Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kwueris prilikom deblokade
12208780_1497902320537876_2851289755342532943_n.jpg

kwueris danas nakon zauzeca naselja aqualat
kwueris zadnja.jpg

Ponekad sam i veseo što Cena Gora nema nafte i drugog prirodnog bogatstva.
Niko nas neće napasti jer nema šta uzeti.
nisu osmanlije osvajale zbog nafte i prirodnih bogastava no zbog vlasti nad drugim. najveće bogastvo se stiče eksploatacijom čoveka od strane nečovjeka.

e sad zašto osmanlije nisu iskoristile enormni radni potencijal crnogoraca nebih da detaljišem.

SPANCI PROTIV BOMBARDOVANJA SIRIJE: Nece da se ukljucuju u rat protiv Islamske drzave

Ne ratu, ne u nase ime.

protest-u-spaniji-foto-reuters-1448733869-793511.jpg

Ne, ovo je rezultat prpe za sopstvene gooze jer su videli da se Rusi ne sale, a nisu sigurni sta ce njihova Vlada da uradi. Svejedno, pohvalno, najbolje je da Rusi posao zavrse sami.

- - - - - - - - - -

Znači, države zapadne evrope otvoreno podržavaju terorizam i verske fanatike. Šta ti je nafta...

Moze se i tako posmatrati, ne smeta nam sto ce da nam drmnu bombisku u metrou, mir, mir, mir, niko nije kriv.

Ne, ovo je rezultat prpe za sopstvene gooze jer su videli da se Rusi ne sale, a nisu sigurni sta ce njihova Vlada da uradi. Svejedno, pohvalno, najbolje je da Rusi posao zavrse sami.

- - - - - - - - - -

Moze se i tako posmatrati, ne smeta nam sto ce da nam drmnu bombisku u metrou, mir, mir, mir, niko nije kriv.

Neće moje dete i mene bomba, samo da ja imam ovih tri iljade evra mesečno. Infantilno razmišljanje.

Zato sto ne shvatate da je Rusija vratila time sto je zabranila izvoz sopstvene psenice u Tursku.

Sve dok postavljate slike brodova i tenkova objasnjavacu vam da problem prevazidjen.

Ali nećeš ništa postići, prvenstveno jer tvoji postovi nemaju veze sa realnošću, a potom i zato što su ljudi uglavnom primetili da imaš neki psihički problem. Možda i nemaš, ali se svakako ponašaš tako...

Postoji ogromna razlika izmedju turske i ove sovjetske krstarece rakete. Najveca jer je ova turska, raketa 21 veka a ruska 20og.

Pogledaj brzinu i razliku u navodjenju. Dan i noc. To sto je ruska veceg dometa ne pravi veliku stetu sa obzirom da se ova turska SOM moze lansirati i sa aviona.

Kh-59MK2 je novija raketa - prvi put je prezentovana javnosti ove godine na MAKS-u.
I Kh-59MK2 se lansira isključivo sa lovačkih aviona (novog 5G aviona Suhoj T-50), dakle to je raketa vazduh-zemlja, naravno - zato je tako mala i domet joj je 550km, dok veće ruske krstareće rakete koje se lansiraju sa brodova i velikih bombardera imaju domet i do neverovatnih 10.000km (radi se o raketama Kh-101 i Kh-555 koju lansira bombarder Tu-160 Blackjack) - kada sam za to nedavno čuo, ni ja inicijalno u to nisam poverovao, ali se ipak ispostavilo da je to stvarno tako.
Turska raketa ima GPS navođenje, a ruska GLONASS - to je ruski satelitski sistem koji je noviji od GPS-a i za koji na Zapadu tvrde da je jednako precizan ili precizniji od GPS-a.
Takođe, ruska raketa je preciznija - CEP joj je 3m, dok je tuskoj CEP između 5 do 10m.
Brzina obe rakete je približno jednaka - oko 0.9 Maha.

http://www.janes.com/article/53970/...ses-kh-59mk2-aircraft-guided-missile-upgrades

Zato sto ne shvatate da je Rusija vratila time sto je zabranila izvoz sopstvene psenice u Tursku.

Sve dok postavljate slike brodova i tenkova objasnjavacu vam da problem prevazidjen.

И десет пута ти измиче чињеница да ин је Русија забранила извоз робе на своје тржиште? Стварно си толики ментол или су те пустили са ланца да смрдиш овде?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back