Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi Srbi sad svi uprli oci u Putina kao sto su devedesetih o Milosevica

Ko bi se u ono vreme usudio raci da nece biti velike Srbije osto bi bez glave na ramenu

Nebi me cudilo da patuljak Putin zavrsi pod nekom brezom kao Milosevic :D

Jesi li znao da je ruska raketa Topol dugacka ko tvoj Trokutistan?

23 metra

z:D

Length 22.7 m (74.47 ft)
https://en.wikipedia.org/wiki/RT-2PM2_Topol-M

- - - - - - - - - -

Shodno njegovoj visini, i kucica za pse bila bi mu taman.

kmeeee z:D

russia-map.gif

Ko bi se u ono vreme usudio raci da nece biti velike Srbije osto bi bez glave na ramenu

Srbi mnogo više upiru oči u Miloševića danas nego što su to činili devedesetih. Sve što je tada govorio bio je 200% u pravu ali mu nismo verovali. Nismo verovali da je Zapad toliko pokvaren i truo. Strah koji imate od Velike Srbije je fobija a pomoć morate pronaći u nekoj medicinskoj ustanovi. Činjenica je da Srbija jeste Velika čak i danas kada je pošten Zapad i Otomanski Istok sveo na ovo sada. To je stvar istorije i tradicije. Mnogi narodi to iskustvo nemaju pa onda noću pomokre krevet razmišljajući o Srbiji. Mali patuljak Putin ima pogolemu patku kojom će nahraniti veličine sličnim tebi. Verovatno će završiti kao neka ikona na fasadama crkava jer je svojim životom to sigurno zaslužio. Živela Rusija, Novorusija i majka Srbija!!!!

Srbi mnogo više upiru oči u Miloševića danas nego što su to činili devedesetih. Sve što je tada govorio bio je 200% u pravu ali mu nismo verovali. Nismo verovali da je Zapad toliko pokvaren i truo. Strah koji imate od Velike Srbije je fobija a pomoć morate pronaći u nekoj medicinskoj ustanovi. Činjenica je da Srbija jeste Velika čak i danas kada je pošten Zapad i Otomanski Istok sveo na ovo sada. To je stvar istorije i tradicije. Mnogi narodi to iskustvo nemaju pa onda noću pomokre krevet razmišljajući o Srbiji. Mali patuljak Putin ima pogolemu patku kojom će nahraniti veličine sličnim tebi. Verovatno će završiti kao neka ikona na fasadama crkava jer je svojim životom to sigurno zaslužio. Živela Rusija, Novorusija i majka Srbija!!!!

Pa i Amfilohije je naslikao Ranka Krivokapica u podgorickom hramu. :lol:

Један веома занимљив текст са једног другог форума. Творцу текста се захваљујем на њему и замољавам га да ми не замери јер је одличан и заслужује да га и други прочитају.

Primarni cilj je eliminacija FSA i njihovih Al Njesra bandita u Latakiji i to je 'main stream' za SAA i Rusiju (Sto i procenat Ruskih bombardovanja na polozaje FSA-ovaca u Latakiji i pokazuju). ISIS nema buducnost, oni sluze za ispomoc FSA u smislu saplitanja i razvlacenja SAA na vise frontova ( Jer da nije njih FSA bi u Wikipediji bio opisan kao dvomesecna pobunu protiv Asada koja je ugusena od strane zloglasnog diktatora) i prema njima do resenja ovog pitanja se treba ophoditi u fazonu neka ga, nek vrslja unutar svog kalifata ali kad krene na SAA odbiti napad i naravno presecati Ruskim bombama konvoje i naftna postrojenja. Koalicija gubi rat samo je pitanje vremena kada ce i sa kojom ce izlaznom strategijom izaci iz rata (Oprati ruke od najveceg i najsramnijeg cina koji su uradili u Siriji), jer oni ovaj rat nikad nisu ni mogli da dobiju ali ce zato od Sirije ostati prasina sto je njima i cilj. ''Svako ko im se zameri izgledace kao Sirija a ko im se pridruzi bice bogat kao Katar''-rekose Nato lobisti u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni na Tv emisijama koje ce se odrzavati nakon ovog rata, a dok SAA ne zavrsi neminovnost a to je poraz FSA-ovaca i ostalih ''opozicionara'' i jadnih mucenika za muhamedovu veru (Koji su zabezeknuti Asadovom diktaturom pa su toliko ogorceni na njega da ce se naoruzati i unutar svoje drzave sprovoditi diktaturu i klati sve sto nije svinjetina)m koalicija ce na sve nacine da podmece nogu (obaranje SU-24, slucajni napad na Deir Ezzor i naravno logistika njihovim mudzahedinima za napade na SAA). Kurdi mogu da udju u Raku pre SAA i kao Americki igrac (U sta cisto sumnjam s obzirom na cvrsta politicka PYD-ova uverenja) ali nikada nece doci na tromedju Jordan-Irak-Sirija i da drze teritoriju bar 1km u dubini od tromedje ka Golanu (Put Gasovoda). Zato bi Amerima jedina pobeda bila da FSA-ovac bude predsednik Sirije i da FSA dotuce do nogu SAA (Ili neki dejtonski sporazum gde ce visoki predstavnik u Ustavnom sudu da preglasa na strani umerenih svaki put kad Amerima treba). Moje prognoze su da ce pre nekog mirovnog sporazuma (Ne ovog sto sledi jer se od njega nece izroditi nista bitno) SAA kontrolisati sve osim sadasnjih Kurdskih teritorija a Kurdi ce se spustiti do Rake i dobiti lepu drzavicu unutar Sirije. Jos barem 2 godine ce biti dobrog rata. S verom u boga za Asada i otadzbinu..
icon_smile.gif

Pa i Amfilohije je naslikao Ranka Krivokapica u podgorickom hramu. :lol:

Jeste. Mitropolit je poznati slikar i umetnik. Kažu da je nakon uspešnog oslikavanja Ranka sam sebi odsekao uvo. Imam tu čast da Mitropolita poznajem i imao sam priliku da provedem neko vreme pored njega. Ono što je istina je to da je u Crnoj da Gore ne može biti dao blagoslov i pomogao da se obnovi preko 500 crkava. To ga za života svrstava u jednog od najvećih neimara. Uradio je neverovatne stvari i zbog toga navukao gnev na sebe mnogih koji nisu na strani Pravoslavlja. Dao je blagoslov da se u Podgoričkom hramu oslika ikona nepriznatog sveca Patrijarha Pavla. Jedan je od najbitnijih partnera ruske pravoslavne crkve. Veliki čovek. Ima britak jezik ali treba čuti ono što kaže. Jedan je od najvatrenijih vladika i nosioca "pravoslavne vatre". Zbog svega šta je uradio i šta čini ima svo moje poštovanje.

Скупи ти своје козе па тутањ у Арнавутлук. Тамо ћеш бити миран пар година. Док не направиш козји мехур за препливавање Јадрана.
Dobra :D

- - - - - - - - - -

Lose slike.

Ljute i vrlo vrlo utrenirane i naoruzane ve'abije, se grupisu u Alepu:

CVuha_4WoAATZQd.jpg
CVuhbgZXIAcfQW0.jpg

CVuxSuPVAAE4Kk1.jpg

Suska se da je posle Banisa, pao i Zaydan u Alepu.
Sta cekas odskakuci tamo i pridruzi im se nemoj prdeti iz sigurnog trokuta.
Da vidis kako rusi prze, cuo sam da bombe podmazuju uprao svinjskom mascu a ima i zena pilota :lol:

doslo magare na jasle?

- - - - - - - - - -

Jeste. Mitropolit je poznati slikar i umetnik. Kažu da je nakon uspešnog oslikavanja Ranka sam sebi odsekao uvo. Imam tu čast da Mitropolita poznajem i imao sam priliku da provedem neko vreme pored njega. Ono što je istina je to da je u Crnoj da Gore ne može biti dao blagoslov i pomogao da se obnovi preko 500 crkava. To ga za života svrstava u jednog od najvećih neimara. Uradio je neverovatne stvari i zbog toga navukao gnev na sebe mnogih koji nisu na strani Pravoslavlja. Dao je blagoslov da se u Podgoričkom hramu oslika ikona nepriznatog sveca Patrijarha Pavla. Jedan je od najbitnijih partnera ruske pravoslavne crkve. Veliki čovek. Ima britak jezik ali treba čuti ono što kaže. Jedan je od najvatrenijih vladika i nosioca "pravoslavne vatre". Zbog svega šta je uradio i šta čini ima svo moje poštovanje.

i ja sam imao cast da sedim i razgovaram sa njim.

Svi će "pod brezom" da završe pa i ti. Bitno je šta čovek za života čini.

Kako sada stvari stoje Putku možete samo da pljunete pod prozor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back