BOMBOM NA NOVINARA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svako ko radi za vladu druge drzave mora da ima na prvom mestu interes te drzave ispred interesa sopstvene drzave i nacije.

BBC je drzavni medij drzave Britanije te stoga svako ko radi kao "dopisnik" tog medija mora da vodi racuna o interesima britanske imperije kad recimo interesi njegove drzave/naroda dodju u sukob sa interesima njegovog poslodavca.

E takvi ljudi se kod nas u Srbiji zovu SPIJUNI I IZDAJNICI

Ti sto za pare rade za vlade tudjih drzava

Norma Kampl:
Још ће, дакле, испасти, божемеопрости, добро што је он тамо умро, тј. што су га највероватније убили.

А, стварно, како се то тачно зна, и утврђује ко је агент нечије службе?

pa za srbiju je to bilo realno najbolje resenje. da milosevic ne doceka ziv kraj sudjenja.

ovako ako je tvoj bivsi predsednik drzave osudjen zbog genocida ne daj boze i zlocina kako ti da dokazes da tvoja drzava nije kriva za to i da ti za to ne treba da platis odstetu?

Norma Kampl:
Још ће, дакле, испасти, божемеопрости, добро што је он тамо умро, тј. што су га највероватније убили.

А, стварно, како се то тачно зна, и утврђује ко је агент нечије службе?

Не знам да ли си у Београду, али могу да ти потврдим да се овде у Бг. на најразличитије начине ВРБУЈУ људи да "раде" то што раде за неку напојницу... и на нашу жалост има их много. И сам сам био изложен таквим понудама, тако да могу да ти потврдим ДА СУ СТРАНЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ КАО ПАУКОВЕ МРЕЖЕ ПРЕМРЕЖИЛЕ СРБИЈУ, нарочито ону Србију која је део ЈАВНОГ и МЕДИЈСКОГ ЖИВОТА. Мрзи ме да објашњавам путеве и начине како то ОНИ раде, али веруј да је одвратно и ружно иако се труде да све буде невидљиво - и свако ко пристане је беда над бедама. И врло добро знам ДА НАША ПОЛИЦИЈА СВЕ ЗНА - а оно због чега им ужасно замерам је то ШТО НЕ РЕАГУЈУ. 8-)

eremita:
Не знам да ли си у Београду, али могу да ти потврдим да се овде у Бг. на најразличитије начине ВРБУЈУ људи да "раде" то што раде за неку напојницу... и на нашу жалост има их много. И сам сам био изложен таквим понудама, тако да могу да ти потврдим ДА СУ СТРАНЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ КАО ПАУКОВЕ МРЕЖЕ ПРЕМРЕЖИЛЕ СРБИЈУ, нарочито ону Србију која је део ЈАВНОГ и МЕДИЈСКОГ ЖИВОТА. Мрзи ме да објашњавам путеве и начине како то ОНИ раде, али веруј да је одвратно и ружно иако се труде да све буде невидљиво - и свако ко пристане је беда над бедама. И врло добро знам ДА НАША ПОЛИЦИЈА СВЕ ЗНА - а оно због чега им ужасно замерам је то ШТО НЕ РЕАГУЈУ. 8-)
Ма, све ја то и сама одавно знам.
А, генерално, сви важни новинари, свих држава, дописници, итд. јесу уједно и радници разних Служби.

Али хоћу да кажем како, ипак, ми, обични смртници, то можемо само -претпостављати, с великом вероватноћом. Но, ко је то, и где, сем у самим тим Службама, видео "црно на бело"?

Друго, постоје и многи "радници" који нису нигде то званично, на неком платном списку, али фактички раде за нечије интересе.

И све ово, у вези с дотичним Анастасијевићем... Опет, дакле, ако и јесте "радник". Не значи да га треба одстрелити. Него, ако је прекршио закон било чим, да га се хапси.

А овако, доиста, бацање бомбе у прозор, јесте, у принципу, само - чин за осуду.

А то што и овдашњи органи не раде све што би требало... На жалост, јесте тако. И то је такође за сваку осуду.

Norma Kampl:
Ма, све ја то и сама одавно знам.
А, генерално, сви важни новинари, свих држава, дописници, итд. јесу уједно и радници разних Служби.

Али хоћу да кажем како, ипак, ми, обични смртници, то можемо само -претпостављати, с великом вероватноћом. Но, ко је то, и где, сем у самим тим Службама, видео "црно на бело"?

Друго, постоје и многи "радници" који нису нигде то званично, на неком платном списку, али фактички раде за нечије интересе.

И све ово, у вези с дотичним Анастасијевићем... Опет, дакле, ако и јесте "радник". Не значи да га треба одстрелити. Него, ако је прекршио закон било чим, да га се хапси.

А овако, доиста, бацање бомбе у прозор, јесте, у принципу, само - чин за осуду.

А то што и овдашњи органи не раде све што би требало... На жалост, јесте тако. И то је такође за сваку осуду.

До оваквих ексцеса људи који су изгубили и здрав разум и нерве управо и долази ЗАТО ШТО НАДЛЕЖНЕ СЛУЖБЕ НЕ РАДЕ СВОЈ ПОСАО - јер да раде, тај Анастасијевић (без обзира на "заштиту" својих хашких ментора) би одавно седео у бајбоку и копао кромпир - и писао мемоаре... Али када људи виде да они који су плаћени за тај посао - исти не обављају - нормално је ДА УЗИМАЈУ ПРАВДУ У СВОЈЕ РУКЕ... 8-)

eremita:
До оваквих ексцеса људи који су изгубили и здрав разум и нерве управо и долази ЗАТО ШТО НАДЛЕЖНЕ СЛУЖБЕ НЕ РАДЕ СВОЈ ПОСАО - јер да раде, тај Анастасијевић (без обзира на "заштиту" својих хашких ментора) би одавно седео у бајбоку и копао кромпир - и писао мемоаре... Али када људи виде да они који су плаћени за тај посао - исти не обављају - нормално је ДА УЗИМАЈУ ПРАВДУ У СВОЈЕ РУКЕ... 8-)
Opet sve samo na osnovu pretpostavki. Da li razumete uopšte razliku između pretpostavki i činjenica? Nema dokaza za takvu tvrdnju, nije čak ni logična, jer onaj kome trebaju informacije iz recimo policije, vojske, angažovaće pre nekog ko tamo radi, javne ličnosti su inače nepogodne za takve stvari, ma puno stvari tu ima, ali dokaz nijedan! Po vama znači svako ko radi za neku stranu firmu je špijun.

eremita:
Ма да.....ха-ха-ха----- хајде да окренемо на спрдњу... ма где би ми имали стране шпијуне, ма све је то из филма "Балкански шпијун" - еј, обере, мЛого си се, бре, занео... прекини више са лапрдањем... постаје непријатно...а и испадаш глуп...

cek bre, a zar nije sprdnja tek tako oznaciti nekoga kao spijuna...i to dokazanog...
ako neko pise nesto sto se djeriju ne svidja, ili nekom drugom, to ga ne karakterise kao spijuna. da tako svi razmisljamo u policiji i slicnim sluzbama, novinama i televizijama svi bi bili ili ruski spijuni ili englesko-usa spijuni....

Obersturmfuehrer:
cek bre, a zar nije sprdnja tek tako oznaciti nekoga kao spijuna...i to dokazanog...
ako neko pise nesto sto se djeriju ne svidja, ili nekom drugom, to ga ne karakterise kao spijuna. da tako svi razmisljamo u policiji i slicnim sluzbama, novinama i televizijama svi bi bili ili ruski spijuni ili englesko-usa spijuni....

Наравно да је смешно бити параноично обазрив - али је исто тако веома подмукло и иде у корист шпијунима управо понашање које ти заступаш а то је спрдња у фазону "балканског шпијуна" оних људи који сасвим нормално уочавају неке чудне ставове појединих новинара у појединим медијима КОЈЕ ИЗДРЖАВАЈУ И ПЛАЋАЈУ СТРАНЦИ. И сам си причао да у "развијеном западу" ВЛАДАЈУ САМО ИНТЕРЕСИ - па онда ми објасни, молим те, зашто би неки странац плаћао нискотиражне новине??? Зашто??? Ако не да његови новинари раде оно што раде - а то су очигледно квислиншки послови...

Ти и можеш да се спрдаш и да на тај начин ПОКРИВАШ шпијуне само зато што БИА НЕ РАДИ СВОЈ ПОСАО КАКО ВАЉА. Да поштују Закон - новинари типа Анастасијевића би били у затвору. 8-)

eremita:
Добро. Све то, и да се разуме. Да узмемо да је вероватно тако.

Али ипак, питам опет: зар је, у било ком случају, оправдано бацати неком бомбе у прозор?

Онда тако може свак, из разних разлога, а њих није мало, да "узме правду у своје руке", и шта настаје - општи хаос?

Или, једноставније, поново: Овај "метод" је мени - крајње непримерен и дакле - недопустив, о коме год да се радило.

eremita:
Наравно да је смешно бити параноично обазрив - али је исто тако веома подмукло и иде у корист шпијунима управо понашање које ти заступаш а то је спрдња у фазону "балканског шпијуна" оних људи који сасвим нормално уочавају неке чудне ставове појединих новинара у појединим медијима КОЈЕ ИЗДРЖАВАЈУ И ПЛАЋАЈУ СТРАНЦИ. И сам си причао да у "развијеном западу" ВЛАДАЈУ САМО ИНТЕРЕСИ - па онда ми објасни, молим те, зашто би неки странац плаћао нискотиражне новине??? Зашто??? Ако не да његови новинари раде оно што раде - а то су очигледно квислиншки послови...

Ти и можеш да се спрдаш и да на тај начин ПОКРИВАШ шпијуне само зато што БИА НЕ РАДИ СВОЈ ПОСАО КАКО ВАЉА. Да поштују Закон - новинари типа Анастасијевића би били у затвору. 8-)
Ne pretpostavke, dokazi! Posle svakog nagađanja ću to da ti napišem!

Jerry Ropero:
hehe ovi b-92 talibani znaci od pokusaja zastrasivanja promenili su temu u pokusaj ubistva ;)

ja bih prvo proverio ove njegove gazde iz britanske obavestajne sluzbe. Ko zna mozda su resili da ga puste niz vodu, jer im vise ne treba. Hoce britanci to tako, da isluzenog spijuna puste niz vodu.

he he je tebi je ta vrsta zastrasivanja i pokusaj ubistva....

eremita:

TI si neka ZVEZDA????

eremita:
. И сам сам био изложен таквим понудама, тако да могу да ти потврдим ДА СУ СТРАНЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ КАО ПАУКОВЕ МРЕЖЕ ПРЕМРЕЖИЛЕ СРБИЈУ, нарочито ону Србију која је део ЈАВНОГ и МЕДИЈСКОГ ЖИВОТА. Мрзи ме да објашњавам путеве и начине како то ОНИ раде,
nemoj molim te da nam kazes, jos ce ispasti da posle moras da nas sve potamanis hihiihih

eremita:

"DANICE! JAVI DJURI DA ODMA BLOKIRAJU AERODROM. SHPIJUN JE POBEGAOOOOOOOOOOOOOOOOOO" :confused:

Не знам што се неки толико ишчуђавају у вези са шпијунажом. У овој или оној форми, свеједно.
(Један од два најстарија заната на свету).

Увек било, и биће, док је људи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back