Borba Crne Gore za članstvo u EU usred srpskog revanšizma

Mislis da je "nemocan" ali to nije bas tako. Drzi on Mandica i ekipu u maloj šaci, kao i otprilike 50% crnogorskih medija. Uvijek moze da destabilizuje Crnu Goru s tim proksi akterima.

I ne, nece nas "Srbi uvesti u EU" nego Crnogorci predvodjeni sa Evropom Sad, u kojoj su dominantni nacionalni Crnogorci. Tako da pušti ti tu vucicevu pricu o Srbima koji vode u CG.
Evropu Sad čine normalni građani Crne Gore kojima je nevažno etničko pitanje. To je važno samo arhaičnim budalama iz DF-a, profesionalnim dukljanima i u novije vreme DPS-u jer to im je jedina preostala karta da se vrate pošto im je koruptivna hobotnica razjebana i skinuta pro-Eu tapija jer je sada jasno da su zbog Đukanovića i kaskali.
Bukvalno Vučićev mentor autokrata, samo ga je učenik prevazišao po bahatosti i ne trudi se da zamaskira jer je ipak iskompleksirani dripac u duši sa sada već uznapredovalom F dijagnozom.... Đukanović je ipak imao nekog šlifa stare KPJ birokratske škole "with the touch of Cosa Nostra" :lol:..ali to je ta škola.

Ali ne menja stvar....CG ide u EU zahvaljujući tome što postoji veliki broj normalnih Srba iz CG i veliki broj toga što vi kažete normalnih nacionalnih Crnogoraca i što su većina uprkos svemu. Da nije toga i da se vi novopronađeni Dukljani pitate izbio bi građanski rat, i onda bi ste stvarno bili poligon da vas KGB večno buši, jer ste budale..čak i veće nego Mandićevi "četnici"....samo oni su barem autentični ;)

Evropu Sad čine normalni građani Crne Gore kojima je nevažno etničko pitanje. To je važno samo arhaičnim budalama iz DF-a, profesionalnim dukljanima i u novije vreme DPS-u jer to im je jedina preostala karta da se vrate pošto im je koruptivna hobotnica razjebana i skinuta pro-Eu tapija jer je sada jasno da su zbog Đukanovića i kaskali.
Bukvalno Vučićev mentor autokrata, samo ga je učenik prevazišao po bahatosti i ne trudi se da zamaskira jer je ipak iskompleksirani dripac u duši sa sada već uznapredovalom F dijagnozom.... Đukanović je ipak imao nekog šlifa stare KPJ birokratske škole "with the touch of Cosa Nostra" :lol:..ali to je ta škola.

Ali ne menja stvar....CG ide u EU zahvaljujući tome što postoji veliki broj normalnih Srba iz CG i veliki broj toga što vi kažete normalnih nacionalnih Crnogoraca i što su većina uprkos svemu. Da nije toga i da se vi novopronađeni Dukljani pitate izbio bi građanski rat, i onda bi ste stvarno bili poligon da vas KGB večno buši, jer ste budale..čak i veće nego Mandićevi "četnici"....samo oni su barem autentični ;)

Ja sam ka i Evropa Sad, Crnogorac gradjanista, za sve nacije i nemam nikakve apsiracije za zemlje za razliku od nacionalista srpskih i drugijeh.

Evo sefa Evrope Sad Milojka Spajica 🇲🇪

118224879_10157778225930679_7851250531631061030_n.jpg

Mi smo gradjanski nacionalisti!

Ja sam ka i Evropa Sad, Crnogorac gradjanista, za sve nacije i nemam nikakve apsiracije za zemlje za razliku od nacionalista srpskih i drugijeh.

Evo sefa Evrope Sad Milojka Spajica 🇲🇪

Pogledajte prilog 1658813

Mi smo gradjanski nacionalisti!
Pa i logično da će sa zastavom svoje zemlje da maše.
Nisu normalni Srbi iz Crne Gore protiv Crne Gore.
On je Crnogorac nije neo-dukljanin. Takva i treba da bude većina.

Pa i logično da će sa zastavom svoje zemlje da maše.
Nisu normalni Srbi iz Crne Gore protiv Crne Gore.
On je Crnogorac nije neo-dukljanin. Takva i treba da bude većina.

Pa normalno, svi Crnogorci smo normalni, volimo da zivimo zivot punijem plucima i da budemo gospoda, ka nasa italijanska braca 🇮🇹🇲🇪🦅

Nzm sto ti je to neo-dukljanin, al sigurno nije tako los i opasno ka sto je cetnik, srbenda, dveri i slicno

Ti zaboravljas da je Amfilohije blagosiljao nezavisnost Crne Gore, a sto se njih tice, nijesu zatucani fanatici

MILATOVIĆ: Tipični Crnogorac nije toliko religiozan kada je reč o praktikovanju vere​

https://www.sd.rs/vesti/region/mila...o-praktikovanju-vere-glasao-sam-za-2022-11-04
I ja sam pozdravio nezavisnost CG. Bolje to nego frankenštajn država.
Ali to me ne čini montenegrinom.
Ti zaboravljaš šta su mu cetinjske pederčine uzvikivale i vataš se za jednu pojedinost koja ne čini celu suštinu.

Uopšte, taj način argumentovanja je sraman. Ne priliči mislećem čoveku, nego površnom propagandisti. Kao ono kad izvadiš nekakv posleratni intervju kralja Nikole i njemu daš veću težinu nego celokupnom Nikolinom političkom delu dok je vladao... Tako se ne radi. Tako može da prođe na cetinjskom prelu sa Mirašem, ozbiljniiji svet zahteva nešto pametnije. Dubokoumnije.

I ja sam pozdravio nezavisnost CG. Bolje to nego frankenštajn država.
Ali to me ne čini montenegrinom.
Ti zaboravljaš šta su mu cetinjske pederčine uzvikivale i vataš se za jednu pojedinost koja ne čini celu suštinu.

Uopšte, taj način argumentovanja je sraman. Ne priliči mislećem čoveku, nego površnom propagandisti. Kao ono kad izvadiš nekakv posleratni intervju kralja Nikole i njemu daš veću težinu nego celokupnom Nikolinom političkom delu dok je vladao... Tako se ne radi. Tako može da prođe na cetinjskom prelu sa Mirašem, ozbiljniiji svet zahteva nešto pametnije. Dubokoumnije.

Pa bas i ne primjecujem neku dubokoumnost kod tebe, nego samo sibas seseljevizam najsurovije

Back