BON JOVI

Lepo zboris. ;)

Mene nervira sto se lepsi pol obicno usresredjuje na izgled pevaca, a pri tome ni ne znaju da Jon nije sam u bendu. Ne znaju da je u stavi oslonac i kamen temljac benda Richie Sambora - gitarista o kome nema potrebe trositi reci, jer je ziva legenda, jedan od onih koji mogu da budu u klasi Hendrix-a, Page-a, samo na novijoj muzickoj podlozi. :evil:

Nesto se pricalo o turneji za ovu godinu, ali ce je malo odloziti, a cak je procureo neki trac da ce mozda doci do nas!!! :!:

Znam ko je Richie Sambora! Ali da si zensko ili gay ili samo esteta :D morao bi da primetis da covek super izgleda. A kao da ti, hypothetically speaking, kada gledas spot od Britney Spears :D ne vidis da je slatka nego se sav uzivis u muziku i odletis u vise sfere.. :)
Stvarno volim Bon Jovi, pa sve i da im pevac izgleda kao...hm, koga da stavim za primer? Ma, necu da vredjam. Nema to nikakve veze. Dobro, mozda maaaale! :oops:

Koncert bih jako volela da vidim, ali prosto ne verujem da je istina, kod nas se svasta tako prica pa na kraju biraj 'oces JK ili ces Mitra Mirica. :cry:

Veruj mi, doticna "Shi.tney Sperms" nije nikako moj tip devojke. Znaci ono, da zanemarim da radi to sto radi, ne volim fancy plavuse koje svi vole (mada nisam iskljuciv..) ali ako moze da se bira - crnke rules ;)
Ali ne poznate, nego neke privatne.. ;) To je romanticnije. :P

Da, svakako da Jon lepo izgleda. Mada je nekako previse plav. Kao oblak. :) I oci, i kosa.. i ten. Ali ok, neke devojke se bas loze na takve :)
Jedino sto je mali hehe :) 175 cm.

TheLoner:
Veruj mi, doticna "Shi.tney Sperms" nije nikako moj tip devojke. Znaci ono, da zanemarim da radi to sto radi, ne volim fancy plavuse koje svi vole (mada nisam iskljuciv..) ali ako moze da se bira - crnke rules ;)

Da, svakako da Jon lepo izgleda. Mada je nekako previse plav. Kao oblak. :) I oci, i kosa.. i ten. Ali ok, neke devojke se bas loze na takve :)
E ***** mu, taman sam se ponadala... :D

Tinar:
TheLoner:

E ***** mu, taman sam se ponadala... :D

Vise srece u sledecem izvlacenju! :lol:
Dzaba, ima i zenu vec 15 godina i 4oro dece :) Sto bi se reklo "porodican covek"

:D

TheLoner:

Dobro, zanemaricu to sto si rekao za Britney, malko je ruzno :roll: E sad bih ja valjda trebala da zakljucim da si ti visi od 175 cm i da si crn kao Arapin (ne kao onaj "oblacak" o kojem pricamo :D) a plus ono sto kazes za "privatne crnke"...jaaao, pa jako si suptilan! :) Samo sto ja nisam crnka nego smedja i bas mi je krivo sto nas svi zanemarujete, kao da postoje samo plavuse i crnke! Ili se i mi ubrajamo u ove druge?

Kakve ovo veze ima sa Bon Jovijem??
Izvinjavam se svim fanovima zbog ovih digresija
Nego, sta si ono rekao za koncert, gde si to cuo? Obavesti ljude ako znas...

Apatinka:
TheLoner:

Dobro, zanemaricu to sto si rekao za Britney, malko je ruzno :roll: E sad bih ja valjda trebala da zakljucim da si ti visi od 175 cm i da si crn kao Arapin (ne kao onaj "oblacak" o kojem pricamo :D) a plus ono sto kazes za "privatne crnke"...jaaao, pa jako si suptilan! :) Samo sto ja nisam crnka nego smedja i bas mi je krivo sto nas svi zanemarujete, kao da postoje samo plavuse i crnke! Ili se i mi ubrajamo u ove druge?

:D :wink:

Apatinka:
Dobro, zanemaricu to sto si rekao za Britney, malko je ruzno :roll:
OK, zvucalo je ostro, ali vidi se da nisam ljubitelj doticne mlade dame :)

E sad bih ja valjda trebala da zakljucim da si ti visi od 175 cm i da si crn kao Arapin (ne kao onaj "oblacak" o kojem pricamo :D) a plus ono sto kazes za "privatne crnke"...jaaao, pa jako si suptilan! :)
LOL. :lol:
Dzon Bon Dzovi visina + jedno 15 cm preko ;)
Pa crna kosa samo, blue eyes. "Situairan iz BG trazi .. " ahahaha :D to me je sad podsetilo na te fore i fazone :D
Ma idi begaj, romantika suva. :oops:

Samo sto ja nisam crnka nego smedja i bas mi je krivo sto nas svi zanemarujete, kao da postoje samo plavuse i crnke! Ili se i mi ubrajamo u ove druge?
Pa rekoh da nisam iskljuciv :) A cini mi se da se i smedjokose ubrajaju u tamniju grupaciju. :roll:

Nemam pojma, neko me povukao za jezik :lol:
I ja se izvinjavam :oops:

Bilo je ranije neka buva. 3 maj. :) hehe ali baronija ocigledno.

:D Hej, Loner, pa ti se to nama reklamiras? E pa ne moras, nije bas bitno kako izgledas ako hocemo da pricamo o mjuzi a i tako te ne vidimo...taj opis nista ne garantuje! :) Hehe, kad se samo setim tih oglasa sto spominjes; kao da takva i takva visina, kosa, oci i bla bla bla garantuju da je neko "dobroizgledajuci" (a to zele da kazu). Pa tip moze da se opise: izrazito crn, markantnog osmeha i misicav pa da ispadne da je to Osmi putnik. :D
Ma, opusteno, ljudi, svi smo mi divna stvorenja. :)

Evo par lepih stihica za sve nas ljubitelje Bon Jovija:

I should have seen it coming when the roses died
Should have seen the end of summer in your eyes
I should have listened when you said good night
You really meant good bye
...

Pozdrav!

:lol: Apatinka, rekao sam da je to samo asocijacija. Daleko od reklamiranja. :D
Evo nekih pesmica:

I've been walking in the footsteps
Of society's lies
I don't like what I see no more
Sometimes I wish that I was blind
Sometimes I wait forever
To stand out in the rain
So no one sees me cryin'
Trying to wash away the pain
:roll:

I cursed the sky to open
I begged the clouds for rain
I prayed to God for some holy water
For this burning in my veins
It was like my soul's on fire
And I had to watch the flames
All my dreams went up in ashes
And my future blew away :arrow:

Moon Child:
bon jovi, bljak.
svidja mi se jedna pesma u vrh glave (cini mi se da se zove you give love a bad name)

da, to je ta.

Poslusaj Livin' on a prayer sa istog albuma (Slippery when wet) velika je verovatnoca da ce ti se dopasti o ta pesma jer je u slicnom fazonu iz 80-ih.

Ako bas teze volis - nadji i Hey God pesmu sa albuma These Days iz 1995. , isto je heavy.

:D Zezam seeee...

It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
My heart is like an open highway
Like Frankie said :)
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life

Slatka mi je ova pesma samo mi je malo cudno ono bauauuu, znas ono sa "izmenjivacem glasa" na pocetku (vocoder?). To valjda "peva" Richie?
Upravo je slusam...Dobra je za skakanje, znas ono do plafona plus mahanje glavom, yeah! :D
Izvinite, nesto mi nije dobro pa lupam. :oops:

Da, taj deo "peva" Richie :)
Inace taj uredjaj se zove talkbox. ;)

Prvi put su ga koristili na pesmi Livin' on a prayer sada vec daleke 1986. godine. 8)

Evo malo pa se lozite: :lol:
poster.jpg

JBJ_BLAZE.jpg

I naravno za prave majstore - the king of swing!

richie.jpg

:o :o :o Sta napravi, Samotnjace? Ajde, prijalo mi je, ako je bilo za mene :oops: :lol: ali mogao bi sad to da liferujes, da se ljudi ne muce. I, da, skinula sam sve slicice :D .
Bojim se, sad kad sam videla omot Blaze of Glory (ili je poster??) da sam ja presitna riba u moru fanova BJ-a....:( Priznajem da nemam nijedan album, nazalost, samo mp3 pesme. Ali to me ne sprecava da ih cenim, makar ne imala uvid u celokupan opus! :)

Mozda je vreme da se penzionisem! :D
A da mi ti i ostali preporucite obaveznu literaturu? Malo da se obrazujem. Ozbiljno kazem, please :D ...
Pa ako uspem nesto da nabavim.

Za pocetak evo ti kompletna diskografija sa lyrics pa pogledaj http://www.bonjovi.co.yu/lyrics.html
:wink:

Blaze of glory je album (solo JBJ, bez benda), iz 1990. Snimljen kao soundtrack za film Young Guns II (u to vrenme Dzon se lozio na kauboje pa je zato i snimio ovaj odlican album). ;)

Istoimena pesma je najpoznatija sa tog albuma.

Vise o diskografiji - http://www.bonjovi.co.yu/alreviews.htm

Multimedia - http://www.bonjovi.co.yu/multi.html

Delovi spotova - http://www.bonjovi.co.yu/videos.html
8)

Skenirane slike: http://www.bonjovi.co.yu/scans/imgs/

Iz domacih casopisa: http://www.bonjovi.co.yu/scans/magazine/

Wallpapers: http://www.bonjovi.co.yu/pics/wallpapers

Enjoy :)

:D Hvala, bas si fin. Kazu da to nije tesko, ali ipak :)
Evo bas sam skinula neke stvarcice (spotic za This ain't a love song, nikad ga nisam videla). Steta sto su mi istekli sati; sad sam na onim extra sto dobijes za milostinju :) a nesto sam svorc tako da... :cry:

Kad jednog lepog dana, nadam se uskoro, opet uplatim, proucicu onaj sajt, ali volela bih i jos necije misljenje, ti sajtovi obicno nisu bas nepristrasni...Onako, da mi kazete koji je nezaobilazan album, naj pesme, stihovi za obratiti paznju i sl.
Bas bi bilo lepo da se Loner malo rasprica o tome

:D :D
Adios amigos! :wink:

Album? za "pocetnike" a i za one iskusne fanove nezaobilazan album je zvanicna kompilacija the best of iz 1994 pod nazivom "Crossroad.
http://bonjovi.co.yu/lyrics/1994.html

1994.jpg

To je neki pocetak ;) posle kada se malo "uhodas", mozes da uzmes neki album. Za pocetak legendarni Slippery when wet iz 1986. koji je fakticki i proslavio bend.

Od pesama - Runaway - prvi hit!
You give love a bad name - svima poznati hit
Livin' on a prayer - rock klasik
i ostale sa Crossroad kompilacije.

Dalje, albumi, these days iz 1995.

U sustini bolje ti je da se ne koncentrises na novije albume, znaci ove posle 2000. jer su oni nesto drugaciji :roll:

Prvo spoznas stari bend... koji je zario i palio tokom 80-ih i 90-ih.. (150 hiljada ljudi za 3 dana na Wembley koncertu 1995.!)

Eto za pocetak ;)

P.S. mislim da ti je najjednostavnije da lepo uzmes mp3 disk sa svim albumima i da pocnes sama da slusas bez preporuka ;)

Ja se izvinjavam sto me dugo nije bilo na forumu ali nisam imao vremena ipak je srbija velika zemlja i nije dosadna kao amerika da se kucaju postovi na ovom forumu :P Pa Bon Jovi je jedan od bendova koji imam zacrtano da jednom u zivotu odem da cujem, pored Lepparda i Whitesnake-a. E sad pomenute pesme sve su ok naravno. Ne svidjaju mi se njegove pesme koje su u totalno country nekom fazonu poput wanted dead or alive...ali zato volim dinamicne pesme poput everyday, it's my life (da, zapitacete se sta je sa starim pesmama). Stare ne zelim da nabrajam jer se zna koje su dobre koje su evergreen koje su loshe. Have a Nice Day je...osvezenje za Bon Jovi, uskladjena je u tom novom fazonu al svidja mi se nije losha. Sto se tice pesme Santa Fe, pesma je VRH, nema pogovora. Oni koji kazu da ne slusaju muziku jer im se Jon gadi....takvi ljudi ne mogu da pronadju svoj socijalni status definitivno....o takvima necu ni da dajem komentare...i meni se Jon gadi jer je imao vise zena u zivotu nego fekalija koje sam ja izbacio u zivotu....strashno...volim da cujem komentare "Glam metal je gay..." zaista.

E ...(ilija) pozdrav, jesi se ti vratio u srbiju?

ovako : meni se lichno svidja pesma, prijatno sam iznenadjen. dobra muzika, super rechi, odlichan kraj. po meni je pesma super. i spot nije losh...
p.s. nisam bio 100 godina na ovom forumu, pripremao sam se da upishem fax, pa mi posle puko komp. ali evo me opet!!!! i'm back

Back