evropi...tamo toga nema

- - - - - - - - - -

Козоебци би дали сав иметак не за хидрогенску(фузиону) већ и за малецну фисиону бомбишку, али не бива, високо је то за козоебски мозак.

nece njima ameri uvoditi demokratiju

Latinske drzave su kao Kina i Indija normalno izrazile negodovanje povodom ISIL divljanja, ali, NIJEDNOM nisu rekli da je nuzno resenje za mir ako ostane Asad.

Onaj ko kaze sa Asad MORA da ostane posle svega, jesu 3 najretardanije drzave na svetu:

Rusija
Iran
i Severna Koreja

То нико није тврдио, најмање Русија.

Русија једино тражи да о судбини Асада на власти одлучује сиријски народ, а не саудијски краљ.

Ништа ни више, ни мање.

Руси имају много саджајније односе са сиријском опозицијом него било ко из коалиције "пријатеља Сирије".

Руси их виде као евентуалне вође Сирије у правцу развоја свог друштва и народа.

Запад сиријску опозицију види на власти само као марионете нечије политике, турске, саудијске или НАТО/САД.

Као и код нас, усталом.

...Кина, Индија, Ј. Америка, већи део Африке, мада у коначници свако ко треби козоебе је ОК.
Но да мало математизујем, за ова око два месеца Руси су имали преко 10к авио удара, да је у сваком погинуо бар један козоеб то је 10к људождера мање, а погинуло је више.
Кад томе додамо спржене у ударима хеликоптера и борбама на тлу то је бар два пута више тј 20к козоебаца мање.
Мухамедански фанатици трпе неприхватљиве губитке, ускоро ће потпуно окопнити ко снег у мају.

Velike gubitke trpi i SAA sa saveznicima. a posto kozoebi dolaze iz citavog svijeta, prije ce ljudskih resursa nestati Asadu.

Добродошао у сваком случају. :)

ИСИС им испира мозак. Користе и дроге. Зомбирају их, и праве монструме који не знају за стид и морал, машине за убијање које уместо Бога славе смрт.

Зато је ИСИС најгоре зло које се догодило свету од настанка Хитлера.

procitah i ja da koriste neku drogu sa kojom su neustrasivi, ali procitah i kad ih zarobe pa se otrezne da postaju pi.ckice. ja mislim da tek tad postaju ljudska bica i da tek tad shvataju sta rade i koje zlo cine. ja ih ne opravdavam, za mene su zlo ljudskog roda koje treba iskoreniti, samo kazem da svaki normalan covek oseca strah, pa i oni dok nisu drogirani.

- - - - - - - - - -

Ко год да победи - а за сад се још деле карте - има озбиљне намере да преуреди блиски исток у свом лику. Сада, кад су ножеви повађени, када је једино што још фали персијска инвазија Бахреина или већ неки сличан прелазак залива, someone's going to get cut down to size. И шити и сунити чекају прилику вековима. Ово би могла да буде та прилика.

sad uzivam u tvojim komentarima. ozbiljno

procitah i ja da koriste neku drogu sa kojom su neustrasivi, ali procitah i kad ih zarobe pa se otrezne da postaju pi.ckice. ja mislim da tek tad postaju ljudska bica i da tek tad shvataju sta rade i koje zlo cine. ja ih ne opravdavam, za mene su zlo ljudskog roda koje treba iskoreniti, samo kazem da svaki normalan covek oseca strah, pa i oni dok nisu drogirani.

- - - - - - - - - -

sad uzivam u tvojim komentarima. ozbiljno

ta droga je gora od heroina oni koji je koriste unapred su osudjeni na smrt

Оно што штити Израел је његов нуклеарни арсенал.

На коју год карту да заиграш са позиције Израела, коцкаш се.

Тренутна коцка Израела, и свих њихових савезника, је да су сунити довољно глупи и подељени и да се могу контролисати преко КСА.

Моја коцка би била да је Персија мало омекшала у последњих 24 година, и да се са њима може склопити дил, а да се сунити отимају контроли.

Заправо, мислим да је Москва сада више у стању да контролише Техеран него што је Вашингтон у стању да контролише Ријад.

И сами Јевреји знају да је тај арсенал искључиво средство одмазде, а не нешто што може да нађе употребу у неком смисленом сукобу. Зато понекад воле да запрете и ЕУ и Москви да ће, као наш пријатељ Самсон, порушити "стубове света" ако вода дође до пода - имаш те њихове претње на нету, Кревелд и не знам ко још.

Међутим то није карта која може да се одигра више од једног пута, а последице би лако могле да буду затирање Јевреја свуда. Дакле, не нешто на чему може да се заснива дугорочна стратегија једне озбиљне државе као што је јеврејска.

Већ сам раније поставио, понављам ...

Rusija
Iran
i Severna Koreja

I Rusi i Iran pristaju na Asadov odlazak ako izgubi izbore. A moguce je da se Asad nece ni kandidovati na izborima. Sustina je da prvo treba zavrsiti rat ili sklopiti mir pa ici na izbore, a ne sprovoditi nasilno rusenje vlasti.

И сами Јевреји знају да је тај арсенал искључиво средство одмазде, а не нешто што може да нађе употребу у неком смисленом сукобу. Зато понекад воле да запрете и ЕУ и Москви да ће, као наш пријатељ Самсон, порушити "стубове света" ако вода дође до пода - имаш те њихове претње на нету, Кревелд и не знам ко још.

Међутим то није карта која може да се одигра више од једног пута, а последице би лако могле да буду затирање Јевреја свуда. Дакле, не нешто на чему може да се заснива дугорочна стратегија једне озбиљне државе као што је јеврејска.

Свакако тачно.

Јеврејима није лако. Ко год да победи, вратиће једну веома опасну компоненту на Блиски Исток- екстремно схватање религије.

"Арапско-Израелски" сукоб звучи много блаже него "Исламско-Јеврејски". Јер верске догме у овим друштвима су нешто што се не доводи у питање.

Али опет, сматрам да би и Европи и Израелу било лакше да имају посла са шиитима него са сунитима.

:lol:

86 prema 0 za kantu.

Operation Mole Cricket 19

The operation was the first time in history that a Western-equipped air force successfully destroyed a Soviet-built surface-to-air missile (SAM) network. It also became one of the biggest air battles since World War II

2u56ngo.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mole_Cricket_19
da to je bilo u dolini Beka,samo sto je u kasnijim danima,neposredno nakon te opeacije, IDF izgubio oko pedeset aviona,sto u dog fightu sa Sirijcima,sto od sirijske PVO.
bezi blentavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back