Bombaš samoubica napao Kineze, ubio dva deteta!

Rupa bez dna u koju sipas i sipas resurse, ali ovi se uvijek vracaju kao bumerang.

Valjda je na jednog mrtvog Sovjeta i Amera islo deset mrtvih djihadlija, ali uzalud kada se razmnozavaju kao Zergovi.
Poput Hidre, odrubis jednu glavu, izrastu tri, tako u nedogled.
Na kraju vidis da nema smisla i pokupis se.

Ili ih zgaziš kao mi ove ovdašnje, pa oni vide da nema smisla kačiti se sa nama i odu da eksplodiraju negde drugde :kafa:

Ili ih zgaziš kao mi ove ovdašnje, pa oni vide da nema smisla kačiti se sa nama i odu da eksplodiraju negde drugde :kafa:
Kako bokte, kad im za naseg vremena nema kraja?

Evo, prije 500 godina zauzeli su Konstantinopolis, sada su se vratili po Rim i ostatak europske civilizacije.
Nece ni njihova goriti do zore, ali u nasem vremenu ce dominirati.

Битан је ту Иран и да Кина настави да негује пријатељске односе Са Ираном.
Иран се не мирише никако са Пакистаном.
То је Одлично!
Кина ће да сравни са земљом америчку колонију звану Пакистан,легло Талибана и исламског тероризма
=
ЈОШ ЈАЧИ И БОЛНИЈИ ударац Америки..да је што брже суновратимо :ok:

Odlično si ovo primetio. Ja još nisam ni od koga čula da se druži, ima bilo kakav kontakt sa ovdašnjim Kinezima,
čak ni ono da im se deca igraju sa kineščićima koji su i rođeni ovde . Zatvoreni su u svom novobeogradskom getu
i bolje da jesu daleko od mene.
Svi stranci se uglavnom integrišu, ja sam išla u školu i gimnaziju kasnije sa decom strancima iz okolnih predstavništava,
ambasada i svi smo se družili sa njima , išli jedni kod drugih i nemali broj kontakata je ostao i do danas , a jedino ovi k'o sekta.
Bubašvabe.

Da jako slabo i ja vidjam Kineze da se ovako druze sa nasim ljudima, da imaju neki neformalni kontakt, itd, mozda donekle jedino ovi mali Kinezi koji su rodjeni ovde imaju malo vise kontakta sa nasom decom ali cak ni to bas nesto ne vidjam previse, ono ta deca uglavnom idu u skolu, dovode ih posle kuci, vode ih ne znam na casove engleskog, baleta, plivanja, kung fu-a ili vec cega, ono bas slabo vidjam da se recimo mali Kinezi igraju i druze sa ostalom decom ispred zgrade.

Inace da upoznao sam i ja neke strance ovde, recimo imao sam jednog drugara crnca rodjenog u Francuskoj koji je nekoliko godina ziveo u Beogradu (jer mu cale nesto radio ovde), pa ono druzio se sa nama, ne znam igrao je sa nama fudbal, basket, isao na neke koncerte, zezao se tu po gradu, itd , takodje recimo od moje jos vaspitacice u predskolskom recimo njen muz je Grk i ono neko vreme je i dolazio sa njom kod mojih roditelja, onako druzili su se, itd , dosta se druzio sa nasim ljudima i skroz se integrisao ovde (mada mislim da je kasnije ostavio zenu i pobegao u Grcku kada su ga ovde neki tipovi jurili za neke pare, sad nebitno vise se i ne secam i sad da li je to istina ili ne sad nije toliko ni bitno), ono sad znam dosta primera i recimo ima i dosta stranaca u Srbiji koji imaju i svoje youtube kanale kao recimo onaj Thiago iz Brazila koji govori srpski bolje od svih nas i vecinom ti stranci koji su ovde , trude se da se integrisu sa nama i da se uklope u drustvo i da se ovde osecaju prijatno, ali to sa Kinezima uglavnom nije slucaj, mada oni su svuda isti, recimo moja cura je Brazilka i rekla mi je i dok je bila ovde da i kod njih isto ima dosta Kineza i da su isto tako zatvoreni kao i ovde, oni su ti odprilike svuda isti.

Inace u koju si to gimnaziju isla , znam da ta deca stranaca i ambasadora uglavnom idu u one strane, privatne skole ?

Kako bokte, kad im za naseg vremena nema kraja?

Evo, prije 500 godina zauzeli su Konstantinopolis, sada su se vratili po Rim i ostatak europske civilizacije.
Nece ni njihova goriti do zore, ali u nasem vremenu ce dominirati.

Zato što ljudi nisu radili ono što treba protiv tih životinja. Čak smo im se i mi smilovali. Primera radi, umesto da kompletnu proizvodnju artiljerijske municije preusmerimo na sarajevsko ratište i onda ih lepo rokamo pre pranja zuba ujutru, posle pranja zuba, pre, za vreme i posle doručka, ručka i večere, kao i svih pet puta kad idu da obožavaju svog pustinjskog demona i njegovog pedofilskog "proroka", mi uradimo šta? Čukamo ih vaspitno i povremeno :dash::dash::dash:Ne znam zašto je to tako, možda zato što ljudi misle kao ovi govore našim jezikom, pa su emancipovaniji od onih divljaka sa Bliskog Istoka, kad ono ista i možda još gora stoka. Lako je bilo kad su Turci bili ovde, tad smo bili kivni pa smo spaljivali i njih i njihove nusprodukte, ali otkako smo šutnuli Turke, rodio se neki sentiment prema tom ološu, šatro su nam oni neka davno pogubljena braća.

Zato da se vratimo na veoma poučnu pesmu Kulturno - umetničkog društva Sabaton...

Da, nego ovi neprijatelji zapadne civilizacije (SNS) smatraju da je super što je NATO otišo.

Kao, to dokazuje da je Miloševićeva borba protiv belog čoveka na kraju uspela.

Zato im treba uskoro očitati lekciju, startovanjem nekoliko novih ratova od strane predsednika bajdena.

Predlažem bombanje zemalja kao što su Sirija, ___, ili Venecuela.
Ja tebi predlažem da se odmoriš, izađeš vani, udahneš svježeg zraka, rastegneš ruke i prestaneš srati ova sranja što već sereš🤪

Da jako slabo i ja vidjam Kineze da se ovako druze sa nasim ljudima, da imaju neki neformalni kontakt, itd, mozda donekle jedino ovi mali Kinezi koji su rodjeni ovde imaju malo vise kontakta sa nasom decom ali cak ni to bas nesto ne vidjam previse, ono ta deca uglavnom idu u skolu, dovode ih posle kuci, vode ih ne znam na casove engleskog, baleta, plivanja, kung fu-a ili vec cega, ono bas slabo vidjam da se recimo mali Kinezi igraju i druze sa ostalom decom ispred zgrade.

Inace da upoznao sam i ja neke strance ovde, recimo imao sam jednog drugara crnca rodjenog u Francuskoj koji je nekoliko godina ziveo u Beogradu (jer mu cale nesto radio ovde), pa ono druzio se sa nama, ne znam igrao je sa nama fudbal, basket, isao na neke koncerte, zezao se tu po gradu, itd , takodje recimo od moje jos vaspitacice u predskolskom recimo njen muz je Grk i ono neko vreme je i dolazio sa njom kod mojih roditelja, onako druzili su se, itd , dosta se druzio sa nasim ljudima i skroz se integrisao ovde (mada mislim da je kasnije ostavio zenu i pobegao u Grcku kada su ga ovde neki tipovi jurili za neke pare, sad nebitno vise se i ne secam i sad da li je to istina ili ne sad nije toliko ni bitno), ono sad znam dosta primera i recimo ima i dosta stranaca u Srbiji koji imaju i svoje youtube kanale kao recimo onaj Thiago iz Brazila koji govori srpski bolje od svih nas i vecinom ti stranci koji su ovde , trude se da se integrisu sa nama i da se uklope u drustvo i da se ovde osecaju prijatno, ali to sa Kinezima uglavnom nije slucaj, mada oni su svuda isti, recimo moja cura je Brazilka i rekla mi je i dok je bila ovde da i kod njih isto ima dosta Kineza i da su isto tako zatvoreni kao i ovde, oni su ti odprilike svuda isti.

Inace u koju si to gimnaziju isla , znam da ta deca stranaca i ambasadora uglavnom idu u one strane, privatne skole ?
Ja sam išla u Četvrtu gimnaziju na Dedinju i dosta te dece je tu bilo, postojala je samo jedna Internacionalna koliko se sećam,
dosta kasnije su otvarane druge gde idu i deca Cece i ostale "elite"ali to je druga tema.
Imali smo i mi dosta obojene dece , crnčića, Nesvrstanih , bili odlični drugari ali vidiš, sad nešto razmišljam,
ne sećam se nijednog kosookog deteta čak ni Koreanaca tu iz komšiluka iz Ambasade , a bilo je dece u njoj :think:

Ja sam išla u Četvrtu gimnaziju na Dedinju i dosta te dece je tu bilo, postojala je samo jedna Internacionalna koliko se sećam,
dosta kasnije su otvarane druge gde idu i deca Cece i ostale "elite"ali to je druga tema.
Imali smo i mi dosta obojene dece , crnčića, Nesvrstanih , bili odlični drugari ali vidiš, sad nešto razmišljam,
ne sećam se nijednog kosookog deteta čak ni Koreanaca tu iz komšiluka iz Ambasade , a bilo je dece u njoj :think:

Aha , pa da ako si isla u gimnaziju na Dedinju onda sasvim logicno da je tamo bilo dosta te dece ambasadora, osoblja stranih ambasada, itd, mislim malo je verovatno da bi sad njihova deca isla ne znam u MOC ili u Drvno-preradjivacku ili u moju skolu (bivsi EPS tamo na Dorcolu , mislim da se sad zove El. tehnicka skola "Stari Grad") : D i da ta privatna skola gde su isla i deca od majke slaveno-serbske Svetlane je relativno novijeg datuma.

Inace sto se tice manjka kosooke dece, pa pazi mozda su ti ambasadori cesce ostavljali svoje porodice i decu kod kuce , jer neretko ambasadori sami odlaze negde na sluzbu a svoje porodice ostavljaju kod kuce (jer im je mozda tako lakse i prakticnije), pa im salju pare ili sta ja znam.

Evo Gadafi je shvatio da je biti rusofil greška, pa je umro.

Схватићете Ви да сте постали грешка Универзума кад Вам исти тај Рус и Кинез буде легалним путем
узео црно испод ноката..успут потопи Биг Бена и Кип Слободе...
Постаћете колатерална грешка ове Планете коју сте завили у Црно.

Битан је ту Иран и да Кина настави да негује пријатељске односе Са Ираном.
Иран се не мирише никако са Пакистаном.
То је Одлично!
Кина ће да сравни са земљом америчку колонију звану Пакистан,легло Талибана и исламског тероризма
=
ЈОШ ЈАЧИ И БОЛНИЈИ ударац Америки..да је што брже суновратимо :ok:
Зар Кина и Пакистана нису у добрим односима, имају заједничког противника/супарника Индију?

Back