Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[

Apsolutno ne, budući da su ti već nebrojeno puta ovde prikazane suve činjenice. To što ti odlučiš da ih preskočiš ili prećutiš, a da se fokusiraš samo na svoje mantranje, pokazuje upravo ovo što sam i malopre pomenuo - da ti postovi nemaju veze sa realnošću i da se ponašaš kao da imaš psihičkih problema.

Poslednja izmena od moderatora:
Zato sto ne shvatate da je Rusija vratila time sto je zabranila izvoz sopstvene psenice u Tursku.

Sve dok postavljate slike brodova i tenkova objasnjavacu vam da problem prevazidjen.

Шта си навалио на ту пшеницу, тема о пољопривреди је тамо негде. Него, лупаш опет. Прво се информиши добро, па навали са испаљивањем. Русија је пета земља међу произвођачима пшенице и тамо нека негде као извозник, а сад иди лепо да се напасеш и уљудиш па се врати...мада стварно нема смисла. Само обмањујеш колеге са форума.

Poslednja izmena:
Zato sto ne shvatate da je Rusija vratila time sto je zabranila izvoz sopstvene psenice u Tursku.

Sve dok postavljate slike brodova i tenkova objasnjavacu vam da problem prevazidjen.

Samo ti objasnjavaj, bitno da Rusi prze bez milosti

NAPO-Su-34-Dumb-Bomb-Drop-1S.jpg

Posmatram neutralno, niti mi je drago niti me njena eksplozija potresa. Lepa zenica, steta.

Posmatras kako Rusi prze teroriste, a turci vise ne smiju ni iznad svoje zemlje letjeti?

Jebeni ti S400 i SU30, kad se ni jedan NATO avion ne usudi poletjeti :aha:

- - - - - - - - - -

De nek neko kaze kamili da ne spava vec 3 dana i 3 noci, ipak on nije gumica pa da izdrzi 3 mjeseca bez trunke sna :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back