Pa dobro taj lik sa cekicem kapiram da je to izolovan slucaj i verovatno neki psihijatrijski slucaj koji ne bi ni trebalo da slobodno seta okolo.
Inace da Kinezi ono imaju mentalitet kosnice , kao Borg iz Zvezdanih staza, e sad mozda je njima tako dobro i Ok je da tako funkcionisu u svojoj kuci ali je problem sto oni i kad dodju ovde ocekuju od nas da mi budemo kao oni i da umesto da se oni u nasoj zemlji prilagodjavaju nama oni ocekuju da se mi prilagodjavamo njima i da odma budemo kao oni (ali ajde probaj ti kod njih u zemlji nesto, ono pojeo bi te mrak u roku od odma).
Mislim oni su ovde na neki nacin kao paraziti, jer pazi njih generalno ne zanima neka kulturna razmena, neko bratimljenje sa nama, itd, nisu u tom fazonu, njihovo drustvo je jako konzervativno, zatvoreno i nepoverljivo prema strancima, mislim da je njihovo drustvo zatvorenije nego muslimansko.
Mislim i ovi nasi Kinezi koliko su vec ovde, preko 20 godina, pa da li su se integrisali sa nama, socijalizovali, prilagodili nasoj kulturi, naucili jezik, itd, nisu jer ono zabole ih bas za nas, vec ono funkcionisu samo izmedju sebe, rade svoje poslove, itd jedino sto srecom mirni su i ne prave probleme, ali generalno oni su tu u nasoj zemlji a uopste nas ni ne registruju, ono ne yebu nas ni 2% , vec ono rade si svoj posao i iznose pare napolje, e sad kad dodje njih vise i kad ovde donesu znatno veci kapital i sredstva za proizvodnju, ono oni nam izgrade ne znam zgrade, mostove, puteve i celu infrastrukturu ono logicno da ce u nekom momentu krenuti da nas ucenjuju, da nam postavljaju uslove i na neki nacin cemo postati kao uljezi u svojoj sopstvenoj zemlji a s obzirom da ih ima bezbroj i da su vrlo organizovani i homogeni i da poseduju toliki silni kapital i da su tako tajanstveni i zatvoreni i da ih vrlo slabo poznajemo jako tesko cemo izaci na kraj sa njima.