boodala ili car? :)

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.062
Lažni ginekolog spopadao devojke: Samo je obukao beli mantil i sve mu je bilo dozvoljeno (video)

Anton Jarin (32) iz Pervouralska u Rusiji predstavljao se kao ginekolog u lokalnoj bolnici, kako bi mogao da pregleda zgodne žene.

Koliko žena je skinuo i dodirivao nigde nije objavljeno, ali zato ruski mediji prenose da je od početka januara glumio i hirurga.
Srećom, skalpela se nije hvatao, a medicinska karijera mu je naprasno prekinuta kada je jedna sumnjičava pacijentkinja prijavila njegovo ponašanje upravi bolnice, prenosi portal Net.

Jarin je pokušao da se opravda da je stigao u bolnicu kako bi odradio vodoinstalaterski posao, dok je naknadno pozvanim inspektorima rekao da se nalazio u poseti prijatelju.
U međuvremenu je pušten na slobodu jer je utvrđeno da ništa nije ukrao, naravno osim obraza bolnici koja je dopustila da se, obučen kao lekar, šeta po odeljenjima i radi šta mu je volja. Anton je nedavno izašao iz zatvora zbog krađa.
591767

pa vidiš kakva je to država da se lik toliko dugo šeta i da noko ne pomisli čekaj ko je ovo, ja ovog ne poznajem...da se proveri...pa to obezbeđenje ako uopšte postoji
mnogi bi tu trebali da snose odgovornost, al eto vidiš...nema za šta :/

U BL je prije koju godinu bio sličan slučaj. Bio je student medicine i imao dobre ocjene, ali nikad nije završio fakultet. Falsifikovao je diplomu i počeo da stažira na hirurgiji, prisustvovao operacijama, još kažu da je bio dobar u poslu. :) Ne znam kako su ga tačno otkrili, ali čini mi se da su kolege koje su s njim studirale otkrile da nije položio sve ispite.

Naši su svi ginekolozi lažnjaci-moja veca ima kolezinicu kod koje je išla...Ako je i lažnjak,mžda nije i lezbača...z:cry:
Ali hajde...moraću i ja da se ušunjam,ali ću pokupiti garišu,profu s psihijatrije pa ćemo konzilijarno...:hahaha:

jedna reputacija koju dobih mi je dala inspiraciju za ovo pitanje.. :)

a kako ginekolozi uopste idu u vizitu?

jel ono..kad on udje u prostoriju sve zene sklone pokrivace, , zadignu spavacice i rasire noge savijene u kolenima a on prolazi kao marsal pred strojem vojnika i baca pogled ? :lol:

jedna reputacija koju dobih mi je dala inspiraciju za ovo pitanje.. :)

a kako ginekolozi uopste idu u vizitu?

jel ono..kad on udje u prostoriju sve zene sklone pokrivace, , zadignu spavacice i rasire noge savijene u kolenima a on prolazi kao marsal pred strojem vojnika i baca pogled ? :lol:

:lol:

umesto ginekologije ti si bice pogresne skole izucio.....:lol:

Back