boodala ili car? :)

Pitaću glupost, povodom predhodne poruke, ali ne mogu da odolim...
Pa kako je ustala odmah posle carskog i kako je sebe prala? Ja ne mogu da zamislim, prosto.... Ili se nije prala dok nije ustala, a to je praktično posle 24 ili 48 h? Osim ako si fenomen, pa ustaneš odmah...
Mislim da se kući posle carskog ide tek nakon 4 ili 5 dana, ali ne znam, možda zavisi od bolnice?

kod nas zene ustaju odma poslije carskog, dovezu ih kolicima do kreveta i onda ih tjeraju da se same prebace u krevet

kod nas zene ustaju odma poslije carskog, dovezu ih kolicima do kreveta i onda ih tjeraju da se same prebace u krevet

Nadam se da me zezaš. Majke mi. :zeek:
Jer kod nas, to koliko ja znam, u sali ih sa stola onako bunovne još prebace na krevet, pa odvezu u sok sobu. Onda posle par sati im pomognu da malko stanu na noge, ali sasvim ustanu mislim tek drugog dana. U međuvremenu, sestra ih pere, menja posteljinu, uloške, deli terapiju, doda ako treba nešto....
Ali kažem, nisu sve bolnice iste, a ako ne zezaš, to je baš, baš surovo... :zeek:

Kad kažem drugog dana, to sam i mislila. Danas operacija, sutra na noge. Ko ne može, može malo još da iskulira... Ko ustane ide iz šok sobe, dobije bebu kod sebe i može da izađe u sobu za posete....

Nadam se da me zezaš. Majke mi. :zeek:
Jer kod nas, to koliko ja znam, u sali ih sa stola onako bunovne još prebace na krevet, pa odvezu u sok sobu. Onda posle par sati im pomognu da malko stanu na noge, ali sasvim ustanu mislim tek drugog dana. U međuvremenu, sestra ih pere, menja posteljinu, uloške, deli terapiju, doda ako treba nešto....
Ali kažem, nisu sve bolnice iste, a ako ne zezaš, to je baš, baš surovo... :zeek:

ne salim se, kod nas bukvalno tjeraju zene odma da ustanu poslije, to im je kao neka procedura poslije operacije. :)))
a sam porod traje do 3 minuta, svi se namontiraju u sali, pripreme, upale shtopericu i opleti

Нас су (деведесетпете) терали другог дана после операције да увежбавамо евакуацију за случај рата тј ваздушних напада.

Каква прекогниција, шта кажете.

Back