BOR.VESTINE I/U OBEZBEDJENJ(E)U I POLICIJI

• Začetnik teme Začetnik teme A-LEX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

A-LEX

Primećen član
Poruka
802
Zanimaju me situacije dali je neko iz obezbedjenja ili ko je policajac upotrebio nekada bor.vestine od svih vas koji ste na Krstarici. Iskustva, situacije, dozivljaji, strahovi itd. Ne zanima me ko se cime dirktno bavi nego vise dali ste imali dobro iskustvo sa vestinama ili su za neke bezkorisne bile itd.
Pozz
Jer mi treba malo vise vremena da na(o)pisem neke situacije napisacu ovih dana neke svoje dozivljaje a voleo bih i da procitam neke od vasih dozivljaja.

Kada sam poceo da se bavi obezbedjenjem na vratima pre 8 godina mislio sam da je slicno kao kada odes u ring, vrlo sam brzo ustanovio da nije tako jer si u ringu spreman na to sta te ceka i ko te ceka,dok na poslu kada dobijes neke instrukcije tipa necu da udju ovde turci,arapi itd a pri tome ovde u svici ima mnogo naroda iz tih zemalja bas i nije lako sprovesti to u delo kao pocetnik a da se ne zavrsi sa tucom.
Mnogo sam prosao sto ne zavisi mnogo od vestine vec od samoucenja tj morate biti samouki u nekim stvarima, jasno je da svi pricaju o tome da je adrenalin/strah zajebana stvar i da nije lako da se boris kada te uhvati.
Secam se jedne scene bas na samom pocetku kada sam poceo u jednom Spankom klubu da radim.
Bilo je uvece oko 23.00 i ja sam prvo vece radio sa jednim spancem koji je naveliko pricao kako je bio specijalac u spaniji itd, rekao sam sebi ok ovaj je iskusan i mogu se osloniti na njega....
Bilo kako bilo naidju 3 maldica turske nacionalnosti i hteli su uci u klub, naravno ja kao sto sam dobio nalog nepustajuci ih unutra vidim kako se moj kolega polako povlaci iz mene i nestaje. Kada sam se osvrnuo njega vise nije bilo, momci koji su videli priliku da se sada pokazu jer sam sam a njih je trojica pocinju prozivanje i vredjanje, nasta je nisam padao jer sam vec u napred imao mnogo sukoba i tuca i vec ranije naucio da mnogi pricaju a malo umeju.
Ali je ipak jedan nasao hrabrost i gurnuo me oberucke u nazad gde sam se ja uhvatio za njegove rukave i odmah mu zavalio koleno u rebra, i u tom trenu ova druga dvojica krecu na mene, srecom je hodnik/prolaz bio uzak gde moze uvek sam jedan proci, tako da sam se sa drugim potukao i onesvestio ga, tek nakon nekoliko sekundi kada sam vec zapoceo tucu sa trecim izlazi spanac naoruzan sa nekom motkom i udarao po onom prvom koji je zadobio od mene koleno jer se opet digao a nalazio se iza mene. Nakon nekoliko udaraca prekinuli smo sa udaranjem po njima i oni su nekako ustali i bobegli, jedan od njih ovaj prvi je najvise dobio batina jer je po njemu najvise radila motka.
Sve u svemu sam od tada do danas imao mnogo ruznih dozivljaja o kojima cu pisati povremeno ali bih zaista voleo videti i citati vasa iskustva.
Pozz

Poslednja izmena:
Ali je ipak jedan nasao hrabrost i gurnuo me oberucke u nazad gde sam se ja uhvatio za njegove rukave i odmah mu zavalio koleno u rebra, i u tom trenu ova druga dvojica krecu na mene, srecom je hodnik/prolaz bio uzak gde moze uvek sam jedan proci, tako da sam se sa drugim potukao i onesvestio ga, tek nakon nekoliko sekundi kada sam vec zapoceo tucu sa trecim izlazi spanac naoruzan sa nekom motkom i udarao po onom prvom koji je zadobio od mene koleno jer se opet digao a nalazio se iza mene. Nakon nekoliko udaraca prekinuli smo sa udaranjem po njima i oni su nekako ustali i bobegli, jedan od njih ovaj prvi je najvise dobio batina jer je po njemu najvise radila motka.

Uuuuu jeeeeee!!!!!
A koja vestina ima exkluzivno pravo na "koleno u rebra sa hvatanjem za rukave"???
To 'ocu da treniram!!! I ovo sa motkom je sooper sto ste ih bodedili!!!
A jel' si trenirao i odbranu od advokata? De to ima? 'Ocu i to da treniram!!!
Video sam jednom kako je tip bodedio neke momke sa vizit kartom!!! A nije bila ostra kao u filmovima, samo kartonska...,od njegovog advokata...
E i to sa vizitkom 'ocu da treniram!!!

E i da preporucim cetkicu za zube:
toilet_brush.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back