Bolivija otvorila sezonu lova na Hrvate

Biće interesantno ako on u tom filmiću bude otkrio neke zločine hrvatske strane, pa Hrvatska zbog toga bude imala problema. Kakav će to preokret da bude, od žala i plača za hrvatskim junakom, dragovoljcem, od reči punih hvale za tog vlikog sina domovinskog rata, do popljuvavanja najgore vrste, i pranja ruku hrvatske države i javnosti, i odricanja od tog "stranca".

Baš ću večeras pogledati taj filmić (ako ne zaboravim), pa ću vas eksluzivno, pre naših medija, izvestiti šta je tu prikazano.

da posto ti je supruga madjarica i posto znas madjarski dobro bi bilo da nas izvestis iz prve ruke :)

"FROM SANTA CRUZ-BOLIVIA THE LAND OF EDUARDO ROZSA-FLORES CROATIAN WAR HERO WE ARE WITH YOU
WE SUFFERING THE SAME AS YOU"
"Its a shame what a brave soldier of freedom was brutally assassinated by Evo Morales.

The heritage of Eduardo will lead Santa Cruz fight againts comunism in Bolivia.

Que descanse en paz este orgullo de cruceño!

Santa Cruz vencerá!"
"2009.04.16. R.I.P. Rózsa Flores Eduardo, pravi prijatelj "
:sad2::sad2:

Šmrc...:sad2:

Jedna oproštajna

:mrgreen:

Ebt, Torrente, ala si me zaebo. 2 sata sam bezveze buljio u mađarsku tv.
U toj krim emisiji ništa o tome. Posle je išla neka druga emisija gde su govorili o tome, a puštanje te Eduardove kasete su najavili za sutra u 21.10.

Elem, kada sam već odgledao tu emisiju, da vas obavestim šta nam komšije kažu o tome.
Jako su ljuti na Bolivijce, i izražavaju sumnju da se tu ne radi ni o kakvoj zaveri i peripremanju atentata na Moralesa. Kukaju do neba, što su im ovi, kako oni kažu, pod sumnjivim okolnostima pobili državljane. Naime taj Eduardo Roža je imao mađarsko, hrvatsko i bolivijsko državljanstvo, dok je drugi ubijeni, Mađaroši Arpad imao samo mađarsko državljanstvo.
Mađari prigovaraju Bolivijcima što je akcija hvatanja terorista, u kojoj su poginula i ova dvojica, izvedena tako da su specijalci upali u hotel, u kom su ovi odseli, isključili sigurnosne kamere, i naredili svom osoblju da izađu iz hotela.

Inače, policija je bila u pretresu Eduardove kuće u Mađarskoj. To je nekakvo selo ili manji gradić, onako ušorene kuće, tipično mađarski. Interesantno je da komšije očevici daju svi redom izjave za tv da su videli kako policija iznosi iz njegove kuće veliku količinu raznog vojnog naoružanja, dok policija to demantuje. Zašto?

Dalje, pošto i ovaj uhapšeni Tadić ima mađarsko državljanstvo (pored hrvatskog), Mađarski MIP je uputio zahtev bolivijskoj vladi da ga pod hitno oslobode i deportuju u Mađarsku. Hoće, kako da ne? Još da ih pitaju da li će i muzičku želju da im ispune. Inače, negoduju jer se od momenta hapšenja ne zna gde se uhapšeni nalaze, i šta se s njima dešava.

Pravo da kažem, meni je jako sumnjivo to mađarsko ponašanje u svemu ovome. Toliko da napadaju Boliviju, i da se bore za svoje bandite. Izgleda da su oni svi pripadnici mađarske tajne službe, na prljavom zadatku, verovatno po nalogu gazda iz CIA ili pak onog bogatog hrvatskog klana u Boliviji. To je moje mišljenje na osnovu mađarskog ponašanja. Jer što bi neka država kukala za teroristima k'o majka Jugovića, pa da su 100 puta njihovi državljani?

Uglavnom, to je to. Sutra ću pogledati taj snimak, pa sledi pun izveštaj o tome.

Gledam na tv, Bolivija prekinula kampanju protiv Hrvatske, a Marinković aboliran.

Cijeli cirkus je služio da se vlada Eva Moralesa obračuna sa opozicijom.
Posljedice toga su da je preko stotinjak oporbenih političara zatražilo azil u Brazilu,
a ustavni sud Bolivije je raspušten.

Nema bato ništa bez autokracije! :hahaha:

Gledam na tv, Bolivija prekinula kampanju protiv Hrvatske, a Marinković aboliran.

Cijeli cirkus je služio da se vlada Eva Moralesa obračuna sa opozicijom.
Posljedice toga su da je preko stotinjak oporbenih političara zatražilo azil u Brazilu,
a ustavni sud Bolivije je raspušten.

Nema bato ništa bez autokracije! :hahaha:

Kakva je ovo opća neobaviještenost? Gledao ja Gorana Milića tako da mi je ovo poznato od ranije. U Boliviji postoji neravnoteže izmedju provincija. U bogatijim delovima Bolivije krupni zemljoposednici su Hrvati. Nešto kao naš Mišković. Poišto je vlada htela da oni izdržavaju siromašnije delove Bolivije oni su se bunili i tražiili autonomiju, čak se pričalo i o nezavisnosti. Sad, vidim da su imali petlju da se i pokušaju oružano sukobiti sa vlasćui u Boliviji. Za razliku od patriJota sa krstarice koji samo pričaju ,a niko od njih se nije usudio da se kao komita ubaci na Kosovo i krene u gerilske napade na mrskog agresora. OVK su imali hrabrosti da se bore protiv vojske i oni su pokazali da su muškarci. A kvazi riodoljubi sa ovog foruma su za razliku od njih i Hrvata u Boliviji samo obične kukavice i ženetine.

Kakva je ovo opća neobaviještenost? Gledao ja Gorana Milića tako da mi je ovo poznato od ranije. U Boliviji postoji neravnoteže izmedju provincija. U bogatijim delovima Bolivije krupni zemljoposednici su Hrvati. Nešto kao naš Mišković. Poišto je vlada htela da oni izdržavaju siromašnije delove Bolivije oni su se bunili i tražiili autonomiju, čak se pričalo i o nezavisnosti. Sad, vidim da su imali petlju da se i pokušaju oružano sukobiti sa vlasćui u Boliviji. Za razliku od patriJota sa krstarice koji samo pričaju ,a niko od njih se nije usudio da se kao komita ubaci na Kosovo i krene u gerilske napade na mrskog agresora. OVK su imali hrabrosti da se bore protiv vojske i oni su pokazali da su muškarci. A kvazi riodoljubi sa ovog foruma su za razliku od njih i Hrvata u Boliviji samo obične kukavice i ženetine.

Mislis ustase , izbregle posle ww2 .

Šta su tebi jadnom žene skrivile:lol:

Hrvati u Boliviji,gerilski napadi...:hahaha: Koliko sam ja primjetio nakon što su im Kolumbijci skembali ona tri terorista,onaj njihov samoproglašeni zemljoposjednik i vođa je prvi utekao,sve udarajući se nogama u dupe. A ovi ostali nisu smjeli ni da beknu,inače bi ih Bolivijci spakovali nazad za Blajburg.

Nego evo tebi jedna cancion;)

Back