Da jako slabo i ja vidjam Kineze da se ovako druze sa nasim ljudima, da imaju neki neformalni kontakt, itd, mozda donekle jedino ovi mali Kinezi koji su rodjeni ovde imaju malo vise kontakta sa nasom decom ali cak ni to bas nesto ne vidjam previse, ono ta deca uglavnom idu u skolu, dovode ih posle kuci, vode ih ne znam na casove engleskog, baleta, plivanja, kung fu-a ili vec cega, ono bas slabo vidjam da se recimo mali Kinezi igraju i druze sa ostalom decom ispred zgrade.
Inace da upoznao sam i ja neke strance ovde, recimo imao sam jednog drugara crnca rodjenog u Francuskoj koji je nekoliko godina ziveo u Beogradu (jer mu cale nesto radio ovde), pa ono druzio se sa nama, ne znam igrao je sa nama fudbal, basket, isao na neke koncerte, zezao se tu po gradu, itd , takodje recimo od moje jos vaspitacice u predskolskom recimo njen muz je Grk i ono neko vreme je i dolazio sa njom kod mojih roditelja, onako druzili su se, itd , dosta se druzio sa nasim ljudima i skroz se integrisao ovde (mada mislim da je kasnije ostavio zenu i pobegao u Grcku kada su ga ovde neki tipovi jurili za neke pare, sad nebitno vise se i ne secam i sad da li je to istina ili ne sad nije toliko ni bitno), ono sad znam dosta primera i recimo ima i dosta stranaca u Srbiji koji imaju i svoje youtube kanale kao recimo onaj Thiago iz Brazila koji govori srpski bolje od svih nas i vecinom ti stranci koji su ovde , trude se da se integrisu sa nama i da se uklope u drustvo i da se ovde osecaju prijatno, ali to sa Kinezima uglavnom nije slucaj, mada oni su svuda isti, recimo moja cura je Brazilka i rekla mi je i dok je bila ovde da i kod njih isto ima dosta Kineza i da su isto tako zatvoreni kao i ovde, oni su ti odprilike svuda isti.
Inace u koju si to gimnaziju isla , znam da ta deca stranaca i ambasadora uglavnom idu u one strane, privatne skole ?