8 godina poslije, Srbija ima ljude, poput Ceda Jovanovica, koji smatraju da je to bio humanitarni rat....zalosno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rikir:8 godina poslije, Srbija ima ljude, poput Ceda Jovanovica, koji smatraju da je to bio humanitarni rat....zalosno
adem_ks:i ima ljude poput tebe koji misle to je bio oslobodilacki rat..."radosno"
rdeki:Od agresora?? A agresorima su proglaseni Srbi koji su vekovima (do Oluje) ziveli na tim prostorima:
Oni su izvrsili agresiju na sopstvene rodne gradove i sela???? E blago vama...
a da li vi znate zasto ste klali?slavonka:Mene licno bi obradovala cinjenica da se bilo tko na ovom topicu zapitao " zbog cega su nas bombardoval" Da se bar jedan nasao koji bi rekao, mozda smo i mi malo krivi. Ako je cijeli svijet protiv nas, onda je moguce da smo i mi nesto uprskali
Nisam pristasa bombardiranja, ali pokusajte o tome trezveno razmisliti, zbog cega je doslo do toga...
Do sredine 19. veka Srbi u Hrvatskoj su ubijani samo po naredbi rimokatoličkog sveštenstva.slavonka:Kojim" vekovima"
U tkzv. Vojnu krajinu su naseljeni Vlasi, koncem 19 st., pravoslavne vjeroispovijesti iz Bosne. Ljudi koji su isli "trbuhom za kruhom", da bi bili prvi na udaru i branili KuK monarhiju od Turaka. Pravoslavni Vlasi su, prema izvorima srpskih povijesnicara, postali Srbi krajem 19 i pocetkom 20 stoljeca.
O kakvim ti to vekovima pricas?
A Slavoniju su naselili pretezno naakon 2 svj. rata.
Za vasu savjest, po zadnjem popisu stanovnistva u Vukovaru 33% gradana su se izjasnjavali kao Srbi. A sam grad Vukovar NIJE U SVOJOJ TISUCELJETNOJ POVIJESTI imao ni S od Srpskog.
Za tocnost podataka pogledaj arhive SFRJ i procente naseljavanja Srba po Slavoniji
slavonka:Mene licno bi obradovala cinjenica da se bilo tko na ovom topicu zapitao " zbog cega su nas bombardoval" Da se bar jedan nasao koji bi rekao, mozda smo i mi malo krivi. Ako je cijeli svijet protiv nas, onda je moguce da smo i mi nesto uprskali
Nisam pristasa bombardiranja, ali pokusajte o tome trezveno razmisliti, zbog cega je doslo do toga...
Srbosjek je nož, nakačen na čvrstu rukavicu. Izrađen po specijalnoj porudžbini u nemačkoj firmi Solingen.fosilvaso:Da vidiš, možda si u pravu, kada su Srbi pokušali na Kosovu napraviti reprizu Oluje, dobili su bombardovanje, a Hrvati za Oluju ništa?
Može biti da je problem i u Srbima!![]()
slavonka:Za vasu savjest, po zadnjem popisu stanovnistva u Vukovaru 33% gradana su se izjasnjavali kao Srbi. A sam grad Vukovar NIJE U SVOJOJ TISUCELJETNOJ POVIJESTI imao ni S od Srpskog.
Ne znam zasto Beli manastir nije onda Bijeli samostan?fosilvaso:No dobro, pa ni Baranja do 45-e nije imala ni H od Hrvatske..jako važno!![]()
pedjapop:Dizajn je napravljen tako da omogući brzo klanje uz najmanje truda. Korišćen je masovno u NDH, i čak su organizovana takmičenja u logorima da bi se videlo ko može da prikolje najveći broj Srba u zadatom vremenskom periodu. Zabeleženi rekord je postigao rimokatolički sveštenik Petar Brzica, proglašeni kralj „srboklanja“, koji je uspeo da zakolje 1360 Srba u jednom danu.
pedjapop:Ne znam zasto Beli manastir nije onda Bijeli samostan?
Aaaaaaaaaa, vise nece biti prilike!!!!!!!!fosilvaso:Hoćeš reći da se to takmičenje održava još uvek svakih 50 godina!?![]()
Zašto je morala?fosilvaso:Hrvatska je MORALA biti stvorena!
Neki su ipak i razmislili, a drugi ne.slavonka:Mene licno bi obradovala cinjenica da se bilo tko na ovom topicu zapitao " zbog cega su nas bombardoval" Da se bar jedan nasao koji bi rekao, mozda smo i mi malo krivi. Ako je cijeli svijet protiv nas, onda je moguce da smo i mi nesto uprskali
Da ostvare svoju neizivljenu drzavnost, da izlece komplekse nize vrednosti, a ni malo klanja nije na odmet!nesha taxista:Zašto je morala?
Da li na ovako nesto vredi odgovarati?slavonka:Kojim" vekovima"
U tkzv. Vojnu krajinu su naseljeni Vlasi, koncem 19 st., pravoslavne vjeroispovijesti iz Bosne. Ljudi koji su isli "trbuhom za kruhom", da bi bili prvi na udaru i branili KuK monarhiju od Turaka. Pravoslavni Vlasi su, prema izvorima srpskih povijesnicara, postali Srbi krajem 19 i pocetkom 20 stoljeca.
Za vasu savjest, po zadnjem popisu stanovnistva u Vukovaru 33% gradana su se izjasnjavali kao Srbi. A sam grad Vukovar NIJE U SVOJOJ TISUCELJETNOJ POVIJESTI imao ni S od Srpskog.
Za tocnost podataka pogledaj arhive SFRJ i procente naseljavanja Srba po Slavoniji
Znas, malo smo i mi krivi sto nas je napao Hitler.slavonka:Mene licno bi obradovala cinjenica da se bilo tko na ovom topicu zapitao " zbog cega su nas bombardoval" Da se bar jedan nasao koji bi rekao, mozda smo i mi malo krivi. Ako je cijeli svijet protiv nas, onda je moguce da smo i mi nesto uprskali
slavonka:Kojim" vekovima"
fosilvaso:DraGo, imaš li takve podatke za Hrvatsku sa zadnjeg popisa u Kraljevini, mislim da je bio 1931-e?