Bolje golub u ruci,nego vrabac na grani...

e moja ti.
nista ne znas.
slusaj
covek se pojavio kada si ti nestala.
ja u jednom momentu pomislila da se ti sprdas.
ali ne lezi vraze! pisao mi neku poeziju, malo skaradnu,ali poklonu se u zube ne gleda, pa sve vreme tako ide po forumu i prica da mene bira i sve tako nesto oce.
i sad ziva nisam. ja ga lepo pitala el se on meni sveti za nesto.
kaze,ma kakvi ne zna on ni ko sam ni kako se zovem ne zna mi ni adresu, ali oce da mu budem devojka,zena i ljubavnica, jer zna da sam draga, fina i jako lepa.
jes da sam malo defektna u glavu, na sta ce se on pobuniti i kritikovati me sto tako ruzno govorim o sebi,ali on covek odlucio.

kaze da je trenirao kosarku, da zivi u zrenjaninu, da je visok mislim 186,ako ne gresim, i da ima 105kg.nisam sigurna bas,ali je kaze sav u misicima.
i da ima pisu od 18cm.
mislim da znas i kako se zovem kada vec znas da sma draga, lepa i sta vec si pisao.ah,da! i da su moje oci gleceri jezera michigen, koje traze novu zrtvu novi plen.
mada, moram priznati da mi se to veoma dopalo.

Struja:
kaze da je trenirao kosarku, da zivi u zrenjaninu, da je visok mislim 186,ako ne gresim, i da ima 105kg.nisam sigurna bas,ali je kaze sav u misicima.
i da ima pisu od 18cm.
mislim da znas i kako se zovem kada vec znas da sma draga, lepa i sta vec si pisao.ah,da! i da su moje oci gleceri jezera michigen, koje traze novu zrtvu novi plen.
mada, moram priznati da mi se to veoma dopalo.
recimo da je tako...i stvarno ne znam ko si...

Back