najžalosnije je što taj majmun ne bi bio tako silan da iza sebe nema neku zaleđinu...gotovo sam siguran da on to ne radi na svoju ruku, da iza njega stoji neko mnogo jači
...citajuci dodjoh do ovoga....slazem se potpuno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najžalosnije je što taj majmun ne bi bio tako silan da iza sebe nema neku zaleđinu...gotovo sam siguran da on to ne radi na svoju ruku, da iza njega stoji neko mnogo jači
Država je pravno lice (vlada s ministarstvima,a i lokalne samouprave!) koje eskiviram u poslu kad god mogu...S njima ne
poslujem jer su nesolidan partner! Koliko moram-platim im njihovo i vozdra!
A igru vodim ja.
Ukoliko neko pokuša da me uvuče u svoju igr-eskivaža!
Nemam ja volje ni vremena za neke gnjavaže.
Igram otvorenim kartama,ali tiho i is potpunom izvesnošću!
Par puta sam padao,ali se lako podižem...
Malo mi već sve to dosadilo i sve češće razmišljam da okačim "kopačke o klin" i da se počnem baviti samo
nekom humanom nevladinom organizacijom koju bih osnovao...
Inače,uprava i njeno slepo držanje zakona o upravnom postupku rađa te bolesne aparatčike koji su najodvratnije ličnosti države.
To se treba potruditi iskoreniti! Napraviti,osmisliti ZAKON O MEĐULJUDSKOJ KOREKTNOSTI koji bi se obavezno primenjivao
u odnosima države i naroda!
Država je pravno lice (vlada s ministarstvima,a i lokalne samouprave!) koje eskiviram u poslu kad god mogu...S njima ne
poslujem jer su nesolidan partner! Koliko moram-platim im njihovo i vozdra!
A igru vodim ja.
Ukoliko neko pokuša da me uvuče u svoju igr-eskivaža!
Nemam ja volje ni vremena za neke gnjavaže.
Igram otvorenim kartama,ali tiho i is potpunom izvesnošću!
Par puta sam padao,ali se lako podižem...
Malo mi već sve to dosadilo i sve češće razmišljam da okačim "kopačke o klin" i da se počnem baviti samo
nekom humanom nevladinom organizacijom koju bih osnovao...
Inače,uprava i njeno slepo držanje zakona o upravnom postupku rađa te bolesne aparatčike koji su najodvratnije ličnosti države.
To se treba potruditi iskoreniti! Napraviti,osmisliti ZAKON O MEĐULJUDSKOJ KOREKTNOSTI koji bi se obavezno primenjivao
u odnosima države i naroda!
zivot nam daje izazove
ne uvek lepe i ne uvek lake
nekad u borbu idemo srcem, cesce ukljucujemo razum
koliki ste borac kad su u pitanju vasi licni interesi?
dokle ste spremni da idete?
Мало ме страх људи који су спремни на све.
kad bi ti neko sve uzeo, da li bi se branila ili ga pustila da uzme
covek se trudi, otima..i to je neki ulozeni rad
drugi su nevazni
verovatno nisi bila u situaciji da moras zaista da se boris, za svoju porodicu, za sebe, za svoju decu
sigurna sam da bi tek onda otkrila koliko si zaista jaka
kad bi ti neko sve uzeo, da li bi se branila ili ga pustila da uzme
covek se trudi, otima..i to je neki ulozeni rad
Тешко могу и да замислим такву ситуацију.
Sve je uzeto onda kada ne ostaje ništa osim sopstvenog golog života, u vezi toga se uvek setim nekih filmova, i razumem da tad postoji ono bukvalno "do kraja", kada više nije ni taj preostali život bitan.
E, kad ti se neko namerači na tvoje, koje si krvavo sticao decenijama, to je napad na sve što si uložio, na tvoj rad, na tvoj život. Time ti se ugrožava i zdravlje, osim integriteta, odražava i na porodicu koja je uvek na 1. mestu, a krenuti ispočetka od nule, recimo da te neko i finansijski i ljudski porazi i da nema pravde, pa šta je to nego s v e..
Msm, nije tragično kao da te neko pošalje u konc-logor ili osude na smrtnu kaznu...
- - - - - - - - - -
I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši boriće se svama..