cornflakes
Elita
- Poruka
- 15.026
Kao sto rekoh...
Ал си досадан, на доњем линку "умерених" имаш како се дошло од 80/20 до 49/51
https://twitter.com/THE_47th/with_replies
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto rekoh...
Sad je najpopularniji zadatak biti kozojeb-ratni reporter, još po mogućstvu da mu okače znak za bolničara na leđa, i siguran je.U tome je i problem, samo je tebi tesko da to shvatis.
Teroristi su ti PREPEDANTNI, nije normalno da neko ko je u paklu gradjanskog rata toliko paznje obraca na sedmu umetnost. Imaju vise klipova nego sve sponzoruse i starlete ex-YU prostora ZAJEDNO
kod njih izgleda u svakoj jedinici ima pola onih koji pucaju i pola koji sve to navodno snimaju.
Ovog puta su gadjali iz Sredozemnog mora, tako da uzbuna moze biti eventualno na Kipru.![]()
.. Krali naftu .. ubirali destak ... danak u krvi ..harac se slivao iz svih krajeva Kalifata ... pune pijace ukradene robe.. .. a trgovi robova i ropkinja ... svako malo ,, pucka zabava ,, sa odsecanjem glava nevernicima ... nabijanja na kolac ... kavezi sa hriscanima - da se deca raduju ... a ljudski organi se prodaju na tone ... i jos sve upola cene....Ipak je uzbuna u Raaki - tamo su pale rakete.....
Eto , gradjani prestolnog grada Kalifata ne mogu ni zaspati ko pravi ljudozderi...
A tako im je fino bilo poslednjih par godina u metropoli ...... Krali naftu .. ubirali destak ... danak u krvi ..harac se slivao iz svih krajeva Kalifata ... pune pijace ukradene robe.. .. a trgovi robova i ropkinja ... svako malo ,, pucka zabava ,, sa odsecanjem glava nevernicima ... nabijanja na kolac ... kavezi sa hriscanima - da se deca raduju ... a ljudski organi se prodaju na tone ... i jos sve upola cene....
Лоше, лоше
I potvrđeno, dva glavna uporišta u RakiIpak je uzbuna u Raaki - tamo su pale rakete.....
.
Jabhat al Nusra claims responsibility for a suicide attack against "Iranian forces" in #Aleppo
Lep zalazak sunca.Napad autobombom duboko unutar teritorije siita
![]()
više liči na zalazak sunca bez devica.
Pre dva meseca sam tačno predvideo da će sledeća tura krstarećih raketa namenjenih ISIS-u i Al Nusri biti ispaljena sa podmornica iz Mediterana, dake moja predikcija se ostvarila!![]()
Putin te slusa!!! 
https://www.rt.com/news/325143-russia-strikes-isis-submarine/Video ispaljivanja raketa sa podmornice
više liči na zalazak sunca bez devica.
a jest pametna. pozdrvi je kad je sretneš.Pazi, ovo je kilometrima daleko i sa tolike daljine jezivo izgleda. Sto je najgore, to je pametna bomba koja zna gde ide i koja se profuckala pored toliko Vas sa vase strane linije.
Pazi, ovo je kilometrima daleko i sa tolike daljine jezivo izgleda. Sto je najgore, to je pametna bomba koja zna gde ide i koja se profuckala pored toliko Vas sa vase strane linije.
PUTIN ODOBRIO: Sirija objavila da će obarati NATO avione nad svojom teritorijom
децембар 08, 2015In:
Sirija je spremna da postavi neustrašive S-300 PVO sisteme koje joj je poslala Rusija. Oni će Siriji omogućiti potpunu kontrolu nad teritorijom i sposobnost da obore bilo koji avion koji upadne u sirijski vazdušni prostor.
Obaranje ruskog borbenog aviona od strane turskog F-16 aviona pre dve nedelje je uticalo na to da Sirija što pre uvede PVO sisteme. To je takođe i u interesu Rusije. Prema rečima višeg oficira iz kancelarije za sirijsko-ruske zajedničke vojne operacije u Damasku, mobilni S-300 sistemi su spremni za postavljanje na raznim mestima u Siriji.
On je rekao: „Sirija će uskoro objaviti da će bilo koja država koja naruši sirijski vazdušni prostor a koja ne sarađuje sa Damaskom biti posmatrana kao neprijateljski nastrojena i da će Sirija oboriti njene avione bez upozorenja. Onima koji nameravaju da se bore protiv terorizma i da sarađuju sa vojskom Sirije će biti omogućen bezbedan ulazak“
Удар са подморнице Ростов на Дону
- - - - - - - - - -
Link je linkovan, koliko ja vidim.Smatrao sam do sada da je ekskluzivno objavljivanje vijesti ovog kvaliteta domena Lepi Bora kad sad i ti. :-)
Ne zamjeri ako mislim da je tesko povjerovat da vijest ima utemeljenu pozadinu.
Imas link?
...........
Kad otvorim ovaj "X" pojavi mi se:
Error 1011 Ray ID: 251b405c5fda2732 • 2015-12-08 20:34:30 UTC
Access denied
Pazi, ovo je kilometrima daleko i sa tolike daljine jezivo izgleda. Sto je najgore, to je pametna bomba koja zna gde ide i koja se profuckala pored toliko Vas sa vase strane linije.