shebronski
Poznat
- Poruka
- 7.501
Руси се распуцали, околина Палмире.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al Assad nakon ovog rata ne mozze opstati na vlast. On je izgubio legitimitet time sto je uprljao ruke civilnim zrtvama. Muslimani zele izbore gdje e da se legalno smijeni vlast Al Assada. Siriju mora voditi covjek koji ce biti pravi musliman i koji ce moci da Siriju izgradi kao jaku drzavu koja ce imati partnere na Istoku. Muslimani moraju da izdrze dok se ne unisti ISIS a kad se unisti ISIS tada ce uslovi za smjenu Al Assada rijesiti. Rusija je dobra zemlja i ona ce pomoci izgradnji Sirije i ulagat ce u projekat obnove Sirije.
Al Assad nakon ovog rata ne mozze opstati na vlast. On je izgubio legitimitet time sto je uprljao ruke civilnim zrtvama. Muslimani zele izbore gdje e da se legalno smijeni vlast Al Assada. Siriju mora voditi covjek koji ce biti pravi musliman i koji ce moci da Siriju izgradi kao jaku drzavu koja ce imati partnere na Istoku. Muslimani moraju da izdrze dok se ne unisti ISIS a kad se unisti ISIS tada ce uslovi za smjenu Al Assada rijesiti. Rusija je dobra zemlja i ona ce pomoci izgradnji Sirije i ulagat ce u projekat obnove Sirije.
Ne mogu islamski fanatici iz raške oblasti da smenjuju legalnog predsednika jedne sekularne države koja ima jako izraženu volju da krene putem pravoslavlja.
Зна се, зна. Руси су одмах рекли да умерене опозиције нема-све су то терористи.OVDE SE NE ZNA KO KOGA... Ameri naoružali Sirijce, oni dali oružje Al Kaidi!
Al Nusra front, sirijski ogranak zloglasne terorističke grupacije Al Kaide, javno su se zahvalili Amerikancima na oružju, koje su posredno dobili od njih prethodnih dana
Naime, Amerikanci su poklonili protivtenkovske rakete "TOV" sirijskoj opoziciji, takozvanoj Slobodnoj sirijskoj armiji, koja je to naoružanje odmah prosledila Al Nusra frontu!
Da se ne zna ko je s kim, a ko protiv koga u Siriji pokazuje i ovaj primer, jer je Sirijska slobodna armija, koju naoružavaju i logističku pomoć joj daju Amerikanci, na velikom delu fronta u koaliciji i zajedno se bori sa Al Nusra frontom protiv snaga aktuelnog predsednika države Bašara al Asada.
Tako ispada da Amerikanci, koji su dve decenije u ratu sa Al Kaidom, počeli da naoružavaju njen sirijski ogranak!
Ne znam zasto onda Ruje svaki dan traze da svi zapadnjaci ucestvuju u bombardovanju jer priznaju da "sami nece moci da izadju na kraj sa ISIL-ovcima"
Jel stiglo onih 5k ljutih islamista ko što je mučeni Vendika obećavao?
ako se ja borim sa partizanima protiv hitlera, ne moram u svemu da se slažem sa partizanima, bitno je da oslobodimo svoju zemlju.
Ovo moram da izdvojim, Ako se neko bori sa partizanima, taj je protiv svoje zemlje. Videli smo šta nam je donela takva borba. Hvala, ali nikad više.
Pro-revo SOHR claims the Syrian Army killed 50 ISIS fighters in Mahin while capturing it.
- - - - - - - - - -
Juzno od Alepo ljudozderi vratili deo izgubljene teritorije ...
![]()
pratim ovaj deo posebno i imam utisak da rebelsi pokusavaju da zatvore taj klin,nisam siguran koliko je to izvodljivo kada SAA ima apsolutnu dominaciju u vazduhu
kakvi su ovi rebelsi cobani...gromoglasan naziv"teska artiljerija "rebelsa gadja vladine snage kod alepa,ja pogledam ono par minobacaca
Iranski placenici na pus pauzi.
![]()
Супер вам је ово снимање из неколико углова, види се да је холивудска школа.Iranski placenici na pus pauzi.
![]()
kakvi su ovi rebelsi cobani...gromoglasan naziv"teska artiljerija "rebelsa gadja vladine snage kod alepa,ja pogledam ono par minobacaca
Ipak bolje nego ranije.
![]()
Sta bi im tek radili da imaju 1% naoruzanja koje poseduju Asadovci.