Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
К берегам Сирии из Индии срочно отозван ракетный крейсер «Варяг»

kreyser-varyag.jpg

http://rusvesna.su/news/1449605424

cGhvdG9jZG40Lml0YXItdGFzcy5jb20vd2lkdGgvNzQ0X2IxMmYyOTI2L3Rhc3MvbTIvdXBsb2Fkcy9pLzIwMTUxMjA2LzQxNDQ0NDMuanBnP19faWQ9NzEyMjY=.jpg

Убица носача.

IZ UGLA JEDNOG SIRIJCA Ovo je jedini način uništenja ISIS-a

Ahemd Alhineidi, novinar britanskog portala "Independent", napisao je tekst u kom je iz svog ugla, kao Sirijac, analizirao dešavanja u njegovoj zemlji. On je i dao svoje rešenje, po njemu jedino koje postoji, za uništenje terorističke grupe ISIS.

- Sirijski narod je proteklih šest meseci potpuno ignorisan od strane ostatka sveta, pogotovo tokom nedavnih "razgovora o miru" u Beču gde nije bilo ni jednog sirijskog predstavnika. Za to vreme, levica u Velikoj Britaniji je, uplašena ratom u Iraku, potpuno ignorisala našu revoluciju.

Ja sam Sirijac, Sirija je moja zemlja. Bio sam u Damasku tokom i posle napada na predgrađe Dariju. Ali, moji roditelji sada žive i možda umru u Turskoj, daleko od svog doma koji su gradili 50 godina. Moja deca neće ići na Univerzitet u Damasku kao što sam ja ako se ovaj rat uskoro ne završi.

Jedino Sirijski narod može da odluči o budućnosti naše zemlje, sa ili bez finansijske i političke podrške drugih muslimana. Svetska zajednica pokušava da nas natera da napravimo nemoguć izbor između brutalnog diktatora Bašara Al-Asada i zastrašujuće terorističke organizacije ISIS.

Malo pažnje se obraća na glas sirijskog naroda, na Slobodnu sirijsku armiju, koja se i dalje zalaže za ono zbog čega je počela sirijska revolucija. Ne zaboravimo, Sirijci žele da izgrade demokratsku državu u kojoj vladaju zakoni, a ljudska prava se poštuju.

Slobodna sirijska armija oformljena je 29. jula 2011. godine, kao odgovor na nasilnu reakciju sirijskog režima na mirne proteste u Damasku, Homsu, Deir Ezoru i Alepu. Prvi lider ove armije bio je Rijad al Asad, dezerter iz Sirijske arapske armije u kojoj je bio pukovnik. Zajedno sa drugim dezerterima shvatio je da se neće desiti promena ako se nastavi gušenje mirnih protesta, kao da ne želi više da puca na nenaoružane ljude pod naredbom Asada.

Sada postoji oko 15 aktivnih divizija u sklopu Slobodne sirijske vojske koju vodi bivši oficir Sirijske arapske armije, a operišu uglavnom u Alepu, predgrađima Damaska, Dari i Hami.

Najefektnija stvar koju Velika Britanija i ostatak internacionalne zajednice može da uradi za mir u Siriji je da podrži ovu vojsku u borbi protiv Asada. Ako savladamo Aasadove snage, onda bismo mogli sami da oslobodimo Siriju ISIS-a. Istorija nas uči da je ovo moguće: u prošlosti, FSA su bili sposobni da se bore protiv terorista i uklone ISIS iz Alepa i Damaska bez ičije pomoći.

SAD i Evropa su imali mogućnost da podrže sirijsku revoluciju, ali su pripadnici levice odbili ovu opciju uplašeni zbog ishoda rata u Iraku. Nemarnost ovih ljudi, tako navodno zabrinutih za sirijske živote, bila je šokantna. U Siriji smo to doživeli kao ništa drugačije od izdaje.

ISIS je ekstremistička teroristička organizacija koja se vodi navodnim islamskim vrednostima. Niko ne zna bolje od Sirijaca da ISIS ne prati prave principe islama i niko ih ne mrzi više od njih samih. Svakodnevno ubijanje sirijskih muslimana u ime lažnog islama je nešto što nas iritira više nego što bi moglo bilo kog zapadnjaka.

Ako Velika Britanija želi da vidi kraj vladavine ISIS-a u Raki i šire, mora da se suoči sa istinom o Asadu. ISIS je prosto iskoristio priliku aktivnog rata u Siriji da nametne teror ne samo Siriji, već i ostatku sveta. Uspešan kraj sirijske revolucije, uz pomoć demokratske vlade u Damasku, dovešće do brzog pada ISIS-a. Zažmurite na jedno oko našem starom diktatoru i stabilnost se nikada neće vratiti u ovaj region, a ISIS će vam biti duboko zahvalan na tome - poručio je Ahmed Alhineidi.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/612494/IZ-UGLA-JEDNOG-SIRIJCA-Ovo-je-jedini-nacin-unistenja-ISISa

IZ UGLA JEDNOG SIRIJCA Ovo je jedini način uništenja ISIS-a

Ahemd Alhineidi, novinar britanskog portala "Independent", napisao je tekst u kom je iz svog ugla, kao Sirijac, analizirao dešavanja u njegovoj zemlji. On je i dao svoje rešenje, po njemu jedino koje postoji, za uništenje terorističke grupe ISIS.

- Sirijski narod je proteklih šest meseci potpuno ignorisan od strane ostatka sveta, pogotovo tokom nedavnih "razgovora o miru" u Beču gde nije bilo ni jednog sirijskog predstavnika. Za to vreme, levica u Velikoj Britaniji je, uplašena ratom u Iraku, potpuno ignorisala našu revoluciju.

Ja sam Sirijac, Sirija je moja zemlja. Bio sam u Damasku tokom i posle napada na predgrađe Dariju. Ali, moji roditelji sada žive i možda umru u Turskoj, daleko od svog doma koji su gradili 50 godina. Moja deca neće ići na Univerzitet u Damasku kao što sam ja ako se ovaj rat uskoro ne završi.

Jedino Sirijski narod može da odluči o budućnosti naše zemlje, sa ili bez finansijske i političke podrške drugih muslimana. Svetska zajednica pokušava da nas natera da napravimo nemoguć izbor između brutalnog diktatora Bašara Al-Asada i zastrašujuće terorističke organizacije ISIS.

Malo pažnje se obraća na glas sirijskog naroda, na Slobodnu sirijsku armiju, koja se i dalje zalaže za ono zbog čega je počela sirijska revolucija. Ne zaboravimo, Sirijci žele da izgrade demokratsku državu u kojoj vladaju zakoni, a ljudska prava se poštuju.

Slobodna sirijska armija oformljena je 29. jula 2011. godine, kao odgovor na nasilnu reakciju sirijskog režima na mirne proteste u Damasku, Homsu, Deir Ezoru i Alepu. Prvi lider ove armije bio je Rijad al Asad, dezerter iz Sirijske arapske armije u kojoj je bio pukovnik. Zajedno sa drugim dezerterima shvatio je da se neće desiti promena ako se nastavi gušenje mirnih protesta, kao da ne želi više da puca na nenaoružane ljude pod naredbom Asada.

Sada postoji oko 15 aktivnih divizija u sklopu Slobodne sirijske vojske koju vodi bivši oficir Sirijske arapske armije, a operišu uglavnom u Alepu, predgrađima Damaska, Dari i Hami.

Najefektnija stvar koju Velika Britanija i ostatak internacionalne zajednice može da uradi za mir u Siriji je da podrži ovu vojsku u borbi protiv Asada. Ako savladamo Aasadove snage, onda bismo mogli sami da oslobodimo Siriju ISIS-a. Istorija nas uči da je ovo moguće: u prošlosti, FSA su bili sposobni da se bore protiv terorista i uklone ISIS iz Alepa i Damaska bez ičije pomoći.

SAD i Evropa su imali mogućnost da podrže sirijsku revoluciju, ali su pripadnici levice odbili ovu opciju uplašeni zbog ishoda rata u Iraku. Nemarnost ovih ljudi, tako navodno zabrinutih za sirijske živote, bila je šokantna. U Siriji smo to doživeli kao ništa drugačije od izdaje.

ISIS je ekstremistička teroristička organizacija koja se vodi navodnim islamskim vrednostima. Niko ne zna bolje od Sirijaca da ISIS ne prati prave principe islama i niko ih ne mrzi više od njih samih. Svakodnevno ubijanje sirijskih muslimana u ime lažnog islama je nešto što nas iritira više nego što bi moglo bilo kog zapadnjaka.

Ako Velika Britanija želi da vidi kraj vladavine ISIS-a u Raki i šire, mora da se suoči sa istinom o Asadu. ISIS je prosto iskoristio priliku aktivnog rata u Siriji da nametne teror ne samo Siriji, već i ostatku sveta. Uspešan kraj sirijske revolucije, uz pomoć demokratske vlade u Damasku, dovešće do brzog pada ISIS-a. Zažmurite na jedno oko našem starom diktatoru i stabilnost se nikada neće vratiti u ovaj region, a ISIS će vam biti duboko zahvalan na tome - poručio je Ahmed Alhineidi.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/612494/IZ-UGLA-JEDNOG-SIRIJCA-Ovo-je-jedini-nacin-unistenja-ISISa

Niti je pogodio temu , niti se obraća na pravu adresu.

- - - - - - - - - -

Opa, Asadovi priznali da su izgubili Banis

Al #Nusra terrorists have recaptured the village of #Banis in Southern rural #Aleppo. #Syria

Cuj budala..zovu ih teroristima.
Izgubili penis, našli penis, dokle ćeš da se baviš selendrama Naseru?

О, како ! .... "изразио наду" ;)

Руски председник Владимир Путин је изразио наду да ће у борби против терориста ново високопрецизно оружје не треба да буду опремљено нуклеарними бојевими главами
http://www.gazeta.ru/politics/news/2015/12/08/n_7987823.shtml
http://tass.ru/politika/2509573

Lepi Bora je lepo kazao da sa par taktičkih projektila sa nuklearnim punjenjem i to poslato jedno noću i jedno preko dana stvari bi se postavile na pravo mesto. Lepi Bora zna da skrati razlomke i da veoma jasno kaže logičnu istinu i zbog toga ima moj respect. Očito smo blizu ovog njegovog providjenja.

http://infox.sg/others/news/mneniee...partners&utm_campaign=right_5T&id=rusvesna.su

Ko zna dobro ruski neka ovo prevede.
Jel ovo piše da je Erdoganov sin pobjegao iz Turske.

jel ovako: - Erdogan misli da je kraj i zato je njegov sin već pobjegao iz Turske.

Не само Ердоганов син побегао..... Нешто друго jош ће се десити...

Конзулат САД у Турској прекида рад у среду због безбедности
http://ria.ru/world/20151209/1338617046.html#ixzz3tlY0316X

Pa o tome se i radi, da Rusi nisu zauzeli nijedan grad vec pokoju selendru i zaseok :lol:
Rusi nisu tu da zauzimaju gradove već da od njih naprave prašinu.

- - - - - - - - - -

Не само Ердоганов син побегао..... Нешто друго jош ће се десити...

Конзулат САД у Турској прекида рад у среду због безбедности
http://ria.ru/world/20151209/1338617046.html#ixzz3tlY0316X
Стамбол стать Константинопол?

Poslednja izmena od moderatora:
Pa o tome se i radi, da Rusi nisu zauzeli nijedan grad vec pokoju selendru i zaseok :lol:

Rusi nisu tu da zauzmu već oduzmu mogućnost zlu da se širi po Siriji. Rade to veoma temeljno i profesionalno. Nadam se da će kada završe posao u Siriji proširiti svoj uticaj i na druga bolesna područja čisteći selendre i zaseoke iz kojih verovatno i ti potičeš.

Poslednja izmena od moderatora:
"Надо, конечно, все проанализировать, и все, что происходит на поле боя, как работает оружие. И "Калибры", и ракеты "А-101" в целом себя зарекомендовали очень хорошо, это новое, современное и высокоэффективное, теперь мы это понимаем, высокоточное оружие, причем может оснащаться как обычными боеголовками, так и специальной боеголовкой, то есть с ядерным исполнением. Естественно, в борьбе с террористами это ничего не нужно, надеюсь, никогда и не потребуется", — сказал Путин на встрече с министром обороны Сергеем Шойгу.

http://otvaga2004.mybb.ru/click.php?http://ria.ru/syria_mission/20151208/1338557098.html

Ovo se moze protumaciti kao poslednje upozorenje usijanim glavama ... Inace bi mogle poceti da lete i mnogo mocnije bojeve glave - za pocetak sa konvencionalnim punjenjem , a posle ko zna ......

A vec Treci mesec kako ratuju. Sramota.

A ko to ratuje,..Cccc,

Rusi samo leteeeee i bombonice im daju, ponekad i petarde , kao i ucenje , kako se leti...no desava se da tu naucenu lekciju o letenju, nisu u mogucnost i da ponove. Hmmmm zasto. O ti poznati, dal Ti znas zasto , ne ponavljaju lekcije o letenju, vec, samo onako leze Du.

- - - - - - - - - -

Ovi Srbi sad svi uprli oci u Putina kao sto su devedesetih o Milosevica

Ko bi se u ono vreme usudio raci da nece biti velike Srbije osto bi bez glave na ramenu

Nebi me cudilo da patuljak Putin zavrsi pod nekom brezom kao Milosevic :D

Ej ba A jel ti imas OCIIII< da vidis da sada SVI idu na poklonjenje Putinu i kazu Jedini je koji sprecava idiotizam usra naca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back