Bolje Punto od 50k km nego Mercedes od 300k

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema to veze sa tim delovi su jeftiniji ali su i naoravljeni jeftino.. kad uzem
Menja se ako redovno gori ček endžin i ne menjaš ništa pa auto lošije sagoreva i spali katalizator pre vremena. Vlasnici fijata popravljaju kada crkne a ne redovan servis. Vlasnici fijata uglavnom samo dosipaju ulje i teraju. Ja kada sam recimo za minija pročitao da se na koliko km menjaju bobine iako su ok. Redovan servis jbg ovako naš vozi dok ne rikne i usput spali komp recimo.
Katalizatoror je ok srednja i zadnja cev je menjanja auto je servisiran i nema tu puno filozofije delovi su loši tanki od loših materijala i jednostavno ne traju kao na premijum brendovima..
20210312_085603.jpg

Zato sam ja uvek kupovao od vlasnika i kada se iscenjkamo, sednemo lepo da mi ispriča šta je rađeno i šta treba. Tu uvek dobro prođem sa velikim servisom, vozim još barem par godina do istog. To ne smeš ni da pitaš prilikom kupovine jer ako te tada bude lagao, nema leba od poverenja.
Preprodavci su katastrofa po tom pitanju i ako kupiš mora obavezno veliki servis.
A kad si se ti to cenjkao i pricao o servisima kad si za poslednjih 25 godina imao 2 auta i poslednji vozis 12 godina?
Opet ti se ne poklapa prica.

Poslednja izmena od moderatora:
fijat tu koristi jako loš skaj na tim sedištima tj bočnim osloncima u fiatu 500 koji bukvalno puca posle garancije i sedišta izgledaju kao jeftini nameštaj iz forme socijale. Koliko vidim ovi naši preprodavci su to uredno počeli da krpe i šiju ali ko se malo bolje zagleda videće krive šavove i potpuno drugu teksturu skaja.

fijat tu koristi jako loš skaj na tim sedištima tj bočnim osloncima u fiatu 500 koji bukvalno puca posle garancije i sedišta izgledaju kao jeftini nameštaj iz forme socijale. Koliko vidim ovi naši preprodavci su to uredno počeli da krpe i šiju ali ko se malo bolje zagleda videće krive šavove i potpuno drugu teksturu skaja.
Vole ga mladi pogotovo žene ja se krećem tu to meni nista ne znaci kad ga napravim ove sedmice ode on za vikend i to za dobru cenu.. Poenta ovde je da se auto dovede u stanje gde kupac nema zamerki a to u ovom slučaju sa svim kosta nekih 250€ I 4-5sati rada .. Tako da nije strasno ali opet menjas stvari koje se obično ne menjaju na 100k km ..

Back